reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Widzę kochane, że dzieciczki dają w kośc, albo z niespanie, albo z niejedzenie, z ząbkowaniem... ahhh kiedy to się skończy co? ;-)
Bartwoi pewnie pod wieczór wyjdzie siódmy ząbek albo jutro bo już jest prawie na wierzchu ;-) Ciekawe czy wyjdziemy na prowadzenie wsród zębaczy :-p:-)

Ja po spacerku, Ł zjadł obiad i dalej śpi, Bart też ma drzemkę- trzecią, a ja w kuchni się krzątam- robie deser ''kolorowe jarmarki'' niedrogi i niekaloryczny- także moge jesc ;-)
Dzisiaj wybieram się na aerobik- a moja mamuśka dzwonił, że też się zapisała na aerobik i jaka szczęśliwa :tak:;-):-)

No nic idę zobaczyc jak tam moje galaretki ;-)

reklama
Jak Wam mija popołudnie babeczki?

U nas dzień spędzony w domu niestety :baffled: no ale cóż... nie mam wpływu na pogodę :no: Moje dziecko właśnie wstało po godzinnej drzemce i nawija :-D naprzemiennie "mama" i "baba", "tata" już poszło w odstawkę, więc mężuś niepocieszony :-p My też już po obiadku :tak:, Ola zaraz wsunie deserek :tak: No i czekamy na tatusia, który niedługo wróci z pracki - hurra :-D

Daruuunia, ale Bart goni z tymi ząbkami :-D

mój artur, też zrobił kupę w pieluchę i trochę dalej;-) po pachy:-d:-d:-d:-d:-d[/i]

:-d:-d:-d:-d:-d

Wielkie gratulacje dla Mikolaja,super

Joasiek1977 jak to nie masz wplywu na pogode,hihi no moze tylko dzisiaj bo u mnie szaro i ponuro,ale na jutro poprosze sloneczko,hihhihihi

My wrocilysmy z miasta,Marysia bawi sie na podlodze aha bylam u innego lekarza z Marysia i powiedzil,ze to wszystko bo zabki podobno ida,ale ja widze tylko jednego dostala czopki przeciwbolowe,milego popoludnia

Daruuunia co to ,,kolorowe jarmarki?,,

Ostatnia edycja:
a ten mój dzieć nic nie jadł od 6:30 a i o tej 6 :30 też się nie popisał bo zjadł 110...i co ja mam mu zrobić. Nie chce sztuczek typu zabawianie i samolocik, bo jedzenie ma mu sprawiać przyjemność.chyba muszę przeczekać
U nas podobnie z jedzonkiem tyle, że Kuba nic nie chce jeść łyżeczką ale mleczko bardzo chętnie.I tak zamiast obiadków i deserków zatykam mu buzię butlą

Byłam z Kubą u lekarza i ma jak to lekarz określił ostre przeziębienie i troszkę uszka mu się przytkały. Przepisał Eurespal i do tego Vit. C.
Kacper zostaje jutro w domku bo mało dzieci chodzi do przedszkola sporo dzieci chorych, inni powyjeżdżali i dzisiaj była ich tylko 9-tka.

Darunia widzę, że zarazilaś mamę tym aerobikiem;-):-D Super:-)
Ach i wrzuć przepis na te "kolorowe jarmarki"

Mikołajku gratuluję:-):-):-)

Gratulacje dla Mikolajka.
Agusiu aby ten eurespal pomogl.
Moj maly lobuz zdrzemnal sie troszke i cos czuje ze ciezko bedzie go uspac tak po20 noo ale bedziemny probowac.
Dzisiaj mu sama ugotowlam kisielek mlocil jak głupi. Zrobilam z soku aroniowego mam go tyle ze szok. Sama robuilam wiec samo zdrowie.kisielek z tego soczku wyszedl pyszniasty
Ja dzisiaj mam w planach prasowanie i musze ten plan wykonac bo juz nie mam ubran dla Wojtka i Kigi Pewnie spedze kilka godizn przy desce ale cos w tv pewnie bedzie wiec przyjemne z pozyteczntym polacze.

