reklama
to ja chyba cos przegapilamCzy któraś z Was jeszcze nie dostała maila z przepisami?
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
A mój Maćkowski nie śpi
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Daruunia kibicko:-) ja tam szalałam na bb i nie widziałam ale grunt że wynik ok.
Muszę opisac to w skrócie bo jeszcze siedzą we mnie emocje
Ponad minuta do końca meczu- Plska przegrywała 2 punktami, 30 sekund przed końcem meczu przegrywaliśmy tylko jednym punktem, 14 sekund do końca remis!!!! i terner norweggi poprosił o czas- po przerwie przeciwnicy przy piłce, jednak im nie udało się strzelic i 4 sekundy do końca meczu- polski zawodnik z drugiego końca boiska rzucił do bramik i TRAFIŁ!!!!!!!!!! I taki oto sposobem Polska weszła do póółfinału!!!!! Ale fart co?
A
Asiowo
Gość
Piękna końcówka meczu... pięknaaaa bramka:-) i jestesmy w pół finale
Daruuunia ja sie uczepie tego, ze ładnie trafił, bo bramkarza Norwedzy nie mieli na bramceByli tak pewni wygranej, ze wstawili w pole gracza za bramkarza
Spokojnej nocki!
Daruuunia ja sie uczepie tego, ze ładnie trafił, bo bramkarza Norwedzy nie mieli na bramceByli tak pewni wygranej, ze wstawili w pole gracza za bramkarza
Spokojnej nocki!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Darunia poczulam sie jakbym siedziala przed telewizoremMuszę opisac to w skrócie bo jeszcze siedzą we mnie emocje
Ponad minuta do końca meczu- Plska przegrywała 2 punktami, 30 sekund przed końcem meczu przegrywaliśmy tylko jednym punktem, 14 sekund do końca remis!!!! i terner norweggi poprosił o czas- po przerwie przeciwnicy przy piłce, jednak im nie udało się strzelic i 4 sekundy do końca meczu- polski zawodnik z drugiego końca boiska rzucił do bramik i TRAFIŁ!!!!!!!!!! I taki oto sposobem Polska weszła do póółfinału!!!!! Ale fart co?
jest na wątku o gotowaniu ja podawałam przepis od Włocha!Może znacie dobry przepis na ciasto?
reklama
bbakania
Czerwiec 2008 :)
Dziękuje Jakoś tak mnie naszło...:-)jest na wątku o gotowaniu ja podawałam przepis od Włocha!
Ostatnia edycja:
Podziel się: