reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witojcie dziewczynki:-)
,Mała znów nad dała pospać do 8 :szok: aż wstałam bo już dla mnie za długo.

Skoczyliśmy za zakupki z rana a teraz m pichci obiadek a ja siedzę z małą

Najlepszego dla Wojtusia i Stasia - ale ten czas leci fiu

reklama
Ja witam w niedzielke
Wszystkiego naj naj dlaWojtusia i Stasia
A u nas nocka nadal do kitu. Mały wiecej je w nocy niz w dzień. No i mamy wkońcu trzeciego ząbka. Wyrżnęła się górna jedynka. Teraz czekam na kolejną jedynkę.
Zdrowia dla chorujących.

Hej hej!!!

Azile mam nadzieje że ta druga jedynka szybko wyjdzie no i bezboleśnie! Życzę spokojnych nocek!

Kasiau cieszę się że Ola dała Wam się wyspac!!! Oby tak dalej :tak:

Majka u nas też są poranne zabawy w łóżku... tzn. ja się bawię z Bartem a Ł śpi :sorry2::-p no czasem też pogłaska małego, coś mu powie, pogilgocze ;-)

Joasiek mam nadzieje, że lepiej się czujesz niż ja :baffled::-);-)

Magdziarko zdrówka dla Was!!!!!!!!!!!!!!

A my właśnie wróciliśmy ze spacerku, byliśmy ponad godzinę w parku w trójeczkę, teraz oczywiscie meczyk ( może uda się to 3 miejsce?) ;-)

No nic lecę... miłego popołudnia!

Cześć dziewczyny. Byłam na tej rozmowie kwalifikacyjnej ale jeszcze nic nie wiadomo, dowiem się wszystkiego w środę, ale szczerze mówiąc to mam złe przeczucia, a tam będzie i niejedna taka szansa jeszcze:-). U nas dalej nie ma ząbków, ale mała zaczęła spać lepiej także nie wiem czemu ostatnio tak kiepsko spała:baffled:. A tak wogóle to może przydałoby się założyć na czerwcowym forum taki wątek o problemach zdrowotnych bo tyle dzieci chorych a tutaj ciężko coś pisać, ja np. za tym wątkiem nie nadążam, non stop jakieś nowe posty:-). Pozdrawiam wszystkie mamy, życzę przespanych nocy i spokojnych dni:rofl2:

Witam kochane:-)

Bylismy na bardzo dlugiej i pieknej wycieczce,Marysia spala prawie caly czas:-)

MamoHelenki ja osobiscie mam nadzieje,ze choroby nasze i naszych dzieciaczkow wkrotce sie skoncza taki teraz okres,pogoda paskudna:-)

Domisiu gratuluje zabka nr 3:-)

witam
Ja wpadłam tylko na chwilkę sie przywitac... korzystam z tego, ze P. w domku i probuje sie nim nacieszyc, bo od jutra znów całe dnie w pracy, ale na szczescie juz ostatni tydzien w starej robocie:tak:

U nas stał sie cud... Paulinka przed chwilka zasneła sama w łozeczku:-)co w dzien nigdy sie nie zdarza... suuuper!!!:tak: Bedziemy ja uczyc, zeby zakumała, że wózek jest tylko na dworze:tak:

lece,zajrze pozniej...

Polacy mają brąz:-)

Yes, yes, yes :-D :-D :-D
Mamy brąz :-D

Wróciliśmy ze spacerku akurat na końcówkę :tak:
U nas dzień przyjemny :tak: m zrobił obiadek, pokombinował, pokombinował i wyszedł pycha :-) Teraz odtajamy po spacerku, a mała zaraz zje deserek ;-) Coś marudna dziś bardzo jest, spać nie chce...no może wreszcie ząbki?? :confused:

Asiowo - gratulacje dla małej, oby jej to łóżeczko zostało :tak:
Daruuunia - chyba jednak czułam się wczoraj lepiej :-p głowa bolała bardziej z niewyspania :zawstydzona/y:
MamaHelenki - to kciuki trzymać dalej? :confused: ;-)

Ostatnia edycja:
Witam i ja :-)

Stasiu, Wojtusi wszystkiego najjjjjj :-)

W moim kalendarzu jest napisane,że dzisiaj imieniny Dobrochny:-)
Ja idę do łózka jestem chora, mąż chory Olek i Antek chorzy:szok:pozdrawiam

Magdziarko zdróweczka dla Was :-)
a co do imienin, to masz dobry kalendarz, bo Dobrusia ma dzis imieniny :tak: a w nie każdym jest :sorry2:

ale woecie jak to jest po imprezie... oj boli głowa boli :-p:zawstydzona/y::rofl2:

Woemy, woemy :-p imprezka widać, że udana, aż palce na klawiaturze szaleją ;-):-D

Witojcie dziewczynki:-)
,Mała znów nad dała pospać do 8 :szok: aż wstałam bo już dla mnie za długo.
Ale Olcia dba o mamę :tak: ja tam bym się cieszyła, jakby Dobrusia dała mi tyle pospać :-p

Azile oby Domisiowi szybko i bezboleśnie wyskoczyła kolejna jedynka i dał Ci w końcu troche odsapnąć :tak:

My po wizycie u teściów, spacerku (brrrr zimno, bo wiatr od wschodu, a wiadomo, że od Rosji to tylko źle wieje ;-):-D) i teraz odpoczywamy w domku :tak:
Nocka nie ciekawa, ale juz sie chyba przyzwyczaiłam :sorry2:

od jutra zabieram sie za pisanie pracy, bo obiecałam sobie, że do końc lutego ją skończę :tak: a piszę to na bb, żebym miała większą motywację :zawstydzona/y:

miłego wieczorku :-)

My po wizycie u teściów, spacerku (brrrr zimno, bo wiatr od wschodu, a wiadomo, że od Rosji to tylko źle wieje ;-):-D) i teraz odpoczywamy w domku :tak:
Nocka nie ciekawa, ale juz sie chyba przyzwyczaiłam :sorry2:
od jutra zabieram sie za pisanie pracy, bo obiecałam sobie, że do końc lutego ją skończę :tak: a piszę to na bb, żebym miała większą motywację :zawstydzona/y:
Oj wiało, wiało koszmarnie, wytrzymaliśmy na spacerku tylko 35min :tak:
Życzę żeby mała dała Ci trochę odsapnąć w nocy i trochę pracy popisać :tak:
Powodzenia! Trzymam kciuki :-)

reklama
Kurcze dziewczyny a ja sie nei moge zmobilizować na spacery z małym. Tyle obowiązków w domu ze szok. Może troszke lenistwo, bo trzeba po spacerze wózek umyć bo Domiś w nim w domu śpi.
Ale pewnie jak sie skonczą ferie to będę musiała po dziciai biec do szkoły to i małego będę zabierać.
Mama Helanki mam nadzieje ze wynik rozmowy będzie ok.
Mata to trzymamy za słowo z tę pracą;-).

A tak sobie myśle ze ten mój Domiś to będzie ostatni z tym spaniem nocnym. No niezły numerek mi rośnie.

Do góry