reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Faktycznie Edytko teraz to już chyba porządnie doczytałam Twój blog. Gratuluję. 3 szczęścia naraz. :-):-)

tak to jest.. jak po ciąży nie karmi sie dziecko, powraca do leczenia przerwanego ciążą.. i ciaża wielopłodowa gotowa.... a gin nas ostzregał.. że jest wysokie ryzyko... :tak:.... że jakieś neurony poprzecierały slady ( bla bla bla- takie lekarskie dyrdymały)....a my chwila zapomnienia i gotowe... :)

tak to jest.. jak po ciąży nie karmi sie dziecko, powraca do leczenia przerwanego ciążą.. i ciaża wielopłodowa gotowa.... a gin nas ostzregał.. że jest wysokie ryzyko... :tak:.... że jakieś neurony poprzecierały slady ( bla bla bla- takie lekarskie dyrdymały)....a my chwila zapomnienia i gotowe... :)

No ale zobacz jaką będziesz miała teraz liczną rodzinkę;-). Pewnie będzie cięzko, ale myśle że wspólnymi siłami dacie radę. Jeszcze raz gratuluję i trzymam kciuki

Edytko gratuluje dziewczyni . Podziwiam , zę dajesz rade sobie z niespiacymi bliźniakami. No i teraz to już bedziesz miała przedszkole w domu;-). Uf sił zycze. :tak:
Ja sie melduje. M właśnie wrócił z imprezy firmowej. Był w Suwałkach. Więc ja sie relaksuje o on z dzieciakoami siedzi. MAły dziś marudny mało je . Pewnie pezez górne jedynki. Już jeden prawie widać , ale jeszcze nic nie stuka.
Magdziarko ciesze sie ze sie wyszalałaś

Edytko - i ode mnie gratulacje :tak: życzę dużo, dużo siły :tak:
bbakania - całe szczęście, że Natalci nic się nie stało, teraz kiedy zaczynają być tak ruchliwe trzeba podwoić czujność :tak:
magdziara - szalała, szalała i się wyszalała :-D super :-)
azile - relaks wskazany więc korzystaj :tak:

To i ja się melduję :tak: Właśnie mój m poszedł odprowadzić moją mamę i brata na dworzec :-( Jakoś tak pusto się zrobiło :baffled: przyzwyczaiłam się do ich obecności przez ten tydzień... No nic - powrót do rzeczywistości :sorry2: Ola śpi, więc jak m wróci to chyba też zalegnę, bo jakoś dojść do siebie nie mogę :-p
Miłego popołudnia!

Witam!
Miałam nie szaleć w kuchni ale co tam :-D zrobiłam rogaliki i zawijaski w sosie :-)
Magdziarko cieszę się, że dobrze się bawiłaś ;-)
BbakAnia dobrze, że nic poważnego :tak: się nie stało
Edytko gratuluję potrójnego szczęścia a szczególnie dziewczynki - kochanego rodzyneczka :-)
Julia zdrówka dka dzeciaczków mam nadzieję, że dzisiejsza noc będzie spokojniejsza :tak:
Azile korzystaj kochana :tak:
Joasiek wiadomo, że ciężko się żegnać ale teraz będziesz miała znów więcej czasu dla siebie :tak:

reklama
JULIA zdrówka dla dzieciaków - oby Eryczce gorączka spadła!! A Tobie kochana siły, siły, siły i wytrwałosci. Oby twoje "bateryjki"działały na pełne 100% !!!:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry