reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Daruuuuuunia ale reklama :-D:-D:-D

:rofl2::-);-)

Magdalenkakol- gratulacje!

A ja zaraz zwariuje! Bart mi nie chce usnąc, non stop płacz, jak wchodzę z nim do jego pokoju to taaaaki wrzask jakbym go do ognia wkładała... Ł teraz poszedł na usg, mam nadzieje że zdąży wrócic bo ja na 19-stą na aerobik :sorry2:
A u znajomej było fajnie, maluchy się pobawiły ;-)

Lecę go ululac ;-)

reklama
KASIAU30 I MAGDALENKAKOL
Gratulujemy ząbków u maluszków !!!!

DARIA wielkie dzieki za wizualizacje i super reklame :-) :-D:-D Teraz dopiero sobie przypomniałam, że pisałaś o OBi - jakoś mi z gowy wyleciało.

Ostatnia edycja:
Witajcie pod wieczór :-)

Ale tu dziś pustki były :szok: chociaż widzę, że nadrabiacie :tak:
Gratuluję kolejnych ząbków :tak:
U nas nadal na koncie 0, w dodatku mamusia dziś jeden straciła :-( pokruszył się, więc czeka mnie stomatolog:-(, ale to w przyszłym tygodniu jak przyjedzie mój tata, żeby ktoś z Oleńką został :tak: Dzień minął, jak u Ciebie Mata, w domku :-( wczoraj też tylko był wyskok w nosidełku z małą do sklepu :sorry2: Olcia dziś grzeczna, więc nie wiem o co chodziło przez te ostatnie 2dni, bo raczej nie o zęby :baffled: Mieliśmy dziś też gościa - odwiedził nas mąż mojej kumpeli, która urodziła ponad tydzień temu :tak: opowiadał o porodzie i o tym jak sobie z małym radzą ;-) Ehhhh kiedy to było?? :-D

dla mnie to jest przede wszystkim odskocznia...i załatwienie spraw na które normalnie nie mam czasu czy możliwości

Mata Dobrusia dogoniła Maćka z zębami:tak::-);-)

ja już dziś mówię dobranoc!

ChomikImage.aspx

Ostatnia edycja:
Gratulacje dla Olenki i Wojtusia:-D

oj,ale ten dzien byl dlugi ja chyba tez sie niedlugo klade bo pewnie moj ranny ptaszek nie da mi pospac:tak:

Joasiek szkoda zabka:-(
Zuzkus jak dobrze,ze mama przyjezdza to zawsze dodatkowa para rak:-p;-)
Magdalenkakol zycze Ci aby nocka byla ok;-):tak:i zebys wypoczela kochana
Daruuunia Ty to masz pomysly(super reklama)

reklama
Bbakania-tak,uzywam soli fizjologicznej zawsze ran i wieczorem,dzis w nocy dodatkowo jej zakroplilam.Ale dzis od poludnia kicha i troche jej leci z nosa,czyli chyba jednak znowu katar-a dopiero sie skonczyl...
No i Maja cos marudna,moze w koncu bedzie pierwszy zabek?
Kasiau-gratuluje Wam wlasnie tego pierwszego zabka!:-)
Magdalenkakol-a Wam tego drugiego:-)

Do góry