reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja już w domku, mała już grzeczna ale podczas mojej nieobecności m jej smarował dziąsełka 3 razy bo płakała - czyżby ząbki w końcu postanowiły się pokazać? :-)
Moja mała aparatka cały czas przy komputerze i majdruje przy włączniku kompa i paluszki wkłada tam gdzie dyskietki się wsadza

reklama
cos jest nie tak bo w nocy ucho zaczęło mnie boleć i to może być jakiś stan zapalny ...:no:
Może Cie zawiało? Ja kiedyś miałam podobnie - i posmarowałam okolice ucha , kark i szyje AMOLEM. Owinełam szyje szlikiem i tak cały dzień chodziłam otulona. Ale wiesz co - pomogło !!
Życze ci zdrówka !!!

Hej,kobietki!:-)
;-)
Magdalenkakol-pisalas kilka dni temu swoj przepis na kisielek-i tam bylo pol malej buteleczki soku,a ile ml ma taka butelka u Was,bo u mnie moga byc inne?

!:-)
tam jest 90gr taki słoiczek
5901886009994_z.jpg

Ja mam soczek w takich słoiczkach bo bardzo podzielne.
Poczytałam.
Darunia wszytskiego najlepszego
Lilianko super ze Nadunia w koncu zdrowa A fabianka przetrzymaj troszke w domku Niech dojdzie do siebie .Teraz ferie to dzieci tez mniej w przedszkolu wiec moze i te chorobska sie troszke uspokoja.
U nas dzisiaj maruda na calego chyba wychodzi ten drugi zabek. Normalnie jest takie dziaslo spuchniete ze szok mam wrazenie ze jak sie przebije to od razu bedzie taki duzy jak ten pierwszy.

Witajcie wieczorkiem :tak:

Ufff mija kolejny dzień, kolejny marudny dzień :sorry2: Mam nadzieję, że nie przełoży się on na noc :baffled: ale wczoraj też było ciężko, a mimo to noc ok :happy: Małą wykąpał, nakarmił tatuś i chyba już śpi bo cisza w sypialni :tak: Siedzę z m w pokoju i się relaksujemy - on przy książce, ja przy kompie :zawstydzona/y: Myślałam, że jakiś film obejrzymy w tv, ale oczywiście nic tylko powtórki :no: Zaraz wyciągnę scrabble :-D
A jak Wam minął dzień i mija wieczór?
Pewnie jeszcze do Was zajrzę, ale jak mi się nie uda - dobrej nocki życzę! :tak:

Nie było dziś pani Prezes... zdrówka życzę całej rodzince :tak:

Ostatnia edycja:
Nie ma tasiemca i takie puchy ? oglądacie telekamery ?
Ja wpadłam na chwilkę , oblukałam małej dziąsełka i ma gulkę przy dolnej jedynce ( chyba naprawdę będzie ząbek)

U nas mały już spi, zasnął bez problemu. Dziś cały dzień był grzeczny, ładnie się bawił...także odpoczęłam:tak:. Na spacerze byliśmy krótko, bo dosyć mocno wiało. Słońce ostatecznie się pokazało ale tylko na chwilkę:tak:. Ogólnie to był bardzo udany dzień. Miło mieć taki przynajmniej raz na jakiś czas:-)

Filip już po pierwszym zastrzyku ale się napłakał,a jeszcze 9 takich kłuć ale mam nadzieje,że pomogą...

Liliana dobrze,że mała zdrowa,niech i Fabian się dokuruje, jak mnie boli ucho to wkraplam atecortin i jest Ok. tak jak bbakania pisze pewnie Cię zawiało...

Dziewczyny przerąbane z tym brakiem wody:szok:
U nas snajczęsciej grzebią coś przy prądzie i kiedy go nie ma to ja się denerwuje bo czuję się jak odcięta od świata i jeszcze w domu zawsze zimno bo dmuchawa nie chodzi i piec- do niczego to wszystko...

reklama
ja tez nie mam weny dopisania Wojtek dzisiaj marudny tak ze szok. teraz wykapany najedzony przewala sie w lozeczku. mam Nadzieje ze noc bedzie ok.

Do góry