:-)
Witam Kochane po małej przerwie
Przepraszam ale nie mam czasu usiąść i przeczytać zaległosci, dopiero pozniej znajdę więcej czasu jak wrócę od lekarza.
U nas w Centrum piękan pogoda, słoneczko świeci, jest bajecznie ... czekam na babcię i idę z dziecmi do lekarza, a pozniej sama pojdę zeby mnie lekarz posłuchał bo mam straszny kaszel...
Nadia czuje sie lepiej, ale czasami i ona zakaszle i musze isc z nią na kontrolę- wczoraj skonczyła antybiotyk!!!
Trochę Was podczytywałam w weekend i nie mogę wyjść z podziwu Edyty - Gratuluję Edytyko i Wielki Szacun!!!- Wytrwałości życzę
I dla Dobrusi życzenia imieninowe
I dla Daruniiiu najlepszego z okazji rocznicy ślubu
Przepraszam, ze kazdej nie odpisuję ....;-)
Życzę zdrówka dzieciom i ich mamom( prezeska chora hmm ) ;-)
Super, że nasze pociechy nabywają nowych umiejętności - Gratuluje
Miłego Dzionka - do poźniej
Witam Kochane po małej przerwie
Przepraszam ale nie mam czasu usiąść i przeczytać zaległosci, dopiero pozniej znajdę więcej czasu jak wrócę od lekarza.
U nas w Centrum piękan pogoda, słoneczko świeci, jest bajecznie ... czekam na babcię i idę z dziecmi do lekarza, a pozniej sama pojdę zeby mnie lekarz posłuchał bo mam straszny kaszel...
Nadia czuje sie lepiej, ale czasami i ona zakaszle i musze isc z nią na kontrolę- wczoraj skonczyła antybiotyk!!!
Trochę Was podczytywałam w weekend i nie mogę wyjść z podziwu Edyty - Gratuluję Edytyko i Wielki Szacun!!!- Wytrwałości życzę
I dla Dobrusi życzenia imieninowe
I dla Daruniiiu najlepszego z okazji rocznicy ślubu
Przepraszam, ze kazdej nie odpisuję ....;-)
Życzę zdrówka dzieciom i ich mamom( prezeska chora hmm ) ;-)
Super, że nasze pociechy nabywają nowych umiejętności - Gratuluje
Miłego Dzionka - do poźniej