reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie!
Już wróciliśmy. Było superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :-D
wyjeżdżałam z ciężkim sercem jeszcze Jasio machał mi przez okno :-( ale potem się rozkręciłam :tak: Tata zakazał nam dzwonić powiedział, że sobie poradzi ;-)
Mówię Wam ale się wyluzowałam :rofl2:
Kasiau, Magdalenkakol gratulujemy ząbka :-)
Darunia powinni Ci zapłacić za reklamę :-D:-D:-D
spokojnej nocy kochane :-D zaraz tasiemiec prysznic i do wyrka :-D

reklama
dobranoc .

Załączniki

• ach spij kochanie.jpg
    ach spij kochanie.jpg
    6,8 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnia edycja:
Kto poszedł do wyrka to życzę żeby w tym wyrze pospał przynajmniej do 8 rano i bez wstawania!!! :-) Spokojnej nocki!

A ja Was witam moje drogie!
Aerobik zaliczony, po aerobiku pocwiczyłam w domku, standardowo tasiemiec no i bb, Ł siedzi z nieśpiącym jeszcze Bartem, a ja szurnęłam na bb, a zaraz szurnę pod prysznic i do wyra przyjdzie na mnie kolej.

A tak w ogóle odkryłam przyczynę płaczu Barta- jadł o 17-stej zupkę, którą mu ugotowałm i już myślałam, że go brzuszek boli, a mój pasibrzuch był poprostu głodny bo po 18-stej wydudlał całą flachę :szok::tak: no i oczywiscie zasnął z uśmiechem na buźce ;-)

Miłego wieczorku! :tak:

Miłej nocki! Proszę ładnie sie kłaśc spać i nie pisać na bb, bo grzeczna studentka próbuje prace pisać, a tu ruch jak na targu ;-):-p:-D

To ja zmykam pod prysznic- nie wiem czy będę pozniej, ale raczej nie (niestety) bo Ł zaraz Barta kładzie spac, a tu jest komputer..

Spokojnej nocki Kochane!

Mata a Tobie powodzenia w pisaniu pracy! ;-)

Mata, właśnie - do pisania pracy :-p :-p :-p

ale żeby praca powstawała w takim tempie jak posty na bb, to mogłabym już książkę wydać :rofl2:
przeglądam własnie moje wypociny i musze napisac 2 podrozdziały i 2 skończyć, więc nie jest źle :tak: dzisiaj tylko będzie kosmetyka tego, co do tej pory napisałam, bo nie chcę hałasować z książkami, ale od jutra zabieam się sie ostro do pracy :tak: postaram się też pisać na drzemkach małej, zawsze to z 20 min. myślenia w dzień, a nie w nocy ;-)

reklama
Dobranoc wszystkim tym kobitkom które wskoczyły do łóżeczek. spokojnej nocki:-)
A Dobry wieczór dla Tych które jeszcze zostaly na BB:-)
U mnie dzień średni. Kacper gorączkuje dużo mniej niż wczoraj i mam nadzieję, że osiągamy tendencję spadkową. Jestem wyczerpana. Niby nic konkretnego nie robilam dzisiaj ale Kacper co chwilę domagał się mojej uwagi. A i jeszcze za Kubulem narobiłam kilometrów po mieszkaniu. Pan wszędobylski wszędzie wejdzie i tylko patrzy co majstrować;-)

Marta owocnego pisania życzę. :-)

Aniknulka super że wypad się udał. Oj potrzebne Ci bylo takie wyjście:tak::tak:. Może teraz częsciej będzie Ci się udawało urwać z domku.

Kasiu gratulacje dla Oleńki:-)
Magdalenkakol dla wojtusia też gratulki:-)

Lilianko mhhhmmm pozazdrościć takiego dnia. Fajnie mieć tak opiekunkę pod ręką:-):-):-) Ale namęczyłaś sie bidulko z chorobami dzieci że należał ci się relaksik;-)

Agusia może to ząbki:confused: a wysoka ta temperatura? U nas przez ząbki temperatura 37-38 jest prawie non stop :dry: Dobrze, że przynajmniej Twoje zęby mają sie juz lepiej :tak:;-):-D
Agusia przede wszystkim zdrówka życzę. Co do trzydniówki to faktycznie dzieci choruja na nią tylko raz więc może nowe zęby idą:tak: Super, że w końcu zakończyłas leczenie zęba ..ufff - ulga co?!:-) A co do Chicco to faktycznie na zime się wogóle nie nadaje ale na wiosne i lato - rewelacja. Jest bardzo zwrotny i lekutki !!
Kobitki dzięki:-) To Kacper gorączkuje i ma już pełne uzębienie na szczęście;-):-D a nie Kuba:-D:-D:-D:-D

Do góry