reklama
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Oj, doskonale Cię rozumiemOd 4 godzin nie mam ciepłej wody. Po pierwsze nawet nikt nie poinformował, że jest coś nie tak - żadnego ogłoszenia. To potrwa góra 20 minut.." .:-angry:
W piątek było to samo z zimną wodą.
We wrocku brak wody jest nagminny, wysiadają stare rury i są wiecznie awarie A małe ciśnienie w kranie codzienne Najgorsze właśnie że dowiadujemy się kiedy wody już nie ma, a koniec naprawy standardowo przesuwany jest o kilka godzin... O beczkowozach można zapomnieć Koszmar jakiś Nikt nie pomyśli, że w domu są małe dzieci, które potrzebują wody - do jedzenia, mycia itd...
No nic, pozostaje mi tylko współczuć i życzyć jak najszybciej wody w kranie
A
Asiowo
Gość
witam
My juz po spacerku i obiadku... znaczy mała po obiadku, ja jakos nie mam ochoty jeść... zamiast tracic kg to ja tyje, biore sie za siebie
Daruuunia... Duzo miłości!!! i Gratulacje z okazji 1 rocznicy ślubu!
Miłego popołudnia zycze
My juz po spacerku i obiadku... znaczy mała po obiadku, ja jakos nie mam ochoty jeść... zamiast tracic kg to ja tyje, biore sie za siebie
Daruuunia... Duzo miłości!!! i Gratulacje z okazji 1 rocznicy ślubu!
Miłego popołudnia zycze
My po lekarzu i przy okazji mieliśmy spacerek ... Nadia zdrowa!!! :-) jak sie cieszę - w środeczku czyściuteńko...Fabio jak na razie będzie siedział z nami w domu, trudno ... boję się go dać do przedszkola, bo pojdzie na 3 dni i znów bedzie chory a ja chyba kolejnej rodzinnej choroby bym nie przeżyła...
Bbakania - muzyka uspokaja... ( przynajmniej mnie ) nie denerwuj się...
Julia! życzę Filipkowi zdrówka!!!
a tak na marginesie to czwarty ząbek nam idzie - Nadin rozbrykała sie ...
Bbakania - muzyka uspokaja... ( przynajmniej mnie ) nie denerwuj się...
Julia! życzę Filipkowi zdrówka!!!
a tak na marginesie to czwarty ząbek nam idzie - Nadin rozbrykała sie ...
mata-kow
mama do kwadratu :)
Lilianko to super wieści!!! Oby teraz ząbek szybko wyskoczył a co z Tobą, oglądał Ciebie lekarz
Asiowo widzę, że zmainy u Was pełna parą, m zmienia pracę, Paulinka mleczko, a Ty przyzwyczajenia kulinarne ;-)
Bbakania u mnie też od samego rana nie ma wody . Ani ciepłej, ani zimnej pranie czeka na puszczenie, w kuchni sterta naczyń do mycia... no i obiadu brak bo oczywiście mineralna sie kończy
ja o braku wody dowiaduję się jak nic z kranu mi nie leci, a woda jest, jak leci o jakichkolwiek informacjach możemy sobie pomarzyć, bez różnicy czy to awaria czy planowane wyłączenie... kiedys wodę dali po 24
mała koło południa pospała mi 1,5 godziny, a teraz obudziła sie po 10 min i nie dało rady ją znów uśpić, więc jeszcze trochę i będe miała wesoło
Asiowo widzę, że zmainy u Was pełna parą, m zmienia pracę, Paulinka mleczko, a Ty przyzwyczajenia kulinarne ;-)
Bbakania u mnie też od samego rana nie ma wody . Ani ciepłej, ani zimnej pranie czeka na puszczenie, w kuchni sterta naczyń do mycia... no i obiadu brak bo oczywiście mineralna sie kończy
Najgorsze właśnie że dowiadujemy się kiedy wody już nie ma, a koniec naprawy standardowo przesuwany jest o kilka godzin... O beczkowozach można zapomnieć Koszmar jakiś Nikt nie pomyśli, że w domu są małe dzieci, które potrzebują wody - do jedzenia, mycia itd...
ja o braku wody dowiaduję się jak nic z kranu mi nie leci, a woda jest, jak leci o jakichkolwiek informacjach możemy sobie pomarzyć, bez różnicy czy to awaria czy planowane wyłączenie... kiedys wodę dali po 24
mała koło południa pospała mi 1,5 godziny, a teraz obudziła sie po 10 min i nie dało rady ją znów uśpić, więc jeszcze trochę i będe miała wesoło
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Lilianko - świetne wiadomości o Nadii :-) a Twój kaszel?
Mata, nie ma jak Dolny Śląsk
Mata, nie ma jak Dolny Śląsk
reklama
Ehhh Mata nieeee:-( dzisiaj chciałam kurde molek wejść do lekarza do było ok 20 ludzi - innym razem pójdę ( może jutro) ale wiem, ze cos jest nie tak bo w nocy ucho zaczęło mnie boleć i to może być jakiś stan zapalny ...
Podziel się: