reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
:-)
Witam Kochane po małej przerwie
Przepraszam ale nie mam czasu usiąść i przeczytać zaległosci, dopiero pozniej znajdę więcej czasu jak wrócę od lekarza.
U nas w Centrum piękan pogoda, słoneczko świeci, jest bajecznie ... czekam na babcię i idę z dziecmi do lekarza, a pozniej sama pojdę zeby mnie lekarz posłuchał bo mam straszny kaszel...
Nadia czuje sie lepiej, ale czasami i ona zakaszle i musze isc z nią na kontrolę- wczoraj skonczyła antybiotyk!!!
Trochę Was podczytywałam w weekend i nie mogę wyjść z podziwu Edyty - Gratuluję Edytyko i Wielki Szacun!!!- Wytrwałości życzę
I dla Dobrusi życzenia imieninowe

I dla Daruniiiu najlepszego z okazji rocznicy ślubu

Przepraszam, ze kazdej nie odpisuję ....;-)
Życzę zdrówka dzieciom i ich mamom( prezeska chora hmm ) ;-)
Super, że nasze pociechy nabywają nowych umiejętności - Gratuluje :-D

Miłego Dzionka - do poźniej :rofl2:

reklama
Hej,kobietki!:-)
Nadszel poniedzialek i postow znow na potege!;-)
Hmmm...Komu ja mialam odpisac....
Azile-gratuluje 3-go zabka u Domisia!:-)
Mata-spoznione,ale szczere najlepsze zyczonka dla Dobrusi-solenizantki wczorajszej!:-)
Julia-duuuuzo zdrowka dla malego,niech szybko zdrowieje!
Kasiau-Ty masz naturalne jasne wlosy?!Nie moge sobie wyobrazic....;-)
Magdalenkakol-pisalas kilka dni temu swoj przepis na kisielek-i tam bylo pol malej buteleczki soku,a ile ml ma taka butelka u Was,bo u mnie moga byc inne?

A juz uciekam,bo musze Mai ugotowac obiadek,a potem wychodzimy z wizyta do kolezanki.
U nas dzis spadl snieg!Ale juz powoli topnieje:-(

Milego dnia wszystkim!:-)

Ostatnia edycja:
Darunia wszystkiego najlepszego z okazji 1 rocznicy ślubu :-D
Ja właśnie zrobiłam chleb z przepisu naszej Magdziarki a wieczorem robię pizzę ale nie moge znaleźć przepisu na ciasto do pizzy na naszym wątku (ten od włocha) pomóżcie kochane :-)
Lilianko zdrówka ;-)
BbakAnia ja też chciałm kupić Chicco ale te małe kółka :dry: więc Bolder wydał się najlepszym rozwiązaniem na nasze chodniki a przy wzroście Jasia to i gondola rewelacja tylko niestety nie jestem do końca zadowolona z zakupu bo na pierwszy rzut oka nie widziałam niedociągnięć a teraz to już po ptokach :zawstydzona/y: cóż kupię lepszą spacerówkę a ten Twój drugi wózek wygląda na solidny :tak:

Darunia wszystkiego najlepszego z okazji 1 rocznicy ślubu :-D
robię pizzę ale nie moge znaleźć przepisu na ciasto do pizzy na naszym wątku (ten od włocha) pomóżcie kochane :-)
:tak:
Oj to i ja przyłaczam sie do prośby, bo ostatnio przewertowałam cały watek kulinarny i ...lipa - nie znalazłam tego przepsu na pizze, o której wspominała mi MAGDZIARKA

Wiedzialam,ze o Kims zapomnialam:-(-Daruunia-wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla Ciebie i Meza w Dniu Waszej pierwszej rocznicy slubu!!!!!:-)

mata:happy: ja też mam bartatine i my też już jeżdzimy spacerówką od tygodnia i Ci napisze,że przy takiej pogodzie to mi się wydaje,że ta spacerówka nie chroni od chłodu jak mały siedzi, to już nie to samo co gondola,ja dokupiłam sobie śpiworek i jest lepiej Śpiwór śpiworek z polarem 108 cm polar błękit (533907483) - Aukcje internetowe Allegro

Darunia Wszystkiego najlepszego dla Was:tak:

Zdrówka dla chorych i ogólnie milego dzionka bo ja muszę uciekać znowu jadę z Filipem do lekarza bo będzie miał chyba zastrzyki bo zwraca antybiotyk:-(
Odezwę się pózniej.

A i dziękuje za wszystkie życzonka zdrówka jakie w naszą strone ślecie:)))

My już po krótkim spacerku ;-), o ile można nazwać spacerkiem szybkie zwiedzanie sklepów:sorry2: i niesienie w nosidełku :baffled: To moje dziecko niby niecałe 8kg, ale w ubraniu i moim ekwipunku trochę waży... :sorry2: no teraz siedzę i cierpię, bo kręgosłup nawala :baffled: Kurcze, nigdzie nie mogę dostać cielęciny :wściekła/y: a to moje dziecko wcina przez to tylko drób (czasami dla odmiany dam słoiczek z innym mięskiem...) :zawstydzona/y:
Generalnie mała troszkę spokojniejsza po spanku i spacerku, ładnie bawi się teraz na macie :tak: robi pompki :-D A ja zaraz za obiadek dla niej i dla nas :tak:
To tymczasem :-)

Niech te wszystkie choróbska pójdą już precz :tak:

reklama
Do góry