reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Eli przpraszam, że to napiszę ale jesli piszesz posta i chcesz za chwilę coś dodac to naciskasz na swoją wcześniejszą wypowiedź ''edytuj'' i piszesz do woli ;-)
Wtedy forum ładnie wygląda i nie ma ''bałaganu''

Prezczytasz to w regulaminie ;-)

Cieszę się że Twoj szkarbek łądnie się rozwija, na innych wątkach już pisałyśmy o planach dnia naszych szkrabów (myśleż, że dobrze Ci je) :-)

Pozdrawiam!!!

Ja właśnie wstwiłam obiad, Bart śpi, Ł obiera ziemniaki :-p i zaraz lecę dalej do kuchi ;-)

Jola a może ząbki idą?

:-)

Ale mamy piękną dziś pogodę :-D :-D :-D aż się żyć chce :-D :-D :-D Okna w domku pootwierane żeby trochę tego słoneczka i powietrza wpadło do środka :-D
Właśnie ogarnęłam mieszkanko, pranko wstawione, a w kuchni pichci się gulasz :tak:
Czekam teraz aż moje szczęście wróci ze spacerku z babcią :tak:

My dzisiaj nie sapcerujemy Za to obiadek juz zjelismy teraz trzeba bpopic herbatka zielona na lepsze trawienie. Aa w ogole musze sobie kupic rooibos i czerwona pu-erh
Teraz czekam na tesciowa ma mi wziac paczke wyslac.

moj bobek znów śpi, M ją usypiał:-D a ja na podsłuchu (niani) słuchałam jak jej śpiewa! Ogarnęłam cały bałagan w domu po moim małym tajfunie zrobie sobie kawki i obiadek upichce:-D

Dziewczyny, jak zacytować w jednym poście kilka wypowiedzi?? :confused: Bo nie mam pojęcia :zawstydzona/y:

jest jeszzce inny, wg mnie prostszy sposób. W lewym dolnym rogu postów sa 3 ikonki "cytuj" "+" i " coś tam, juz nie pamiętam :-p " wystarczy zaznaczyć "+" w tych postach co sie chce zacytować i przy odpowiadaniu na post pojawią się te zaznaczone :tak:

Eli fajnie, że w końcu zaczynasz cos pisać :tak: i sie nie bój, nie gryziemy i jak tylko wiemy coś na zadany temat, to napewno napiszemy :tak:

my po spacerku, obiadek zrobiony, muszę domek tylko nieco ogarnąc, bo u nas dookoła samo błoto się zrobiło i do domu wniosłam chyba z tonę :angry::angry::angry:

Jolu Mikołajkowi chyba zębiska idą :sorry2: ja też nie znoszę takiego homo-niewiadomo. To nie, tamto nie...:crazy:

Magdalenkakol ja chyba tez muszę przerzucic się na czerwona herbatke (przyspiesza ponoc spalanie materii :tak:mi kiedys wzmagała apetyt :baffled:)

przepraszam, że nie odpisuję każdej, ale mi coś kompuer nawala i muszę z nim najpierw porządek zrobić.. od kilku dni wszystko zamula strasznie, nie idzie nic zrobić... az mężowi napisałam, żeby się o to co z laptopa zostanie nie potknął przed domem, bo chyba go przez okno wyrzucę :wściekła/y:

miłego dzionka i mam nadzieję, szybko się z tym kompem uporać :tak:

Oj,wspolczuje tym z Was,ktore jeszcze tyle musza wstawac w nocy do dzieciaczkow-ja juz zapomnialam co to nocne karmienie.Jedynie jak Maja byla chora to budzila sie,bo nie mogla oddychac prze nosek,ale szybko zasypiala z powrotem.
Jedynym problemem jest to jej pozne chodzenie spac-najwczesniej o 23.00.Czesto zasypia przed 22.00,ale zawsze trwa to ok.pol godzinki,taka drzemka,po ktorej budzi sie calkowicie wyspana i chetna do zabawy.
No,ale za to daje mi pospac do 9.00-10.00 rano,az wstyd sie przyznac.....