Ja tak tylko na chwilkę wpadłam...
Chciałam sie pochwalic, ze P. dostal tą prace:-D suuuper... za 2 tygodnie zaczyna...
Bedzie duzo jezdził do Krakowa... wiec moze w koncu sie spotkam z jakąs czerwcową mamą, np. z nasza Darią;-) uciekam mała kąpac... pozniej do was zajrze!

Ja tak tylko na chwilkę wpadłam...
Chciałam sie pochwalic, ze P. dostal tą prace:-D suuuper... za 2 tygodnie zaczyna...

Asiowo super, że M dostał tą pracę. Cieszę się razem z Wami:-):-):-):-):tak::tak:

Dzisiaj mu sama ugotowlam kisielek mlocil jak głupi. Zrobilam z soku aroniowego mam go tyle ze szok. Sama robuilam wiec samo zdrowie.kisielek z tego soczku wyszedl pyszniasty
Ja dzisiaj mam w planach prasowanie i musze ten plan wykonać[/qoute]

Agusiu aby ten eurespal pomogl.

Ja dzisiaj mam w planach prasowanie i musze ten plan wykonac .

Magda mam nadzieję, że pomoże. Nie wiem nigdy dzieciom nie dawałam nic poza syropkami no i Nifuroksazydem jak mieli rota. I dlatego liczę na to że pomoże. Oby szybko bo się Kubuś biedny męczy. A katar ma taki, że nie nadążam czyścić nosek.
Jak możesz to napisz jak robisz ten kisielek i czy tylko robi się z soczków sojej roboty czy z kupnych też można
Mnie też czeka prasowanko ale coś się zebrać nie mogę. Najgorsze co zawsze muszę robić

Ostatnia edycja:
Bry wieczór :-)

Agusia - zdrówka Kubusiowi
Asiowo - super, że m dostał tą pracę :-D Jest się z czego cieszyć, nie? :tak: A jak radzi sobie Twoja Ola? Jakaś poprawa przy karmieniu? :confused:
Daruuunia - a Ty gdzie? ;-) czekamy na ten przepis :tak:

My już z małą po kąpieli :tak: Teraz mój T ją karmi i do łózia :-D pewnie nie obejdzie się bez małego przytulaska od mamusi :-D Ja już w pidżamce :zawstydzona/y: umyłam głowę, zaraz otworzę piwko i obejrzymy wszyscy razem "Dr House" :-D :-D :-D
Aaaa i zrobiłam dziś znów chlebek, wyszedł jeszcze lepszy :-) chyba zacznę piec co kilka dni :tak: Mniam...
Życzę wszystkim mamusiom spokojnej nocki, a dzieciaczkom kolorowych snów :tak: Do jutra! Dobranoc :happy:

reklama
no to mała wykąpana i pojedzona śpi...:tak: może w koncu przespi mi troszke, ostatnią noc znów 5 razy do niej wstawałam:zawstydzona/y: ehh...

Dzieki dziewczyny! Strasznie sie ciesze z nowej pracy męża:tak: Jak mu dobrze bedzie szło to spokojnie do wakacji uzbieramy na nowy samochód:-p w ogole ja sie ciesze, bo P. dostanie słuzbowy samochód, a nasz zostanie do mojej dyspozycji i w koncu nie bede uwieziona w domu:-) oby tylko mu sie udało i wyrabiał ze wszystkim:tak:

Joasiek... pytałaś o Ole, dzis u nich bylismy i niestety samego cycusia Adas nie chce, ale za mleczkiem mamusi przepada, wiec Ola dopoki bedzie umiała bedzie sciagac mleczko i przystawiac chociaz na chwile małego... moze sie uda chociaz 3 miesiace tak pociagnąc...

Ja musze uciekac, bo P. musi wypowiedzenie napisać...:tak:
buziaki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry