reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
A ja Was z góry przpraszam że nie odpiszę każdej osobno... :zawstydzona/y:
Wpadłam na chwilkę powiedziec- napisac, że właśnie wróciliśmy, byliśmy w restauracji na obiedzie- masakra ile zjadłam, później pojechaliśmy do kawiarni na kawkę i deserek, i jeszcze połaziliśmy do sklepach- kupiłam Bartowi rajtki i skarpetki gratis za 9,50 zł ;-)

Bardzo miło spędziliśmy te popołudnie, jeszcze raz Wam dziękuje za życzenia!!!!

Zdrówka chorującym!
Wody u krótych sucho w kranach!!!
Cierpliwosci dla mam których dzieci ząbkują!!! U nas Bart też marudny- dałam mu nurofen.

A w ogóle nie napisałam Wam co mi się dzisiaj śniło- a śniło mi się że Ł babcia zmarła i nagle usłyszałam że Bart się przebudził w nocy poszłam do niego (taka wstrząśnięta tym snem) wracam kłdę się do łóżka i słysze jak ktoś mówi "Daria..." więc pytam się Ł co?? a on śpi- o zgrozo!!!! Myślałam że umrę ze strachu- do tej pory nie wiem co/ kto to był??? :dry::no:

Muszę uciekac zaraz do Ł ;-)

A w ogóle nie napisałam Wam co mi się dzisiaj śniło- a śniło mi się że Ł babcia zmarła i nagle usłyszałam że Bart się przebudził w nocy poszłam do niego (taka wstrząśnięta tym snem) wracam kłdę się do łóżka i słysze jak ktoś mówi "Daria..." więc pytam się Ł co?? a on śpi- o zgrozo!!!! Myślałam że umrę ze strachu- do tej pory nie wiem co/ kto to był??? :dry::no:
Darunia to miałaś podobne przeżycia jak ja kilka tyg. temu współczuję :-( ale cieszę się, że popołudnie miałaś udane :tak:
Kasiau oby ząbki szybko wyszły i nie męczyły zarówno Oluni jak i Ciebie kochana ;-)

Ja dzisiaj dzwoniłam do naszej Pani prezes - niestety rozłożyło ją równo ledwo mówiła i ma zatkany nos :baffled:
Magdziarko jeszcze raz życzę zdrówka :-)
Julia trzymam kciuki za Filipka żeby nadal nie płakał i szybciutko wracał do zdrowia :-)

Buziaki dla wszystkich mam i dzieciaczków :-D

To życzę zdrówka Pani Prezes i Filipkowi
Daruunia ale miałaś nockę :szok: dobrze że twój był w wyrku to się pewnie do niego mocno przytuliłaś
Aniknulka dzięki - mam też taką nadzieję że małej wyrosną kiełki bez problemów
Spokojnej i przespanej nocki kochane :-)

Magdalenkakol-dzieki wielkie za odpowiedz:-)
Julia-biedactwo Filipek,tyle zastrzykow....Niech szybko wyzdrowieje!
Daruunia-ale mialas zdazenie!Kurcze......

A ja uciekam kapac Maje:-)

Daruunia ode mnie spóźnione życzenia. Dużo miłości kochana!

Ja na chwilę wydrukować Olkowi kolorowanki zeby się nie nudził bo matka nie ma siły się nim zająć.

Buziaki kochane

Darunia, szczescia co dzień! :-) uściski!

A ja Wam powiem, jak mi wczoraj Wojciaszek Stasia dokarmiał :-) Staś w leżaczku, a Wojciach plącze się w okolicy i kątem oka widze, że coś przy Stasiu robi. A on co? Daje Stasiowi jabłuszko (wcześniej już mnie i Marcina poczęstował, a że on uwielbia jeść, to nie lada wyczyn). Bardzo go pochwaliłam i poprosiłam, żeby niedawał STasiowi bez pytania, bo mi się maluszek zakrztusi. A swoją drogą Staś część jabłuszka wymemłał.

A dzis już noc jak zwykle, czyli jedna pobudka w środku nocy.

Dalej chodzimy na masaże stópek. Pan masazysta powiedział, że już jest dobrze, ale jeszcze ze 2-3 tygodnie, żeby sie wszystko ładnie utrwaliło.

Witam z rana:-)

U nas snieg tzn jedna cieniutka warstwa,ale to juz cos bylam juz z psem,wlaczylam pranko no i powoli szykujemy sie milego dnia kobietki:-)

Magdziarko dla Ciebie i calej Twojej rodzinki zdrowka zycze:tak:

Filipku kochany zdrowiej jak najszybciej:tak:

reklama
Witam z rańca
Mam nadzieję że sny były cudowne, nocki przespane i wieczorek z mężem owocny:-D:-D:-D
Mała spała z przerwami , ciekawa jestem czy jakis ząbek widać :-)
MIŁEGO DNIA :-)

Do góry