reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie kochane:-)
Daruuunia no to niezla sobota Ci sie szykuje:tak:
Magdalenkakol u Wojtusia to pewnie zabki i Marysia tez mleczka boi sie z butelki ssac,a smonia ciagnie jakby ja dziaselka wogole nie bolaly,spryciula jedna;-)bylam juz z psem,ale tylko zrobila siku i szu....do domu:-Dona nie lubi zimna i jak jest mokro ksiezniczka jedna;-)
Marysia juz spi 1h,ale wcale sie nie dziwie tylko ze ja juz nie moglam no bo po kawce:sorry2:za to poprasowalam i wzielam sie za ukladanie w szafie Marysi,narazie nabalaganilam zamknelam pokoik skancze pozniej:-p:-p:-p
Patyczku jestes wielka dzisiaj zastosowalam Twoja metode z karmieniem tzn oszukiwalam Marysie,ze daje jej smoczek,a do buzi siup lyzeczka jedzonka i to dziala naprawde dziala zjadla caly sloiczek,dziekuje

Ostatnia edycja:
reklama
mamy trzeciego zęba :tak: :szok:
i jeszcze sie czyms pochwale dzis kupilismy nocnik mikołajowi :tak:
JOLUŚ gratulujemy 3 ząbeczka !!! Super!!
A ten nocniczek - rewelacja. Moja Nacia to pewnie by go na głowe zakładała a nie załatwiała sie do niego - niestety. Ale może i Ona do tego dojrzeje:-D

Jutro o 12 trzymajcie kciuki;-)
ASIOWO oczywiście będziemy trzymały i powodzenia !!!

U nas chyba zanosi się w końcu na pierwszy ząb bo mała zrobiła się tak marudna, że masakra
Mamy nadzieje, że Helence szybciutko wyjdą te ząbki i da mamusi troszke odsapnac ;-)

Ostatnia edycja:
Witam was kochane
U nas niestety nocka ble Mikołaj od 2 wcale nie spał a teraz sryl odsypia to oj jeszcze ze dwie nocki a zwariuje :-(

Jolu mam nadzieję, że już Mikołaj będzie spokojniejszy. U nas zawsze jak ząbek zastuka, to jeszcze dzień, dwa jest masakra, dopóki cały nie wylezie :tak:

Buuuuuuuu ale Wam ładnie dzieciaczki spią a moja nie chce :-( ja sobie marzę położyć się, wyspać i wstać zanim mała się obudzi :-D może kiedyś...

Dobrusia przytrzasnęła sobie dzisiaj paluszki szufldą :-( na jednym paznokciu ma czerwona plamkę... nie zdążyłam do niej podejść...:zawstydzona/y: :wściekła/y: nie ma, kupujemy jakiekolwiek blokady na te szuflady, bo ciężko ją upilnować, a nie będę przecież chodzić za nia krok w krok (tzn pełz w pełz:rofl2:)

Darunia ale się Wam imprezka szykuje :szok:

mi komputer dalej zamula, a już cuda robimy :crazy:

Arturo ma pierwszą drzemkę.:-)

Patyczku jestes wielka dzisiaj zastosowalam Twoja metode z karmieniem tzn oszukiwalam Marysie,ze daje jej smoczek,a do buzi siup lyzeczka jedzonka i to dziala naprawde dziala zjadla caly sloiczek,dziekuje

:-):-):-) Super, że mój sposób pomaga. Wczoraj wymyśliłam nowy. Mąż przy jedzeniu trzyma karuzele, Artur się na nią patrzy, trochę do góry i ma przy tym otwartą buźkę. To ja w tym czasie szybciutko siup kaszę do buźki. Zjadł wczoraj 180ml:szok: na noc. To duży sukces jak na niego.:-D:-D:-D

Witam was kochane
U nas niestety nocka ble Mikołaj od 2 wcale nie spał a teraz sryl odsypia to oj jeszcze ze dwie nocki a zwariuje :-(

Jola, a może to 4 ząbek. Arturowi chyba drugi idzie, bo wszystko do buzi pakuje i wkłada paluchy do buzi i trze te dziąsła.

Dobrusia przytrzasnęła sobie dzisiaj paluszki szufldą :-( na jednym paznokciu ma czerwona plamkę... nie zdążyłam do niej podejść...:zawstydzona/y: :wściekła/y: nie ma, kupujemy jakiekolwiek blokady na te szuflady, bo ciężko ją upilnować, a nie będę przecież chodzić za nia krok w krok (tzn pełz w pełz:rofl2:)

Darunia ale się Wam imprezka szykuje :szok:

mi komputer dalej zamula, a już cuda robimy :crazy:

Ach ta Dobrusia. Buziaczki w paluszki malusie.
Mata, a może system trzeba przinstalować, albo dysk zdefragmentować, albo usunąć historię z przeglądarki?? Hmmm sama nie wiem, cóż to może być.

:-):-):-) Super, że mój sposób pomaga. Wczoraj wymyśliłam nowy. Mąż przy jedzeniu trzyma karuzele, Artur się na nią patrzy, trochę do góry i ma przy tym otwartą buźkę. To ja w tym czasie szybciutko siup kaszę do buźki. Zjadł wczoraj 180ml:szok: na noc. To duży sukces jak na niego.:-D:-D:-D .
Patyczku jestescie niesamowici jutro wyprobuje te nowa metode:-D:-D:-D

reklama
Do góry