reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
j
no i oczywiscie jak to w poniedziałki o tej porze- tasiemca zaliczyc!!! :-D:rofl2:
! ;-)
Widzisz ja się wyzwoliłam ze szponów nałogu dzięki flamenco. Ale dzisiaj potupałam w nowych butach...męża mama przyjechała do dzieci. Wracam dzieci ukąpane nakarmione...dobrze mieć taką kochaną teściową.

Patyczku i Jolu mam to samo co wy ale nie zmuszam Antka juz tak raz był że z tydzień jadł byle jak nawet co 6 godzin i w końcu unormował się teraz to soma. Może to rzeczywiście przyczyna ząbkowania.

reklama
Wieczór:-):-) A ja dalej chodzę z niezrobionym ząbkiem. Zatruła mi go jeszcze na tydz. bo wszystko czułam. A głupia myślałam że już będzie po. Powiedziała, że znieczuenie nie będzie potrzebne bo po to zatruwa zęba. Nie wiem nie znam się ale powiedzmy że wierzę w to co mowi;-):tak: Chłopcy śpią. Kuba tylko nie mógł zasnąć przez ten kaszel ale narazie cisza nic nie słychać. Ciekawe jaka będzie nocka. A taka maruda z niego, że czasami mam dość. Gowa pęka:-(
U nastez pediatra mowił że można wychodzić z przeziębieniem chociaż na krótki spacer pod warukiem, że nie ma gorączki. No ja wychodzę teraz bo w sumie nie mam wyjścia muszę Kacpra odbierać z przedszkola.

Zuziu najlepszego:-):-):-):-):-):-)

Agusia Trzymaj się dzielnie u stomatologa i gratuluje wytrwałosci ( mam na mysli tesciową ) hehehehehe
Lilianko dzięki a wytrwałość przy teściowej byla potrzebna;-);-);-) Zacisnęłam zęby i przeżylam. Teraz szybko się nie wybierze bo w lipcu córrka jej będzie rodzić i zamierza pojechać tam na dłuższy czas

Zdróweczka dla wszystkich chorowitków

Darunia ta promocja na pampersy jest tylko do 28 stycznia

O!!! dziękuję że mi napisałaś!!! Jutro muszę sie koniecznie wybrac do tesco!!!!!;-)

Magdziarko fajnie masz z tym tańcem, ale uwierz mi że dzisiaj siedząc na kanapie, popijam piffko i oglądając tasiemca- pomyślałam ''Magdziarka wywija na parkiecie, a ja tak bezczynnie leżę :-)''

No to lecę kochane do łózka bo tata kładzie się już spac- a tu jest komp ;-)

Spokojnej nocy!

ja na chwilkę, dzikujemy za życzenia rzeczywiście czas leci neubłaganie a każdy miesiąc zdaje się być tym jedynym najwspanialszym.

Heh teraz czas na moj czas na tv (fanka CIA) , wiec znikam bo juz sie zaczęło, miłego wieczorku kochane i zdróweczka!

Widzisz ja się wyzwoliłam ze szponów nałogu dzięki flamenco. Ale dzisiaj potupałam w nowych butach...męża mama przyjechała do dzieci. Wracam dzieci ukąpane nakarmione...dobrze mieć taką kochaną teściową.

Patyczku i Jolu mam to samo co wy ale nie zmuszam Antka juz tak raz był że z tydzień jadł byle jak nawet co 6 godzin i w końcu unormował się teraz to soma. Może to rzeczywiście przyczyna ząbkowania.
Madziu a powiedz mi jeszcze jak Antoś reagował na zupki :sorry2:

Ja jeszcze na chwilę. Paznokcie zrobione :tak:
Agusia bidulko współczuję - ja też nie lubię chodzić do dentysty a niestety po ciąży strasznie się te ząbki posypały miałam 9 do leczenia i udało sie nawet bez znieczulenia :baffled: życzę bezbolesnego przejścia a zatrucie zęba ma mu pomóc więc życzę oby szybko wyzdrowiał :-D
Joasiek zazdroszcę tej lampki wina i romantycznego wieczoru z m :-D

Ostatnia edycja:
Jola radziłabym jednak żebyś nie odwlekała tej wizyty ponieważ mogą być z tego większe konsekwencje (np. kanałowe leczenie) a tak to plomba i po sprawie :-D (wiem łatwo mówić) trzyma kciuki :-)

reklama
Do góry