reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
joan-namoj Maciek to ostatnio tak sie rozregulowal ze jest nieprzewidywalny:baffled::nerd::confused:

moj maz uwielbia gotowac i sie przy tym relaksuje...a ja sie relaksuje jak patrze na niego i nie musze gotowac:-D:tak:

reklama
Magdziarko serdecznie dzięuję, wszytko dostałam!nieoceniona pomoc!
Nadii gratuluje ząbka.

Moj Zuzol tez strasnzie lubije się w kapciach i skarpetkach:-D a barierka w łóżeczku również niesamowicie smakuje:-D teraz próbuje lizać wszelkie szyby:-D

Ja dziś tylko na śniadanku cały dzionek! Jakoś apetytu brak;-)
Z Zuzolem mozolnie uczymy się ssać nowego smoczka, nie chce za nic oddać starego a on juz sie zupełnie nie nadaje! Kupiłabym takie same ale nie moge takich znaleźć. Trudno trzeba się przemęczyć!

Muszę trochę popracować więc zmykam i życze miłego wieczorku kobitki!

Magdziaro... ja tez dziekuje:tak:1 brat dostał do wydruku, a 2 P. mi jutro w pracy wydrukuje:tak:

Mój mąż chyba tez lubi gotowac:tak:Szczególnie jak go chwale - znalazłam na niego sposób:-D ale jego jajecznica, pizza i sosik curry, mniam, mniam:tak:Przy nim to ja nigdy nie zrzuce moich kilogramów:-p Moze On nie chce, zebym zrzuciła, dlatego mi tak gotuje:eek: oboje bedziemy w rozm. L...:-p

Ja musze uciekac,bo P. sie niecierpliwi, chyba chce kompa...:-)

Dobrej nocy!

Magdziarko dzięki za maila. Przyda się i to bardzo.

Arturek, budzi się co jakiś czas z płaczem. Ach te zęby. Chyba druga jedynka go morduje

A smoczek mamy aventu, taki transparentny 3-6. Ostatnio kupiłam aventu z obrazkami 6-18 m i nie chce ciągnąć, wypluwa. Musze chyba zakupić takie jak miał, tylko większy rozmiar. A myślałam, że z aventu wszystkie są takie same.

ASIOWO Ale mi narobiłaś smaka na pizze. Dawno nie jadlam :-)
Może znacie dobry przepis na ciasto?

Ostatnia edycja:
bbakania - wiem, że od tego inny wątek, ale najprostsze ale najlepsze - drożdże, ciepła woda i mąka pszenna :-D i wyrabiać ;-) można jeszcze dodać szczyptę soli i cukru :tak:
Ja się już dziś żegnam :tak: ( i tak przeginam :-p)
Dobrej nocki szkrabom i mamom :-D

reklama
witam wieczorkiem:-)
Bruno spi chociaz walczyl ze snem godzine:tak:a ja sie relaksuje przed kompem..m zaraz do pracy wiec pewnie wczesniej pojde spac bo nocka moze byc ciezka...
Patyk mamy identyczny smok i ja tylko zmieniam rozmiar ..wole nie ryzykowac ale bylby krzyk:-D
Zuzkus ale to ladnie napisalas podpisuje sie pod tym:-)
Mata wyobrazilam sobie Ciebie z ta latarka:-D:-D:-D:-p
Bbakania godzinka to dluga drzemka jest:-p

Do góry