reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
I ja Was witam Kobitki wieczorkiem!

Aniknulka :rofl2::-D miłego wieczorku!

Marlena Ty to jesteś spacerowicz :-) a Twoja córcia ma to po Tobie :-p;-)

Mata mam nadzieje że złe dni już pojdą sobie w nieznane i Dobrusia bedzie grzeczna i będzie wszytsko robiła tak jak mamausia mówi :tak:

Wilmek zazdroszczę pogody, u nas cały dzień szaro, buro, mżawka... a teraz to całkiem pogodę powaliło bo śnieg sypie i to nieźle, nieźle tylko jest taki drobny szczegół- ja już mam dosyc zimy i chce wiosnę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sorry2::-)

Lilianko to miłej bajki życzę! A ja dzisiaj zamierzam oglądac komedie na polsacie o 21-wszej, tylko jak sobie pomyśle o tych reklamach co 5 minut trwających po 15 to mi się odechciewa oglądac :baffled:

Joasiek ja też co jakiś czas cofam się do tyłu i czytam co u nas się działo... fajnie tak czasmi powspominac ;-)

Bart już spi, padł jak kawka, włożyłam go do łóżeczka i minuta i usnął ;-) Ł teraz się kąpie, idzie na noc do pracy (hihi zobaczył, że ja non stop cwiczę to sam dzisiaj zaczął :-D i dobrze ;-):-))
Siedzę z waxem na głowie chyba już drugą godzinę, zaraz ja idę pod prysznic i tak jak pisałam zamierzam sobie oglądnac film... nie lubię jak spie samaa bez Ł w łóżku... no ale przynajmniej jest ten plus że cały dzień dzisiaj i jutro był/ bedzie w domku ;-):-)

No to życzę przyjemnego wieczorku!

Witajcie wieczorkiem :tak:

Coś mi ten nastrój nostalgiczny nie chce przejść :zawstydzona/y: Ehhh...
Moje dziecko też już smacznie śpi :tak:, trochę marudziło jak tata położył, więc mamusia musiała również pójść, dać buziaka, pogłaskać po główce i życzyć słodkich snów :-) No i zaraz zasnęła :-D My też staramy się codziennie wychodzić, chociaż na godzinę, ale chyba na cały dzień nie dałabym rady ;-) Poza tym ja jakoś nie pałam chęcią karmienia małej poza domem :zawstydzona/y: chyba kwestia przyzwyczajenia i przede wszystkim nastawienia, nie? :tak: Marlena - podziwiam :-)

Owocnego wieczorku życzę wszystkim żonom :zawstydzona/y:

klikasz cytuj prawym przyciskiem myszy i potem opcja: otwórz w nowym oknie i w poście, który piszesz wklejasz te wypowiedzi cytowane. Nie wiem czy jasno się wyrażam.spróbuj...

jest jeszzce inny, wg mnie prostszy sposób. W lewym dolnym rogu postów sa 3 ikonki "cytuj" "+" i " coś tam, juz nie pamiętam :-p " wystarczy zaznaczyć "+" w tych postach co sie chce zacytować i przy odpowiadaniu na post pojawią się te zaznaczone :tak:

Mata miałam to samo napisać. Tak jest chyba najszybciej.

I jak już mowa o poradach porządkowo-mailowych, to jeżeli kogoś cytujecie to pisząc posta cytat jest rozpoczęty [/quote] i zakończony [/quote]. To co jest pomiedzy tymi "quotami" możecie czesciowo wykasować. W ten sposób nie cytujecie ogromniastego posta innej mamusi tylko zostawiacie ten fragment, do którego chcecie się odnieść. W ten sposób zapobiegniemy wielkim cytatom:-). Tak jak ja zacytowałam tylko fragmnet posta Martusi.

Agacinko, ale zazdroszczę tego spania. I tak ze Stasiem nie jest źle, bo budzi się tylko raz.

Marlenka, Mata,
ja tam karmię gdzie popadnie. Zwykle szukam jakiegoś kącika, ale się specjalnie nie przejmuję. Teraz to oczywiście mnie tego karmienia, bo zimno strasznie, ale jesienią to było regularne zajadanie w parku.

Eli, miło Cię poznać.

Mata w Polsce karmie w carrfourze(niewiem czy tak to sie pisze:sorry2:) albo w biedronce,hihi:-Da co tam;-)
tylko takie sklepy trzeba u siebie mieć :sorry2: ale ludzie by gały wywalili jakbym małą zaczęła w spożywczaku karmić :-D:-D:-D znając mnie, to jak byłaby potrzeba, to i bym nakarmiła :sorry2: (ach te letnie spacerki i karmienie w parku, pod kościołem w czasie mszy :rofl2:) a teraz na spacerze to ciężko, tym barzdiej, że jedynie ławeczki są w parku, a nie zawsze ide do parku...

Witajcie wieczorem!
Dopiero teraz wszystko przeczytałam. Jak nie mam czasu w ciągu dnia czytać na bieżąco, to wieczorem jest dużo do nadrobienia:tak:.
U nas dziś była śliczna pogoda, słońce, 0 stopni. Ale zanim się wybraliśmy na spacer, już zrobiło się ponuro:-(. Po tym jak wczoraj mały tak chętnie siedział w wózku, dziś poszliśmu na dłuzszy spacer...tzn wybraliśmy się do parku oddalonego od nas o 30 min drogi (wcześniej chodziliśmy jak Mata niedaleko domu, żeby szybko wrócić). Wzięłam karmę dla ptaków i karmiliśmy kaczki i gołębie. Mały patrzył jak zaczarowany:-). Wcześniej nie widział ptaków z tak bliska, na spacerze zawsze leżał w gondolce. A w domu przez okno na 8 piętrze widzi tylko ptaki latające gdzieś w oddali. Udał nam się spacer:tak:. A w domu standardowo...mały nadal nie chce spać w dzień.

Agusia, śliczny awatarek.

Eli85, miło Cię poznać:tak:

Liliana, mam nadzieję, że choroby szybko Wam odpuszczą i będziecie mogli wychodzić na spacerki.

Miłego wieczoru.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry