reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ja tez tylko na chwilkę...
Przed chwila brat od nas pojechał, znaczy P. własnie go zawozi..., bo wpadł do nas na obiad i próbuje załatwic P. robote:tak: Miał isc w poniedzialek na rozmowe, ale jedzie juz jutro...:tak: Jejku... żeby to wypaliło:tak:

My dzis zamienilismy sie pokojami z małą, ciekawe jak bedzie spac w naszej starej sypialni, bo w jej starym pokoiku było strasznie głosno, koło klatki schodowej, a pod nia miał pokoj głuchy sasiad:zawstydzona/y: i my do wiosny spimy z misiami na tapecie:-) jak sie zrobi ciepło to wytapetujemy, bo teraz i tak ciezko by miało cos schnąc...:tak:

My dzis testujemy spiworek, bez problemu Paulinka w nim zasneła, zobaczymy jak bedzie wyglądała nocka...

Dobranoc mamusie!
Jutro o 12 trzymajcie kciuki;-)

Dobrej nocy dziewczyny:tak:

Asiowo, my też mamy głuchych sąsiadów...nad nami i pod nami:baffled:. W porze Wiadomości możemy u nas wcale telewizora nie włączać...i tak wszystko wyraźnie słychać. Krzyś od początku tak zasypiał i teraz na szczęście mu to nie przeszkadza. My tez chcieliśmy z małym zamienić się na pokoje...w naszej sypialni byłoby wygodniej poustawiać jego rzeczy. Ale raczej to nie jest możliwe. Przez ścianą z naszą sypialnią jest zsyp. Ludzie wyrzucają czasami śmieci o 23 albo rano o 5 po drodze do pracy:baffled:. No i mamy sąsiada, który po weekendzie wyrzuca masę szkła...rumor jest niesamowity:baffled::dry:.

Asiowo, my też mamy głuchych sąsiadów...nad nami i pod nami:baffled:.

To ja też się do Waszego grona dołączę :tak: tylko my mamy pod nami, bo nad nami nikt nie mieszka :-D I najbardziej słychać u nas w sypialni :baffled:, ale już się przyzwyczailiśmy :-) A najlepsza jest niedziela z ranka... radio maryja i msza na full, nie musimy iść do kościoła :-p

Ja też się wreszcie żegnam, dobranoc :tak:

Hej dziewczyny, ten wątek tak szybko idzie, że nie nadążam go czytać:szok:. U nas chyba zanosi się w końcu na pierwszy ząb bo mała zrobiła się tak marudna, że masakra, ciągle chce żeby ją nosić zabawiać, jak chwilę jest sama to w ryk, zaczęła się budzić w nocy, nawet co godzinę więc wysiadam:-(. Pozdrawiam wszystkie czerwcowe mamy:-)

NO i u nas sie sprawa wyjaśniła mamy trzeciego zęba :tak: :szok:
i jeszcze sie czyms pochwale dzis kupilismy nocnik mikołajowi :tak: wiem ze może za wczesnie ale co go posadziłam zrobił mi siusiu :-):-):-).
Dowiadywałam sie u nas odnosnie szczepionki na tą SEPSĘ i lekarz mi powiedziała tak że na sepse powinny sie szczepić całe rodziny i sprawa przedstawia sie tak cena szczepionki 140 zł i Maluszki muszą dostać 2 dawki a dorośli po jednej , my już dziś zdecydowaliśmy że będziemy się szczepić :tak: bo te 140 zł nie jest warte moich nerwów :no:

Hej dziewczyny, ten wątek tak szybko idzie, że nie nadążam go czytać:szok:. U nas chyba zanosi się w końcu na pierwszy ząb bo mała zrobiła się tak marudna, że masakra, ciągle chce żeby ją nosić zabawiać, jak chwilę jest sama to w ryk, zaczęła się budzić w nocy, nawet co godzinę więc wysiadam:-(. Pozdrawiam wszystkie czerwcowe mamy:-)
U mnie przez ostatnie dni też tak było a tu dzis proszę jest zębalek :-D

Moje szkraby śpią.
Jolu Gratuluję ząbka, a co do nocnika to bardzo dobrze, ze juz sadzasz- ja zamierzam zrobić tak samo, tylko musze poszukac mniejszego nocniczka po Fabianie.

reklama
Do góry