reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Joluś gratuluję Mikołajowi zębusia.

Ja też myślę o szczepionce przeciwko sepsie i dodatkowo od kleszczy.

Lilianko zdrówka dla Was wszystkich

Późno już, mąż na mnie czeka. Odkładam Artura do łóżeczka i może męża pozaczepiam:blink::-):-):-)

Dobranoc babeczki. Spokojnej nocki

reklama
Mikolaju wielkie gratulacje dla zabeczka nr3 no i za to siusiu do nocniczka,brawo:-D:-D:-D:-D:-D

Jolu,Joasiek1977,MamaoHelenki sliczne avatarki

Witam z rana wszystkie mamusie

Pobudka o 4.10 to tak chyba specjalnie zeby mame glowa za bardzo nie bolala z nadmiaru snu,hihihi Marysia wlasnie sie bawi w lezaczku ja zaczynam popijac kawke z psem jeszcze nie wychodze bo wieje strasznie az strach poczekam az sie rozwidni i uspokoi

Zycze milego dnia

Ostatnia edycja:
Witam i ja :-)

Jolu gratuluję ząbeczka!

Mamo Helenki mam nadzieję, że ząbek szybko wyjdzie i córeczka znów będzie pogodna :tak:

Marlenko 4.10 :szok: ja to bym chyba juz wolała małą marudzącą dłużej wieczorem przetrzymać, żeby tak wcześnie się nie budziła:dry:

Dobrusia wstałą przed 6, ale tata ja przebrał, a w łóżku była marudząca, to odłożyłam ja do łóżeczka i trochę pokimała, a ja z nią :-p teraz bawi się na kocyku (rozłożyłąm na całej podłodze i teraz częściej już raczkuje, do tyłu oczywiście ;-):-D)

miłego dnia!

A ja witam z roboty - mała też się obudziła 5.30 , dałam jej cyca i dalej spała ( jak wychodziłam )
Gratulujemy ząbka :-) Mikołajowi :-)

Mata probuje ja przetrzymac juz 3 dni tylko,ze ona mi na rekach usypia,a gdy odkladam ja gdzie indziej to strasznie placze az mi jej szkoda mysle,ze to zabeczki bo przeciez zawsze budzila sie o 6 poczekam jeszcze kilka dni:-)aha i pewnie od tego chodzenia po dworze ona taka jest padnieta wieczorem,ale Dobrusia ma raj na tym kocyczku,Kasiu witaj

Witam z rana :-)
U mnie nocka taka sobie 3 pobudki ale na szczęście szybciutko zasypiał. Teraz buszuje po podłodze a ja wskoczyłam na BB

Jolu gratuluję ząbka:tak::tak::tak:

Marlenka współczuję Ci takiego rannego wstawania. Oby Marysi przestawiły się te pobudki skoro świt;-)

Witajcie!

Jolu gratuluje kolejnego ząbka!!!!!!! :-)
Marlena ja Cie podzowiam- 4 rano :szok::baffled: ja to jestem zła jak Bart wstanie o 7 a nie o 8 :-p:rofl2:

U nas nocka ok, Bart wstał o 7:20 pobawiliśmy się- wzięłam jego bałwanka, przyprawiłam mu głos i Bart miał tyyyyyyyyle radochy a ja to chyba jeszcze więcej! Teraz Bart usina sobie pierwszą drzemkę, Ł niedawno wrócił z pracy:dry: teraz się położył a ja mu klikam nad głową :baffled:

Dzisiaj na obiad wyciągne z zamrażali gołąbki- przynjamniej na kasie oszczędzimy... qrcze a w sobote bedziemy mieli gości, mili przyjechac do nas znajomi (małżeństwo + 2 dzieci) zadzwonili i powiedzieli że przyjadą z 3 dzieci i jeszcze od Łukasza z roboty przyjedzie 3 kolegów z żonami- ja nie wiem gdzie się wszyscy pomieścimy :sorry2::szok::baffled:

Pobudka o 4.10 to tak chyba specjalnie zeby mame glowa za bardzo nie bolala z nadmiaru snu,hihihi Marysia wlasnie sie bawi w lezaczku ja zaczynam popijac kawke z psem jeszcze nie wychodze bo wieje strasznie az strach poczekam az sie rozwidni i uspokoi
U nas tez dzisiaj wieje i tez jeszcze z psem nie bylam . Zjdalam dopiero co sniadnko iwec teraz czas na Kawe.
MarlenkoMarysia to bardzo madra dziewczynka dba o zdrowie mamy :-):-)
Jolu grtauluje Mikolajkowi kolejnego zebola
My nocke mielismy taka sobie. Do 2 Wojtek budizl sie co godzina na smoka. Mysle ze ten drugi zabek daje o sobie znac.

reklama
Witam.

Dopijam zimną kawkę i siedzę na bb. Artur obudził się o 7, o 8 zjadł sinlac. Dziś przespał całą noc:szok: (tak mi się wydaje). Pamiętam, że karmiłam go ostatni raz o 23, a potem aż o 5.40 :szok:. Później siup do łóżeczka i spał do 7. O 7 przyniosłam go do mnie do łóżka, poprzytulał się do mamy, powyrywał trochę włosów, podrapał po buzi i o 7.40 wstaliśmy robić papu.

Jejku 4 godzina to jeszcze noc. Może faktycznie to ząbki męczą Marysię. Oby szybko wyszły

Dobrusia wstałą przed 6, ale tata ja przebrał, a w łóżku była marudząca, to odłożyłam ja do łóżeczka i trochę pokimała, a ja z nią :-p teraz bawi się na kocyku (rozłożyłąm na całej podłodze i teraz częściej już raczkuje, do tyłu oczywiście ;-):-D)

miłego dnia!

Mata fajnie że Dobrusia dała Ci dziś trochę dłużej pospać. Mój Arturo szaleje w łóżeczku z zabawkami, ale piszczy. Kiedy ja się doczekam jego raczkowania.:-):-):-)

Do góry