reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Zdrówka dla wszystkich chorowitków,przespanych nocek i bezbolesnego ząbkowania i ogólnie wszystkiego dobrego:tak:

więcej nic nie napisze bo muszę lecieć bo wyjeżdżam,a chce wrócic na następny zastrzyk mojego malca.....

dzięki za życzonka zdrówka na Filipka to działa:-) wygląda jak zdrowy,tylko kaszelek ma malutki:happy:

p.s. Zuzkus to fakt zapomniałam,że atecortin jest na recepte:sorry2:

reklama
LORCIA Wam też - zdrówka.!! Mam nadzieje, że ta wysypka u Mikołaja to nic powaznego..
MAJKA a nie zapuszczasz do noska wody morskiej? Ja odkad zaczął sie okjres grzewczy robie tak 4 razy dziennie. normalnie to 2 razy. To bardzo pomaga maluszkowi a do tego super sie po tym nosek czyści bo wszystko spływa.
ANIKNULKA a to Cie Jasiek z tą kupka załatwił - mały cwaniaczek :) Udanego wyjścia z mężusiem!!!

Ostatnia edycja:
Hej :-)

Moje dziecko mnie zaskoczyło i śpi już prawie 2h :szok: Chyba wyczuło, że mamusia chce jakieś porządki w domu zrobić ;-) powycierałam więc kurze, podlałam kwiatki (ostatnio zapominam i są takie biedne :sorry2:), pozamiatałam i umyłam wszędzie podłogi :-p Trochę się umęczyłam :zawstydzona/y: Ale za to z obiadem poszłam na łatwiznę - wyjęłam zamrożony mamusiny bigosik :zawstydzona/y: Na spacerek też nie zdecydowałam się pójść bo chmury mi się nie podobały... no i miałam racje bo pada :-( Ok, lecę zrobić sobie kawusie i może Ola da mi jeszcze posprzątać łazienkę ;-)
Tymczasem mamusie ;-)

I ja witam popołudniu :-) Cisza na bb jak makiem zasiał :szok: wywiało Was mamusie przez ten wiatr czy co ;-):-D

Zuskus mam nadzieję, że Maciusiowi przejdzie katarek :tak:

Darunia no to wieczór Wam się udał ;-):-D

Magdalenkakol a leń się leń ;-):-D po to ferie są :tak:

Agusia może to ząbki:confused: a wysoka ta temperatura? U nas przez ząbki temperatura 37-38 jest prawie non stop :dry: Dobrze, że przynajmniej Twoje zęby mają sie juz lepiej :tak:;-):-D

Kasiu u Ciebie może tez w końcu będzie ząbek, tzn. u Oli ;-):-D

Mamoot :-D:-D:-D Wojtek dba o braciszka, żeby głodny czasem nie był (no i to duży postęp, bo takie maluchy zazwyczaj sa samolubami i myślą tylko o sobie :tak: a jak pomyslę jakim Wojtek jest łasuchem, to już całkiem ;-):-D)

Joasiek to super że Ola dała Ci pospać i juz nie płakała w nocy, czyżby tez ząbek wychodził:confused: no i gartulacje dla córci, że herbatka posmakowała :tak:

Lorcia po czym Mikołaja może sypać:confused: a może to od jakichs leków:dry:

Oj Aniknulka widzę, że to my dwie weteranki nocnego wstawania :sorry2: ja nawet nie odkładam małej do łóżeczk, bo to całkiem byłaby porażka... mam nadzieję, że Jasio da Ci w nocy odsapnąć :tak: no i miłego wyjścia z mężem ;-)

dzięki za życzonka zdrówka na Filipka to działa:-) wygląda jak zdrowy,tylko kaszelek ma malutki:happy:

Julia oby tak dalej :-):-):-)

Bbakania ale szalejesz w nocy :szok: kurcze z tym netem to porażka... no ale w Wa-wie znajdziesz na pewo innego dobrego dostawcę :tak: (u nas to masakra...)

Joasiek ale Twoja córcia grzeczniutka i daje posprzątać cały domek:tak: pogoda rzeczywiście nieciekawa :baffled: my już drugi dzien w domku siedzimy... ale ponoć idzie ocieplenie, to mam nadzieje nadrobimy spacerki ;-)

Uffff... ale się rozpisałyście od wczoraj :szok: ja miałam czas Was tylko podczytać, bo co zaczynałam cos pisać, to mała mi przerywała...
od wczoraj ma opuszczone o jeden poziom łóżeczko, bo zaczęła się do klękania podciągać, a dziś prawie już stała :szok: bałam się, że będa problemy ze spaniem, ale jest ok ;-) no i wode dali wczoraj dopiero późnym wieczorem i myłam małą w minerlace :crazy:
Dobrusia marudna okropnie, dolna dwójka juz prawie wylazła, a druga zaczyna wychodzić :baffled: ja mam juz dość tego ząbkowania :zawstydzona/y: po kąpaniu budzi sie po 2 godzinach z okropnym płaczem, nie mozna jej uspokoić i wczoraj dopiero cycek pomógł, w nocy też co chwilę budzi sie z płaczem...
miałam wczoraj pisac pracę, ale źle się czułam, bolał brzuch... już myślałam, że grypy jelitowej dostałam... dzisiaj czuję się juz lepiej, ale idealnie jeszcze nie jest...

miłego popołudnia i wieczorku :-)

Dzien Dobry
Widze., ze dzis spokojnie na BB ale standardowo Mata i BBakania rozpisały się :-Dehhh i nie tylko ...hihi
Ja dzisiaj mialam spokojny dzien, bo mialam dzsiaj opiekunkę i wyszła z Nadią na spacer a ja wyszłam na zakupy z Fabianem -( Nadia na razie tylko po 30 min moze wychodzic - jeszcze ma katarek ) a my z synusiem pochodzilismy po sklepach...
Teraz dzieci zasnęły a ja mam czas poczytać co słychac u Was :rofl2: - zaraz jakaś kawkę sobie strzele i nogi do góry ...

ZDrówka chorującym!!!

Miłego popołudnia!!!

Mam prośbe napisz mi dokładna nazwe tego środka, którym czyścisz panele. Z Twojego ostatniego opisu wynika, że jest dobry a ja go nie moge w sklepie znaleźc. Nie wiem jak wygląda a po nazwie mi się nie udało

W zwykłym sklepie tego nie kupisz- ja kupiłam w Obi ;-)
A wygląda to tak ;-)

Kasaiu Gratuluje Oli!!!!

Załączniki

• 03.02.2009 091.jpg
    03.02.2009 091.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 23
  • 03.02.2009 098.jpg
    03.02.2009 098.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 25
reklama
Do góry