reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witojcie dziewczynki:-)
,Mała znów nad dała pospać do 8 :szok: aż wstałam bo już dla mnie za długo.

Skoczyliśmy za zakupki z rana a teraz m pichci obiadek a ja siedzę z małą

Najlepszego dla Wojtusia i Stasia - ale ten czas leci fiu

reklama
Ja witam w niedzielke
Wszystkiego naj naj dlaWojtusia i Stasia
A u nas nocka nadal do kitu. Mały wiecej je w nocy niz w dzień. No i mamy wkońcu trzeciego ząbka. Wyrżnęła się górna jedynka. Teraz czekam na kolejną jedynkę.
Zdrowia dla chorujących.

Hej hej!!!

Azile mam nadzieje że ta druga jedynka szybko wyjdzie no i bezboleśnie! Życzę spokojnych nocek!

Kasiau cieszę się że Ola dała Wam się wyspac!!! Oby tak dalej :tak:

Majka u nas też są poranne zabawy w łóżku... tzn. ja się bawię z Bartem a Ł śpi :sorry2::-p no czasem też pogłaska małego, coś mu powie, pogilgocze ;-)

Joasiek mam nadzieje, że lepiej się czujesz niż ja :baffled::-);-)

Magdziarko zdrówka dla Was!!!!!!!!!!!!!!

A my właśnie wróciliśmy ze spacerku, byliśmy ponad godzinę w parku w trójeczkę, teraz oczywiscie meczyk ( może uda się to 3 miejsce?) ;-)

No nic lecę... miłego popołudnia!

Cześć dziewczyny. Byłam na tej rozmowie kwalifikacyjnej ale jeszcze nic nie wiadomo, dowiem się wszystkiego w środę, ale szczerze mówiąc to mam złe przeczucia, a tam będzie i niejedna taka szansa jeszcze:-). U nas dalej nie ma ząbków, ale mała zaczęła spać lepiej także nie wiem czemu ostatnio tak kiepsko spała:baffled:. A tak wogóle to może przydałoby się założyć na czerwcowym forum taki wątek o problemach zdrowotnych bo tyle dzieci chorych a tutaj ciężko coś pisać, ja np. za tym wątkiem nie nadążam, non stop jakieś nowe posty:-). Pozdrawiam wszystkie mamy, życzę przespanych nocy i spokojnych dni:rofl2:

Witam kochane:-)

Bylismy na bardzo dlugiej i pieknej wycieczce,Marysia spala prawie caly czas:-)

MamoHelenki ja osobiscie mam nadzieje,ze choroby nasze i naszych dzieciaczkow wkrotce sie skoncza taki teraz okres,pogoda paskudna:-)

Domisiu gratuluje zabka nr 3:-)

witam
Ja wpadłam tylko na chwilkę sie przywitac... korzystam z tego, ze P. w domku i probuje sie nim nacieszyc, bo od jutra znów całe dnie w pracy, ale na szczescie juz ostatni tydzien w starej robocie:tak:

U nas stał sie cud... Paulinka przed chwilka zasneła sama w łozeczku:-)co w dzien nigdy sie nie zdarza... suuuper!!!:tak: Bedziemy ja uczyc, zeby zakumała, że wózek jest tylko na dworze:tak:

lece,zajrze pozniej...

Polacy mają brąz:-)

Yes, yes, yes :-D :-D :-D
Mamy brąz :-D

Wróciliśmy ze spacerku akurat na końcówkę :tak:
U nas dzień przyjemny :tak: m zrobił obiadek, pokombinował, pokombinował i wyszedł pycha :-) Teraz odtajamy po spacerku, a mała zaraz zje deserek ;-) Coś marudna dziś bardzo jest, spać nie chce...no może wreszcie ząbki?? :confused:

Asiowo - gratulacje dla małej, oby jej to łóżeczko zostało :tak:
Daruuunia - chyba jednak czułam się wczoraj lepiej :-p głowa bolała bardziej z niewyspania :zawstydzona/y:
MamaHelenki - to kciuki trzymać dalej? :confused: ;-)

Ostatnia edycja:
Witam i ja :-)

Stasiu, Wojtusi wszystkiego najjjjjj :-)

W moim kalendarzu jest napisane,że dzisiaj imieniny Dobrochny:-)
Ja idę do łózka jestem chora, mąż chory Olek i Antek chorzy:szok:pozdrawiam

Magdziarko zdróweczka dla Was :-)
a co do imienin, to masz dobry kalendarz, bo Dobrusia ma dzis imieniny :tak: a w nie każdym jest :sorry2:

ale woecie jak to jest po imprezie... oj boli głowa boli :-p:zawstydzona/y::rofl2:

Woemy, woemy :-p imprezka widać, że udana, aż palce na klawiaturze szaleją ;-):-D

Witojcie dziewczynki:-)
,Mała znów nad dała pospać do 8 :szok: aż wstałam bo już dla mnie za długo.
Ale Olcia dba o mamę :tak: ja tam bym się cieszyła, jakby Dobrusia dała mi tyle pospać :-p

Azile oby Domisiowi szybko i bezboleśnie wyskoczyła kolejna jedynka i dał Ci w końcu troche odsapnąć :tak:

My po wizycie u teściów, spacerku (brrrr zimno, bo wiatr od wschodu, a wiadomo, że od Rosji to tylko źle wieje ;-):-D) i teraz odpoczywamy w domku :tak:
Nocka nie ciekawa, ale juz sie chyba przyzwyczaiłam :sorry2:

od jutra zabieram sie za pisanie pracy, bo obiecałam sobie, że do końc lutego ją skończę :tak: a piszę to na bb, żebym miała większą motywację :zawstydzona/y:

miłego wieczorku :-)

My po wizycie u teściów, spacerku (brrrr zimno, bo wiatr od wschodu, a wiadomo, że od Rosji to tylko źle wieje ;-):-D) i teraz odpoczywamy w domku :tak:
Nocka nie ciekawa, ale juz sie chyba przyzwyczaiłam :sorry2:
od jutra zabieram sie za pisanie pracy, bo obiecałam sobie, że do końc lutego ją skończę :tak: a piszę to na bb, żebym miała większą motywację :zawstydzona/y:
Oj wiało, wiało koszmarnie, wytrzymaliśmy na spacerku tylko 35min :tak:
Życzę żeby mała dała Ci trochę odsapnąć w nocy i trochę pracy popisać :tak:
Powodzenia! Trzymam kciuki :-)

reklama
Kurcze dziewczyny a ja sie nei moge zmobilizować na spacery z małym. Tyle obowiązków w domu ze szok. Może troszke lenistwo, bo trzeba po spacerze wózek umyć bo Domiś w nim w domu śpi.
Ale pewnie jak sie skonczą ferie to będę musiała po dziciai biec do szkoły to i małego będę zabierać.
Mama Helanki mam nadzieje ze wynik rozmowy będzie ok.
Mata to trzymamy za słowo z tę pracą;-).

A tak sobie myśle ze ten mój Domiś to będzie ostatni z tym spaniem nocnym. No niezły numerek mi rośnie.

Do góry