reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Kochane ja też już się pożegnam ;-)

Bart już leży w swoim łóżeczku, więc nie będę mu przeszkadzac i idę do łózka, a dzisiaj z Ł oglądniemy komedi (dziewczyna z moich koszmarów) pamiętam, że byliśmy na tym w kinie, a jak leci w tv to oglądniemy raz jeszcze ;-)

Spokojnej nocy, do jutra! ;-):-)

reklama
W moim kalendarzu jest napisane,że dzisiaj imieniny Dobrochny:-)
Ja idę do łózka jestem chora, mąż chory Olek i Antek chorzy:szok:pozdrawiam
Dobrusia wszystkiego najlepszego z okazji imienin :-)
Zdrówka dla wszystkich kochana i pomyśl o herbacie imbirowej :tak:

No i mamy wkońcu trzeciego ząbka. Wyrżnęła się górna jedynka.
Gratulujemy :-D:-D:-D

U nas stał sie cud... Paulinka przed chwilka zasneła sama w łozeczku:-)co w dzien nigdy sie nie zdarza... suuuper!!!:tak: Bedziemy ja uczyc, zeby zakumała, że wózek jest tylko na dworze:tak:
Świetnie oby już tak zostało :-)

Witajcie u mnie gorzej mały miał w nocy temperature i dzisiaj pojechaliśmy prywatnie do lekarza i okazało się,że Filip ma już początki zapalenia oskrzeli.
Jeszcze na dokładke mnie zaczyna boleć gardło i ucho jak ja to wszystko przeżyje:dry:
Eryka już trochę lepiej ale nie chce jeść i mocno kaszle,gorączka dała jej spokój i jest osłabiona:no:
Zdrówka, zdrówka, zdrówka kochana :blink: tak Ci współczuję mam nadzieję, że leki pomoga i będzie lepiej :tak:

A wiecie, że na kaca najlepsza praca... hehe... teściowie zadzwonili i zapowiedzieli, że wpadną na kawkę, a że w domu bałagan po imprezce, raz , dwa i wszystko (znów) umyłam, posprzątałam, a nawet pocwiczyłam, wzięłam prysznic i jak nowo nardzona!
Duracelek :-D:-D:-D podziwiam ;-)

Muszę się czymś pochwalić:-) Artur pije z kubka, szklanki, filiżanki. Siorbie jak stary:-)
Gratulki dla Arturka :tak: rośnie mały mężczyzna ;-)

U nas dziś dzionek spokojny. Mały bawił się z tatusiem potem wyskoczyliśmy do babci na kawę, później obiad u siostry a na wieczór przyjechała siostra m i będzie cały tydzień ponieważ ma ferie. Już zaplanowałam, że we środę jedziemy do Wwy na łyżwy a w sobotę do kina może jeszcze wcisnę gdzieś w tygodniu basen :-D super w końcu się wyrwę z tego domu :-D mój m też się ucieszył na wiadomość o łyżwach więc tylko Jaśka podrzucę do dziadków i jupiiiiiiiiiiii :-p:rofl2::-p
nadmienię, że dawno nie miałam łyżew na nogach i pewnie wrócę posiniaczona - a co tam jak szaleć to szleć :-)
Spokojnej nocy kochane :-D

Hej kochane! Nie było mnie w weekend bo jak M w domu to nie zaglądam na net...ale już jestem.

Maciej w piątek był na kontroli i ok, więc w sobotę go wykąpałam bo chłopak niekąpany od 2 tygodni i ...znowu ma katar:baffled: Ja go chyba na sucho zacznę kąpać...posypie mąką i wyczeszę:dry:

Lecę popatrzeć co naklikałyście

Pozdrawiam

Witam kochane , w weckend nie mam czasu tak zaglądać a tygodniu teżale jakoś jestem.
Dziś już po feriach i właśnie m wraca się do domku ze szkoły bo zapomnieli kapci.
Weckend udany, wyspałam się tylko nie udała mi się zamiana wózka na spacerówkę ale może za tydzień mi sięuda. Jest babka która kupuje używane wózki i zamienia na inne ale wyjątkowo jak byliśmy jej nie było :szok:
Miłego dnia :-)

Witam Kochane:-)

Wstalysmy dzisiaj o 5.30 czyli codziennie po kilka minuteg dluzej rano spimy to sukces,ale i Marysie staram sie wieczorami przetrzymywac,wczoraj po kapieli i jedzonku samam zasnela tak sie ciesze dziecko mi sie naprawia(tfu,tfu...zeby nie zapeszyc)pranko wstawilam(meczaca sasiadka wyprowadzila sie wiec znowu moge robic to co chce)poprasowalam jakas taka dzisiaj zorganizowana jestem,ale to chyba dlatego,ze mam strasznie duzo do zalatwiania:tak:

Joanna1977 u mnie mrozno temp +3 tylko,ze czynnik chlodzenia wiatrem -5 bedzie sloneczko,,a jaka u was z pogoda?

