reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
...

Załączniki

• pomóż.jpg
    pomóż.jpg
    48,4 KB · Wyświetleń: 20
Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki Aniknulka :tak:
Właśnie poprawił mi się odrobine humorek, bo listonosz przyniósł mi przesyłke a w niej - "Usypianki Bobasa", które zamówiłam w tamtym tygodniu.
Będziemy dzisiaj z Natalcią testowały

Od 4 godzin nie mam ciepłej wody. Po pierwsze nawet nikt nie poinformował, że jest coś nie tak - żadnego ogłoszenia. To potrwa góra 20 minut.." .:wściekła/y::-:)angry:
W piątek było to samo z zimną wodą.
Oj, doskonale Cię rozumiem :zawstydzona/y:
We wrocku brak wody jest nagminny, wysiadają stare rury i są wiecznie awarie :wściekła/y: A małe ciśnienie w kranie codzienne :baffled: Najgorsze właśnie że dowiadujemy się kiedy wody już nie ma, a koniec naprawy standardowo przesuwany jest o kilka godzin... O beczkowozach można zapomnieć :crazy: Koszmar jakiś :no: Nikt nie pomyśli, że w domu są małe dzieci, które potrzebują wody - do jedzenia, mycia itd...
No nic, pozostaje mi tylko współczuć i życzyć jak najszybciej wody w kranie :tak:

witam:tak:

My juz po spacerku i obiadku... znaczy mała po obiadku, ja jakos nie mam ochoty jeść... zamiast tracic kg to ja tyje, biore sie za siebie:tak:

Daruuunia... Duzo miłości!!! i Gratulacje z okazji 1 rocznicy ślubu!

Miłego popołudnia zycze

My po lekarzu i przy okazji mieliśmy spacerek ... Nadia zdrowa!!! :rofl2::-D:-) jak sie cieszę - w środeczku czyściuteńko...Fabio jak na razie będzie siedział z nami w domu, trudno ... boję się go dać do przedszkola, bo pojdzie na 3 dni i znów bedzie chory a ja chyba kolejnej rodzinnej choroby bym nie przeżyła...

Bbakania - muzyka uspokaja... :-D( przynajmniej mnie ) nie denerwuj się...

Julia! życzę Filipkowi zdrówka!!!

a tak na marginesie to czwarty ząbek nam idzie - Nadin rozbrykała sie ...

LILIANKOCieszymy sie kochana razem z Tobą. To świetna informacja - w końcu !!

Ostatnia edycja:
Lilianko to super wieści!!! Oby teraz ząbek szybko wyskoczył :tak: a co z Tobą, oglądał Ciebie lekarz:confused:

Asiowo widzę, że zmainy u Was pełna parą, m zmienia pracę, Paulinka mleczko, a Ty przyzwyczajenia kulinarne ;-):-D

Bbakania u mnie też od samego rana nie ma wody :rofl2:. Ani ciepłej, ani zimnej :crazy: pranie czeka na puszczenie, w kuchni sterta naczyń do mycia... no i obiadu brak bo oczywiście mineralna sie kończy:baffled:

Najgorsze właśnie że dowiadujemy się kiedy wody już nie ma, a koniec naprawy standardowo przesuwany jest o kilka godzin... O beczkowozach można zapomnieć :crazy: Koszmar jakiś :no: Nikt nie pomyśli, że w domu są małe dzieci, które potrzebują wody - do jedzenia, mycia itd...

ja o braku wody dowiaduję się jak nic z kranu mi nie leci, a woda jest, jak leci :sorry2: o jakichkolwiek informacjach możemy sobie pomarzyć, bez różnicy czy to awaria czy planowane wyłączenie... kiedys wodę dali po 24 :baffled:

mała koło południa pospała mi 1,5 godziny, a teraz obudziła sie po 10 min i nie dało rady ją znów uśpić, więc jeszcze trochę i będe miała wesoło :baffled:

reklama
Ehhh Mata nieeee:-( dzisiaj chciałam kurde molek wejść do lekarza do było ok 20 ludzi - innym razem pójdę ( może jutro) ale wiem, ze cos jest nie tak bo w nocy ucho zaczęło mnie boleć i to może być jakiś stan zapalny ...:no:

Do góry