reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Jak na wszystko inne jak siła nie dałam to nie ruszył on w ogóle nie daje buzi otworzyc...leku ie podasz strzykawką dziąseł nie obejrzysz nic - nie tykaj
W takim razie poddaje się jak będzie porządnie głodny to sam się upomni :tak: a tym otwieraniem buzi jest dokładnie tak samo i co jeszcze nauczył się udawać ze płacze postaram sie to nagrać i wrzucić na zamknięty ciężko będzie ale się postaram
Aniu :-D własnie łatwo mówić przygotuje się psychicznie i postaram sie wybrać :tak:

reklama
Ząbków brak:

Paulinka
Ola
Kubuś
Zuzia
Jasio
Antoś
Maja (maajkowa)
Oleńka
Mateusz

1 ząbek:
Wojtuś
Marysia
Arturek

2 ząbki:
Lenka
Brunko
Dominik
Nadia
Mikołaj Joli
Natalka
Staś
Krzyś

3 ząbki:
Mikołaj lorciowy

4 ząbki:
Filipek

5 ząbków:
Dobrusia

6 ząbków:
Maciuś
Bartuś

Marlena, Daruunia, gratuluję Waszym szkrabom ząbków.
Daruunia, ale się uśmiałam z Waszej przygody ze strzyżeniem. Chociaż zdaję sobie sprawę, ze Twojemu mężowi nie jest do śmiechu:tak:

Najlepsze życzenia dla Zuzi:tak:

Bbakania, Natalka jest prześliczna...i te oczy. Napatrzeć się nie można:tak:

Krzysiowi powoli wraca apetyt. Ale nadal wariuje. Zupełnie odmawia snu w dzień. Jest zmęczony, dziś prawie na rękach mi usnął (nie lulałam go, po prostu nie chciał spać, więc się bawiliśmy, nagle się zapatrzył w dal i oczka miał po chwili jak szpareczki). Zaniosłam go do pokoju, ale wystarczyło tylko, że przełożyłam go sobie na rękach tak jak do położenia w łóżeczku...od razu łzy, krzyk:-(. W końcu zasnął mocno przy karmieniu- padł ze zmęczenia. Nie rozumiem co się z nim stało. Wygląda to tak, jakby bronił się przed spaniem:no:. A przecież nigdy nie zostawiałam go płaczącego w łóżeczku, nie zmuszałam do snu:-(. Ostatni tak ślicznie zasypiał. Nawet go chwaliłam (pewnie niepotrzebnie:dry:). I wszystko się zmieniło w ciągu jednego dnia:-(. Jak ja bym chciała, żeby znów polubił spanie.

Dzien Dobry:-)
My juz dawno na nogach tz Marysia teraz ma drzemke nr 1,a mama na bb kawke popija,nocka super przespana,ale tylko do 4.30 jejku kiedy ja pospie,Marysia wstala za wczesnie z reguly wstaje okolo 6 tylko,ze dzisiaj kupka ja obudzila pobawila sie 1,5h i poszla spac a ja czuje sie strasznie niewyspana,ciekawa jestem jaki bedzie dzien bo u nas jeszcze ciemno i mokro wczoraj patrzylam pogode i zapowiadali opady,oby sie nie sprawdzilo,milego dnia kobietki:-)

i ja już na nogach też nie wyspana Mikołaj budził się w nocy chyba z sześć razy a teraz leży z tatusiem w łóżku i się bawi .
Ja już posprzątałam i teraz pranie robię jeszcze tylko obiadek i będzie super :tak:

Dzień doberek wszystkim:-) U nas nocka super przespana. Kuba spał od 19,30 do 6 napił się herbatki i pospał do 8,15. Wyspana jestem jak nie wiem co:-) Teraz popijam kawusię i BB a Kuba rozrabia w łóżeczku.

Marlenko Marysia to naprawdę ranny ptaszek. A Ty za to jaki dzień masz długi;-);-):-D:-D

Joan-na może to tylko chwilowy kryzys z tym spaniem. Trzymam kciuki, żeby wszystko wróciło do normy:tak::-)

Agusia jak jest zatruty to faktycznie potem już nie boli...ostatnio dwa naraz robiłam
Zuzia dzięki za pocieszenie. Mam nadzieję że bez bólu się obędzie:-)

Jola widzę, że tak samo jak ja uwielbiasz dentystów. :szok: Ja też idę jak już muszę niestety. Ale tym razem powiedziałam sobie że zacznę chodzić na kontrole i na bieżąco je leczyć. Kochana wybierz się di dentysty bo i tak to Cię nie ominie;-);-):tak:. Wiem wiem łatwo powiedzieć

Dzień dobry!!!

I ja już wstałam, Bart przebrany, Ł właśnie go karmi, mój tata też już wstał, ja szybko na bb- pije kawkę, skończę to zbieram się i pędzę do tesco!!! Mam tylko nadzieje że kupie te pieluchy!!! ;-)
Nocka ok- Bart wylądował u nas o 6 bo zaczął się wiercic i tak spaliśmy do 8:20 :tak: w góle to ja nie wiem co on robi jak śpi- dzisiaj wstał bez skarpetek :-)

Marlenka ale Marysia dał Ci pospac :-p;-)
Joanna mam nadzieje że dzisiaj pospaliście!!!
Jola ja też nienawidzę dentystów!!!!!!!!! :no:
Agusia ja też zczynam dzień od kawki na bb;-)

Zaraz pewnie Mata wpadnie, Magdziarka i Asiowo i Kasiau z pracy napisze- a reszta śpi :-p Aniknulka pewnie w kuchni ;-):-)

Miłego dnia życzę obezcnym i tym nieobecnym!:-)

Daruuunia i jeszcze Magdalenkakol to ranny ptaszek pewnie tez zaraz zawita:tak:
Jolu nie ma sie czego bac ja lubie dentyste wchodze do gabinetu prosze o zastrzyk i zaczynam myslec o czyms innym;-);-);-);-);-);-);-);-)Jola,ale z ciebie ranny pracus,hihi
Agusia,ale z Kubusia grzeczny chlopiec tak dlugo daje rodzicom pospac;-):-D

Ja wlasnie wcinam sniadanko i herbatke z cytrynka mniam,mniam zaczynam powoli szykowac sie do wyjscia zawsze musze tyle zrobic przed wyjsciem ,ze szok i cala wyprawa trwa 1,5h jejku Wy tez tak macie?

Ostatnia edycja:
Witam . U nas nocka ok Standardowa O 0.30 woda o 4.30 mleczko i spalismy do 7.45 ale polezelismny jeszcze pol gdozinki. ja juz zjadlam snadanko teraz jeszcze z psem i kawka.
Co do zabkow ja tez mam jakies tam do zrobienia ale ja chodz regularnie i sie nie boje.

reklama
witam:-)
Darunia fajnie by bylo zebym ja o tej porze mogla jeszcze spac:-p
ja robie sniadanko i dopiero na bb a u mnie godzna wczesniej niz u Was (oprocz Marlenki :-)) ;-)
Agusia ale Ci zazdroszcze takiej nocki:tak:
Jola ja tak jak Ty ja nie wyspalam sie dzis:-( Bruno nie mogl spac od 0:30 do 1:45 :-(i wstal o 5:30 rano...teraz sie bawi na macie ale pewnie niedlugo pierwsza drzemka...
Marlenka u mnie swieci narazie moze u Ciebie tez bedzie:-)
co do zabkow to ja sie panicznie boje stomatologa:zawstydzona/y:

Do góry