Widzę, że nasze córeczki mają identyczny plan dnia, a właściwie to nocy :-) Ja już z Lenką nie walczę - kąpię ją po 21, czasem nawet dopiero 21.30 - i jeszcze cyc, więc zasypia około 22 - i już wtedy zwykle się nie budzi. Bo po kąpieli o 19.30 zasypiała na pół godzinki i wstawała wyspana.
A rano śpią z Jackiem do późna - w niedzielę budziłam ich o 11.15! W tygodniu staram się już codziennie dzwonić z pracy i ich budzić, żeby wstali najpóźniej o 10 :baffled: No i od początku tego tygodnia Jacek ma wprowadzoną zasadę, że jeśli rano pośpią dłużej, to wieczorem po 22 on sam zajmuje się Leną i ją usypia - nie mam zamiaru płacić za jego miłość do długiego spania ;-)

w niedzielę budziłam ich o 11.15! W tygodniu staram się już codziennie dzwonić z pracy i ich budzić, żeby wstali najpóźniej o 10 :baffled:

O ja!!!!!!!!!!!!!!!:szok::rofl2: to chyba marzenie każdej mamy - jeśli nie pracuje ;-)

jest jeszzce inny, wg mnie prostszy sposób. W lewym dolnym rogu postów sa 3 ikonki "cytuj" "+" i " coś tam, juz nie pamiętam :-p " wystarczy zaznaczyć "+" w tych postach co sie chce zacytować i przy odpowiadaniu na post pojawią się te zaznaczone :tak:

Aż musiałam sprawdzic- widzę, że działa- dzięki! Ja to ciemna masa jestem :-p

Mam nadzieje Mata, że komp szybko dojdzie do siebie ;-)

My już po obiedzie, Bart też, qrcze pogoda u nas okropna i nie wiem czy na spacer się wybierac, może Ł wyśle :-p zobaczę ;-)

Widzę, że nasze córeczki mają identyczny plan dnia, a właściwie to nocy :-) Ja już z Lenką nie walczę - kąpię ją po 21, czasem nawet dopiero 21.30 - i jeszcze cyc, więc zasypia około 22 - i już wtedy zwykle się nie budzi. Bo po kąpieli o 19.30 zasypiała na pół godzinki i wstawała wyspana.
A rano śpią z Jackiem do późna - w niedzielę budziłam ich o 11.15! W tygodniu staram się już codziennie dzwonić z pracy i ich budzić, żeby wstali najpóźniej o 10 :baffled: No i od początku tego tygodnia Jacek ma wprowadzoną zasadę, że jeśli rano pośpią dłużej, to wieczorem po 22 on sam zajmuje się Leną i ją usypia - nie mam zamiaru płacić za jego miłość do długiego spania ;-)

O ja!!!!!!!!!!!!!!!:szok::rofl2: to chyba marzenie każdej mamy - jeśli nie pracuje ;-)

Aż musiałam sprawdzic- widzę, że działa- dzięki! Ja to ciemna masa jestem :-p

Mam nadzieje Mata, że komp szybko dojdzie do siebie ;-)

My już po obiedzie, Bart też, qrcze pogoda u nas okropna i nie wiem czy na spacer się wybierac, może Ł wyśle :-p zobaczę ;-)

O mi chyba tez działa. Nawet nie wiedziałam że tak można i zawsze kopiowałam i odpisywałam w wordzie:-):-):-)

reklama
Witam i o samopoczucie pytam ;-):-):-D
Ja od wczoraj mam urwanie głowy w domu Sprzątanie, gotowanie, opieka nad chorymi dziecmi, do tego sama chora jestem, nie mam nawet jak wyjsc do lekarza, mam okropny kaszel- płuca az mi rozrywa, matko kiedy to sie skonczy!!!
Nadia przez te zęby i chorobę nie chce spac w dzien -naszczescie w nocy spi - całe szczescie!!!
U nas dzsiaj pogoda przygnębiająca,cały czas ziewammmm:sorry2:
Teraz dzieciaki mi posnęly, zjadły obiad i spią - ciekawe jak długo... hihi

Do góry