reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witajcie!
Mały wstał dziś już o 6.30 (zwykle śpi do 7.30-8). Ale nie narzekam. Marysia to dopiero wcześnie wstała- 4.30:szok:.
Dzięki temu, że mały zaczął dzień wcześnie, to ja już mieszkanko ogarnęłam, pranie zrobiłam i teraz mam wolne:-)

Agusia...jaki śliczny awataerk. Co za uśmiech:tak:

Miłego dnia.

Witam czerwcowe mamusie.:-):-)
Ja rowniez urodziłam synka w czerwcu 2008r.:-):tak:
Mam pytanko:czy ktoras z Was zetkneła sie ze skaza białkową u niemowlaka?:-(
Czy mozna to jakos wyleczyc z buzki??
pozdrawiam Wszystkie Mamy!!!:happy:

Bruno wszystkiego najlepszego od nas również:-):-):-)

witam:-)
Agusia ale Ci zazdroszcze takiej nocki:tak:
Jola ja tak jak Ty ja nie wyspalam sie dzis:-( Bruno nie mogl spac od 0:30 do 1:45 :-(i wstal o 5:30 rano...teraz sie bawi na macie ale pewnie niedlugo pierwsza drzemka...
Mam tylko nadzieję że nie pochwalilam go za wcześnie. bo wcześniej to miałam identycznie jak Ty. Nocna przerwa w spaniu i rano wcale tego nie odsypiał.

reklama
To i ja się witam :-D o standardowej porze :-D

marlena - śpij kobieto kiedy mała śpi :-p u mnie też każde wyjście to wielka wyprawa :tak: a słonka dziś u nas brak, ale padać nie będzie :-p
aniknulka
- taa romantyczny wieczór przy winku z m był... :zawstydzona/y: ale również z mamą i bratem bo przecież u nas są :-D
A Bruno, Kochane skończył 7 m-cy 24-do stycznia ;-) ciocia jest na bieżąco :-p

U nas noc standardowa, spałam do 7:30, ale Ola potem nie chciała, padła dopiero teraz :tak: więc i spacerek troszkę się przesunie. Właśnie zjedliśmy rodzinne śniadanie ;-) i popijam z Wami kawkę. Ja teraz tylko na chwilę, będę wpadać później :tak: Miłego dnia!

Do góry