reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
I ja się witam :-)

Darunia moje gratulacje z okazji pierwszej rocznicy ślubu :-)

Kasiu fajna sprawa z tymi wózkami. Mam nadzieję, że babki nie było, bo pojechała po fajne wózki i jak ja w końcu zastaniecie, to będziesz miała w czym wybierać ;-):-D

my pomalutku tez prymierzam się do spacerówki, bo małą w gondolce mieści się na styk :sorry2: tylko boję się, że mi nie usnie w spacerówce i spcery znów będą koszmarne :dry: no i jak dla mnie spaceróka jakoś śmiesznie wygląda, chyba za bardzo do gondolki się przyzwyczaiłam...

Zuzkus zdróweczka dla Maciusia. Nie wiem czemu on tak szybko katarek łapie...

Magdalenkakol fajnie, że z Wojtusiem już lepeij :tak: a gaworzeniem, a raczej jego brakiem, to się nie przejmuj, bo chłopcy ponoć później zaczynają mówić (przykład mojego męża, długo nie mówił, ale jak zaczął, to buzia mu się nie zamykałą :-D)

Aniknulka mam nadzieję, że Jasiowi w końcu zębolki wyjdą :tak: a swoja drogą, jak długo one mogą wylazić :rofl2:

U nas nocka nawet nie była zła, za to mała po 22 obudziła się z takim płaczem, że nie można było ja uspokoić, brzuszek to nie był, bo ani się nie prężyła, ani nóżek nie kurczyła... potem po 23 tak się zaczęła wiercić, że wzięłam ją do nas do łóżka, bo nie chciało mi się co chwile chodzić i ją przykrywać (no i jak długo nie może wygodnie się położyć, to się budzi:dry:)jak położyłam ja do nas, to juz ładnie usnęła. karmienie na 2 cycki przyniosło rezultat, bo na jedzonko wstała dopiero po 2 :-) czyli przerwa 6 godzinna :tak:potem juz standardowo co 2 godzinki i pobudka po 6:sorry2:
od rana za to marudzenie i płacz... ale juz znalazłam winowajcę... wyszła nam druga górna dwójka, a na dziąsełku na dolnej dwójce robi się po mału plamka :tak: czyli w ciągu 2 tygodni wylazły 4 ząbki :baffled: w takim tempie to do roczku mała bedzie z kompletnym uzębieniem, a ja z siwymi włosami na głowie :baffled:

miłego dzionka :-)

reklama
Dziękuje Kochane za życznia!!!!

A mi Bart dalej nie śpi... ehhh już nie mam siły- to wszystko pewnie przez te zębiska-
Mata ja wczoraj znalazłam u siebie pierwszego siwego włosa- targedia!!!!
Lecę do mojego wrzaskuna!

Daruunia najlepszego i dla Ciebie i dla niego :-)
A co włosów to ja caly czas farbuję to nawet nie wiem ile mam siwych i czy mam :-)

Daruunia najlepszego i dla Ciebie i dla niego :-)
A co włosów to ja caly czas farbuję to nawet nie wiem ile mam siwych i czy mam :-)

Kasiau farbujesz zapobiegawczo:-D:-D:-D:-D:-D

Ja kilka mam ostatnio jak rozjasnialam wlosy to fryzjerka mi powiedzala;-)jakos wcale tym sie nie przejmuje podobaja mi sie siwe,a moze bardziej gdy sa biala,moja babcia tak miala

Gratuluje Dobrusi kolejnych zabkow

Ostatnia edycja:
Daruniu wszystkiego dobrego dla Ciebie i męża w pierwszą rocznicę ślubu!
ChomikImage.aspx

Zuskus zdrówka dla Was!!! A co Ty o 5 rano robisz na bb? :szok::rofl2: Pobiłaś Marlenkę ;-):-)

Mąż wyjeżdżał o 4.00 do pracy a ja napaliłam w piecu nastawiłam pranie i nie chciało mi się już kłaść

Zuzkus zdróweczka dla Maciusia. Nie wiem czemu on tak szybko katarek łapie...

ja już sama nie wiem i załamkę łapię

Zuzkus głowa do góry, przeciez Maciuś nie będzię ciągle chorować :tak: jeszcze troche i będzie wiosna, potem lato i miejmy nadzieję, że w końcu wszystkie dzieciaczki będą zdrowe :tak::-)

Ja mam juz sporo siwych włosów:zawstydzona/y: (z 30-40 na pewno, na szczęście ich tak mocno jeszcze nie widać:-p) a pierwszego siwego wypatrzyłam juz w liceum :szok: mój mąż ma za to takie śmieszne miejsce na głowie, gdzie ma sporo siwych włosów, no i zaczyna mi łsieć :baffled::rofl2:

Cześć dziewczyny :tak:

Daruuunia - jeszcze wielu takich rocznic :tak: udanego wieczorku ;-)
Zuzkus - zdrówka dla Maciusia
Aniknulka - to wyszalejesz się kobietko ;-) łyżwy... mmmm też mi się marzą :tak:

U nas nocka o dziwno super :tak: bałam się że po wczorajszym dniu będzie ciężko... ale moje dziecko lubi mnie pozytywnie zaskakiwać :-D Właśnie wygrywa mamusi na zabawce melodyjki, a ja kończę pić kawę przy bb :-) Nie wiem jak z dzisiejszym spacerki, bo trochę wieje i mroźno...:-( wczoraj było dokładnie tak samo (mimo słonka) i uciekaliśmy szybko do domku :-p My już od miesiąca w spacerówce, córeczka bardzo zadowolona :tak: podziwia świat, bo jest tyłem do mnie :-p A dziś może wsadzę ją w nosidełko i mykniemy chociaż na szybkie zakupki, bo nie mam jeszcze pomysłu na obiadek... :sorry2:
Co do siwych włosów, to jeszcze ich nie widziałam :tak: ale może dlatego, że specjalnie się nie przyglądam :-p
Miłego dnia :-)

reklama
Moja Ola od urodzenia nie była chora poważnie - tylko miała katar ale my z nią treraz prawie nie wychodzimy z domu a jak jest na dworze to jej oko łzawi i jej się nie podoba na razie

Do góry