mata-kow
mama do kwadratu :)
Mata ja Marysie karmie w restauracji lub w sklepie tam sa takie miejsca wyznaczone do tego;-)
ale masz fajnie :-) w Polsce marzenie a u mnie na zaduuuuuuuuuuu... to już całkiem...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mata ja Marysie karmie w restauracji lub w sklepie tam sa takie miejsca wyznaczone do tego;-)
ale masz fajnie :-) w Polsce marzenie a u mnie na zaduuuuuuuuuuu... to już całkiem...
klikasz cytuj prawym przyciskiem myszy i potem opcja: otwórz w nowym oknie i w poście, który piszesz wklejasz te wypowiedzi cytowane. Nie wiem czy jasno się wyrażam.spróbuj...
jest jeszzce inny, wg mnie prostszy sposób. W lewym dolnym rogu postów sa 3 ikonki "cytuj" "+" i " coś tam, juz nie pamiętam " wystarczy zaznaczyć "+" w tych postach co sie chce zacytować i przy odpowiadaniu na post pojawią się te zaznaczone
tylko takie sklepy trzeba u siebie mieć ale ludzie by gały wywalili jakbym małą zaczęła w spożywczaku karmić znając mnie, to jak byłaby potrzeba, to i bym nakarmiła (ach te letnie spacerki i karmienie w parku, pod kościołem w czasie mszy ) a teraz na spacerze to ciężko, tym barzdiej, że jedynie ławeczki są w parku, a nie zawsze ide do parku...Mata w Polsce karmie w carrfourze(niewiem czy tak to sie pisze) albo w biedronce,hihia co tam;-)
I zimno brrrrrra teraz na spacerze to ciężko, tym barzdiej, że jedynie ławeczki są w parku, a nie zawsze ide do parku...
I zimno brrrrrr