reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
u nas cisza, spokój... błogostan.. po wczorajszych ekscesach nocnych, gdzie nie spali aż do rana (dopiero o 7 rano zasnęli) dzisiaj bliźniaki sie uspokoiły.. a wszystko przez Kosmatka.. tak ich na wieczór rozbawił że z wrażenia nie mogli zasnąć....dzisiaj śpią w oddzielnych pokojach i nie ma nawet opcji że będą razem... bo nastepna noc wykończy nas wszystkich...

dziś obiecałamn starszemu wycieczkę... nie mam siły, ale jak obiecałam to muszę sie zebrać... dałam słowo... a to świete...
Mąż jeszcze w trasie.. dopiero we środę przyjedzie... a my dajemy sobie jakos radę.. to jakoś jest z naciskiem na teściową.. :-).. choć mruczy cały dzień :angry:... jest bardzo pomocna...

reklama
Witam was
U nas 2 nocka tffu tfuu ok Mikołaj spał ładnie :tak: matko oby tak zostało.
Ja dziś sama z Mikołajem w domu :-( M pojechał załatwiać sprawy tak jakby nie mógł zrobić tego w poniedziałek czasami to myśle sobie że specjalnie odkłada taki rzeczy na sobote :-(

Daruuunia czy mi sie zdaje,czy ty cwiczylas dzisiaj na zapas:-D:-D:-D:-D:-D
Edytko chlopaki sa niemozliwi:-Ddobrze,ze rano chociaz pospali:-Dmilego dni z Kosmatkiem:-);-)
Jolu jak dobrze,ze Mikolaj sie naprawil,tfu,tfu milego dnia Wam zycze,my szykujemy sie na spacer :tak:
Joasiek bo cala pogode wyslalas mi,dziekuje,hihi milutkiego dnia

Ostatnia edycja:
Halo to ja!
Właśnie otworzyłam oko.Padam wróciłam o 5:30 rano..ale co się wytańczyłam za wszystkie czasy........moi uczniowie nie dawali mi posiedzieć. Wpadłam zobaczyć co u was . Ale wiedzę że jakoś się toczy. Miłego dnia zycze idę stapirowane włosy umyć.hiii miłego dnia

JOASIEK świetnie, że wyjście sie udało:-) U nas w Wwie też sypie śnieg od wczoraj i jest minus 3. JakNatalka sie obudzi - idziemy na spacer.
ANIKNULKA udanych zakupów na ryneczku. Oj jak mi brakuje takiego miejsca. Od kiedy się przeprowadziłam to o ryneczku moge pomarzyc. Tylko markety...
DARUNIA musze kupic ten środek czyszczący, o którym piszesz. W pokoju Natki też mam panele a myje je tylko płynem do paneli.:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Jutro idę na rozmowę kwalifikacyjną więc trzymajcie kciuki sa sa sa:-).

Trzymam mocno!:-)Daj znac,jak bylo.

u nas cisza, spokój... błogostan.. po wczorajszych ekscesach nocnych, gdzie nie spali aż do rana (dopiero o 7 rano zasnęli) dzisiaj bliźniaki sie uspokoiły.. a wszystko przez Kosmatka.. tak ich na wieczór rozbawił że z wrażenia nie mogli zasnąć....dzisiaj śpią w oddzielnych pokojach i nie ma nawet opcji że będą razem... bo nastepna noc wykonczy
Oj,no to chlopcy dali Ci popalic...Biedna...Sprobuj troszke odespac,no i niechnastepna noc juz bedzie lepsza!:-)
I czy ja dobrze widze w avatarku,ze spodziewasz sie chlopca nr 4?:confused::-p
To znowu Ja.:zawstydzona/y:
Wyobraźcie sobie co się stało....:szok::szok::angry::angry: Moja Natalka wypadła mi ze spacerówki ....:baffled::szok::no: Korzystam ze spacerówki w domu (czasami) jak się często przemieszczam i chce miec Ją na oku. Tak też było i tym razem. Nie zdąrzyłam Jej zapiąc pasami i na moment sie odwróciłam po kocyk...i nagle słysze bach i ryk :szok::baffled:
O boże jak ja sie wystraszyłam :szok:...od razu sprawdziłam czy jest cała, czy nie rozbiła głowy itd. Na szczęcie uspokoiła się po 2 minutach i jak na razie nie widze, żeby działo sie z Nią coś niepokojacego. Śmieje się i bawi - chociaz teraz akurat ucieła sobie 1 drzemke po zjedzeniu mleczka. Będe Ją jeszcze obserwowała ale mam nadzieje, że wszystko jest ok... Nigdy więcej takich przypadków - zawał serca murowany...!!!
No to przezylas....Na pewno wszystko bedzie dobrze-dzieci sa silniejsze niz sie wydaje.
Ja jakis czas temu tez na chwile sieodwrocilam kiedy Maja byla na przewijaku,a ona ten moment wykorzystala i spadla na podloge:szok:Tez sie bardzo wystraszylam,ale nawet guza nie miala.Na szczescie przewijakmam na takiej niewysokiej lawie,a pod nia dywan-moze dzieki temu tez nic jej nie bylo....

Nasza nocka jak zawsze ok.Tylko ja poszlam pozno spac,o 2.00,bo zasiedzialam sie przy kompie.Ale Maja dala mi pospac do9.30:-)

Trzymam mocno!:-)Daj znac,jak bylo.

Oj,no to chlopcy dali Ci popalic...Biedna...Sprobuj troszke odespac,no i niechnastepna noc juz bedzie lepsza!:-)
I czy ja dobrze widze w avatarku,ze spodziewasz sie chlopca nr 4?:confused::-p

(...) :-)

a to ja wam nie pisałam jeszcze? chyba tylko na cxerwcówkach 2009 sie wywnętrzniłam i oczywiście na blogu... .. i chłopaki i dziewczynka.. wreszcie...ale nie polecam w tak krótkim czasie zachodzić w ciążę... :szok:

Wilmek, Aniknulka oby Wam się te dzieciaszki w końcu dały wyspać!

Darunia ja nie wiem jak Ty to robisz ćwiczysz ,pastujesz....:confused::-)

bbakania dobrze,że małej się nic nie stało:szok:

edyta1421 jak Ty sobie dajesz rade,sama z dziećmi i jeszcze ciężarna-pozdrawiam Ciebie i Twoich urwisów, gratuluje dziewczynki:tak:

Jola dobrze,że mały się poprawił tak trzymać:-)

Joasiek super,że wyjscie się udało:tak:

Jeśli kogoś pominęłam to sorki ale jestem dzisiaj niewyspana bo całą noc walczyliśmy z wysoką gorączką u Eryki, miała ponad 39 i ciągle coś majaczyła, rano w końcu przyjęła leki i jest troche lepiej,Filip mi kaszle więc w poniedziałek znowu lekarz,dzisiaj w nocy dość ładnie spał więc mogłam zająć się Eryką.Dziś Filipo nie wypił mleka może go gardło boli albo dwójki górne które zaczęły się pokazywać:dry: Baterie mi lekko siadają ,a mały popłakuje muszę iść go ponosic...

Zdrówka dla chorujących i długiego spanka dla niewyspanych :-)
Ja się dziś wyspałam za cały tydzień do 7,30 co prawda z przerwami na karmienie ale to i tak długo jak dla mnie :-)
Bbkania - dobrze ,że małej nic nie jest , dzieciaki są szybkie
Edytka gratulacje dziewczynki :-)

reklama
Do góry