reklama
J
Jola244
Gość
:-) jak tylko zrobił zaczeła grać muzyczka i teraz juz mi dwa razy siusiu zrobił . Chyba muzyczka mu sie podoba hehe
A Antoś znów spał całą noc tj do 6:30. Byłam z nim u lekarza między zaprowadzeniem Olka do szkoły a odebraniem tak kontrolnie po tych gorączkach i lekkim pokasływaniu ale wszystko wg pani doktor bo lekki kaszelek słyszę nadal
Olek miał dzisiaj bal w szkole zadowolony był Vaderem.
Dzisiaj mamy basen potem ja flamenco.
Zdrówka chorym, przespanych nocek niewyspanym itd itp...nie mam siły pisać bo od rana już sie ulatałam jak szalona
Olek miał dzisiaj bal w szkole zadowolony był Vaderem.
Dzisiaj mamy basen potem ja flamenco.
Zdrówka chorym, przespanych nocek niewyspanym itd itp...nie mam siły pisać bo od rana już sie ulatałam jak szalona
J
Jola244
Gość
patyk hahaahh ale tak też trzeba umieć
a ten mój dzieć nic nie jadł od 6:30 a i o tej 6 :30 też się nie popisał bo zjadł 110...i co ja mam mu zrobić. Nie chce sztuczek typu zabawianie i samolocik, bo jedzenie ma mu sprawiać przyjemność.chyba muszę przeczekać
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
To chyba nie pozostaje Ci nic innego jak właśnie czekanie aż zgłodniejea ten mój dzieć nic nie jadł od 6:30 a i o tej 6 :30 też się nie popisał bo zjadł 110...i co ja mam mu zrobić. Nie chce sztuczek typu zabawianie i samolocik, bo jedzenie ma mu sprawiać przyjemność.chyba muszę przeczekać
Antoś - apetytu życzymy
Ostatnia edycja:
reklama
a ten mój dzieć nic nie jadł od 6:30 a i o tej 6 :30 też się nie popisał bo zjadł 110...i co ja mam mu zrobić. Nie chce sztuczek typu zabawianie i samolocik, bo jedzenie ma mu sprawiać przyjemność.chyba muszę przeczekać
U nas przeczekanie nic nie pomaga. Jak bardzo zgłodnieje, to strasznie płacze, ale to strasznie, aż się zanosi od tego płaczu. Słabo przybiera na wadze, więc nie mam wyjścia i wciskam. Jak już jest najedzony to chomikuje w polikach i jak ma dużo to robi tak jakby chciał zwymiotować. I przestaję dawać papu
Antoś życzymy poprawy apetytu.:-)
Podziel się: