reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Wszytsko przeczytalam
Gtuluje zabka Naduni
Magdziarko ja tez nic nie dostalam

Buu troszke popisalyscie wiec czytalam czytalam i zapomnialam. noo ale w tym wieku to juz musze chyba lecytyne lykac.

reklama
Ja dzisiaj mam totalnego lenia. Nawet obiad robiła z zapasó zamrażarkowych.
Domiś dzis wyjątkowo żarłoczny. Je co 3 godziny i to po 140ml.

Edytko a jak twoje samopoczucie w tej ciąży . I dla czego musisz lerzeć?
A zapomniałam napisać,. Domisai posmarowałam czoraj sterydem i dziś skóra jest lepsza. Dałam małemu do jedzenia dzisiaj ziemniaczka i czekam na efekty:)

Witam wieczorkiem ;-)

Azile czasem można sobie polenichowac ;-) mam nadzieje że Domisiowi nic już nie wyjdzie ;-)
Aniknulka tyyyle czasu spacer, zazdroszczę- Bart dzisiaj nie był na spacerku :dry:

Miałam dzisiaj isc na aerobik, no ale niestety nie poszłam, teściowa nie dała rady dzisiaj przyjechac, no i Bart nie miał z kim zostac :-( no trudno, raz odpuszczę :sorry2:

Siedzę sobie w domku i się nudzę, Bart w krzesełku wcina pałąk z zabawkami, a ja na chwilę na bb weszłam, czekam na 20-stą i bede kąpac szkraba, pozniej flacha, tasiemiec i po 22 Ł wróci... ;-)

Witam z rana! Maciek zinhalowany, pokarmiony i zaśpiony więc ja z kawką na bb na chwilkę relaksu:rofl2:

Magdziarko ja co rano mam samoorganizację i to bez samochodu

Witam mamę czerwcową! A napewno wiesz że to skaza? Co do policzków to można stosować maści elokom, elosone, elidel ale to wszystko na receptę i steryd! I tylko chwilowe zaleczenie jeśli nie przestaniesz podawać alergenów. Najlepiej przejść się do pulmunologa lub alergologa to pokieruje leczeniem da odpowiednie leki antyhistaminowe i odpowiednie mleko...z dobrze leczonej skazy dziecko wyrasta około 3-4 roku życia...ale do tego czsu trzeba się trochę przemęczyć

Pozdrawiam wszystkie czerwcowe mamy i ich dzieciaczki. U nas noc ok Maciek nie kaszle za to starszaki zaczęły:baffled: Pogoda ładna więc się chyba jednak skuszę na spacer jak Maciej się obudzi

Miłego dnia

ChomikImage.aspx

Dziękuje za odpowiedz.:-) Tylko Pani udzielila mi informacji.:-(
Jutro ide z Małym do lekarza -bede wiedziała przynajmniej co z tym zrobic.:tak:
Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam serdecznie.:-):happy:
Widze ,że mamy na tym forum sa juz dobrze zapoznane i raczej nie czytaja ,,obcych" postow..:-(To nic.
Jeszcze raz dziekuje.:happy:
Mama Maksa

Widze ,że mamy na tym forum sa juz dobrze zapoznane i raczej nie czytaja ,,obcych" postow..:-(To nic.
Mama Maksa
Czytaja,czytaja tylko czasami nie maja tyle doswiadczenia zeby odpisywac,pozdrawiam:-);-)

Marysia juz wykapana zasnela i nie zjadla musze zaraz ja wybudzic i nakarmic dalej na biegunke,zanioslam kupke do zbadania jutro wyniki jeju jak to juz dlugo trwa,milego wieczorku:-)

Ale się zasłodziliśmy Aniknulki (o ile dobrze pamiętam :zawstydzona/y:) blokiem :-D Pyyyszności :-) Kurcze, ja ostatnio ciągle piszę o jedzeniu :-p niedobrze :zawstydzona/y: a brzuszka nie ubywa :no: Mam mocne postanowienie poprawy jak rodzinka wyjedzie :tak: I stepper czeka cierpliwie, tylko jakoś mi głupio śmigać przy mamie i bracie :sorry2:
Oleńka już wykąpana, najedzona śpi :tak: Ostatnio ma tyle wrażeń, szczególnie wieczorkiem, że pada jak pies pluto :-D Wcale jej się nie dziwię, bo raczej nieprzyzwyczajona do pełnej chaty ;-) też należy do dzikusków, jak niektóre Wasze kruszynki ;-) Na szczęście nie boi się ludzi i to mnie cieszy :-D
Miłego wieczorku Kochane :-)

Zdrówka dla schorowanych maluszków!!!

Mama Maksa

Eli czytają...ja Ci odpowiedziałam bo mój średni syn ma a właściwie miał skazę to dlatego odpowiedziałam, bo się trochę znam

A co do nieufności nie dziw się dużo troli po forum grasuje i trzeba trochę na nim być aby do siebie ludzi przekonać

Paulinka tez juz padła:tak:
A mąż grasuje w kuchni i ... robi pizze:-) Uwielbiam tą jego pizze hawajską:-) i własnie mi karmi przyniósł, w koncu posiedzimy razem, bo nawet tasiemców dzis nie ma... na mecz bedziemy patrzec:tak:

Brzuszek mnie okropnie boli, ta 2 @ po porodzie jest okropna...:baffled: a to dopiero poczatek:zawstydzona/y:

Miłego wieczorku mamusie!

Eli85... ja nie miałam pojęcia jak pomóc, dlatego nic nie odpisałam:zawstydzona/y:

reklama
U mnie Kubulo już śpi, Kacper zaraz też idzie do łóżka i w końcu wytęskniona cisza i spokoj:-) Tasiemca dzisiaj nie obejrzę (buuuu) bo m będzie oglądal mecz:-( Kuba był bardzo marudny dzisiaj do tego ten kaszel:-(. ale coś mi się wydaje że to marudzenie to na ząbka bo ma maleńką bialą plamkę na dziąsełku.

Joasiek nie jesteś sama z tymi cwiczeniami, ja też tak się zbieram i coś mi nie wychodzi. Ale chyba czas pomysleć bo lato niedługo;-):-D

Daruunia przy Twojej aktywności to jedno nie pojście na aerobik nie zrobi roznicy Twojej sylwetce i kondycji;-):-). Z tego co pamiętam to jeszcze w domku ćwiczysz więc i tak ruchu masz co niemiara:-):-)

Azile każdy ma takie dni, że nic się nie chce. Dobrze, że zapasy w zamrażarce masz to nikt głodny nie chodził;-):-D

Do góry