Kasiau szkoda,ze nie udala sie wymiana wozeczkow,a co to za babka,czy ma jakis sklep,podoba mi sie taki pomysl:tak::confused:

Zuzkus witaj,,na sucho,,powiadasz,hihihih:-Ddobre,dobre;-)a moze ten katarek u Maciusia to nie od kapieli?

Aniknulko,ale masz planow kochana (cichutko zazdroszcze);-)

Daruuunia jaka diete stosujesz do swoich cwiczen?

Magdziarko zdrowka:-)

Arturo gratuluje nowych umiejetnosci picie z kubeczka to wielka rzecz:-D:-):tak:

Wszystkiego najlepszego dla Matiego z okazji 8 mcy

Spoznione zyczenia dla Olgi z okazji 7mcy

Ostatnia edycja:
Witajcie!
Ja na nogach od 7 ale noc koszmarna kilka pobudek i dziś oczy na zapałki :baffled: cóż musze poczekać aż te zębole wyjdą :tak:
Ja go chyba na sucho zacznę kąpać...posypie mąką i wyczeszę:dry:
:-D:-D:-D

Weckend udany, wyspałam się tylko nie udała mi się zamiana wózka na spacerówkę ale może za tydzień mi sięuda. Jest babka która kupuje używane wózki i zamienia na inne ale wyjątkowo jak byliśmy jej nie było :szok:
Cieszę się, że weekend udany :tak: poproszę o namairy tej pani ponieważ ja też mam ochotę pozbyć się swojego starego wózka (choć idzie kryzys więc jeszcze się zastanawiam co i jak, ale namiar warto mieć:tak:)
Buziaki kochane zmykam :-D

Daruuunia jaka diete stosujesz do swoich cwiczen?

Nie jem pieczywa, ziemniaków, makaronu i słodyczy- choc pewnie dzisiaj wsunę coś więcej kalorycznego bo mamy Papierową rocznicę :-p:tak::-)
No i ostatnio zjadłam trochę tych kolorowych jarmarków :zawstydzona/y:;-)

Witajcie!!!
Marlena cieszę się że z dnia na dzień śpicie dłużej!
Kasiau to bardzo fajnie macie z tym wózkiem! No i życzę, żeby babeczka szybko się pojawiła ;-)
Zuskus zdrówka dla Was!!! A co Ty o 5 rano robisz na bb? :szok::rofl2: Pobiłaś Marlenkę ;-):-)
Aniknulka to szykuje się Wam bombowy tydzień! Super!!! :-)

My wstaliśmy dzisiaj po 7, teraz Bart leży w swoim łóżeczku i chyba bedzie zasypiał ;-)
Ł w pracy, a po jego pracy Barta wywieziemy do teściów i pojedziemy na romantyczny obiad ;-) ależ się cieszę!!!! Tylko w co ja się ubiorę :confused::sorry2: I pal licho z kaloriami- nie będę przykrości sprawiała mężowi :-p i sobie hihi :rofl2:
Idę po kawkę bo właśnie zaparzyłam... ;-)

Miłego dnia!

Ja witam w niedzielke
Wszystkiego naj naj dlaWojtusia i Stasia
.
Dziekujemy
My rowniez zyczymy wszystkiego naj naj dla 7 i 8 miesieczniakow.
Ja juz poczytalam ale tyle tego bylo ze nie bylam w stanie wszystko zapmiatac. Wiem tyle Sto Lat dla Dobrusi,
Zdrowka dla Filipka i Krzysia .Dla chorujacych mam tez duzo zdrowka. U nas weekend jak to zwykle bywa zabiegany. Bylismy kupic Wojtkowi fotelik bo w starym sie nie miescil On jets bardzo zadowowlny bo wszytsko widzia a i ja chyba tez bo w koncu jezdze z prziodu a nie z tylu. Zeba dalej nie widac chociaz jest juz tuz tuz. W piatek bylismy na kontroli u pani doktor. Ogolnie jest lepiej wiec inhalacje tylko raz dziennie. Pani doktor stwierdzila ze to dorodny facet i pytalamn sie ze czemu on jeszcze nie gawotrzy to sie smiala Ze matka ma zmartwienie bo syn jeszcze gazet nie czyta wierszy nie pisze. Powiedzila ze niektore dzieci nie gawarzoa a zraz zaczynaja mowic. Mam sie niczym nie zamratwiac bo roziwja sie bardzo dobrze. Nie kazala na miejsze wprowadzac zoltka. Noo ogolnie mam sie za jakies 6-8 tyg znowu pokazac. kazala tez dawac engystol tak profilaktycznie obojgu dzuieciom.

reklama
Witam - ja tylko na chwilke. Chciałam tylko złozyc Daruni życzonka z okazji 1 Rocznicy Ślubu !!!:-)

Życzę Wam dużo spokoju, wiary we wspólną przyszłość i bezinteresownej, wiecznej miłości, bo tylko to nadaje sens życiu.

Ostatnia edycja:
Do góry