reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
witam i ja.... choć u was już pełnia ranka.. u mnie jeszcze noc... no coż róznica czasu... dzis chłopaki przeszli samych siebie.. do trzxeciej nad ranem sobie coś pod noskami "śpiewali" i tak opowiadali o czyms zawźiecie... teraz śpią i mam nadzieję że będą spać co najmniej do 8.

co do zębulków... panowie F&F mają po 4... u Fabiana juz prawie 5 jest na zewnątrz.... przez to takie niespokojne są... najgorzej jest z moim starszym synem.. bo biedny nawet nie wiem w którym momencie zostanie ugryziony przez chłopaków... przez to teraz sie troche od nich izoluje... :tak:

dobra zmykam... życzę wam dziewczyny spokojnego dnia....

Witajcie!
My na nogach od 7.20.
4 nocne pobudki i z rana szybko do przychodni na badania.Jasio został z dziadkiem. Potem kawka drzemka Jasia (30 min) właśnie się obudził, no i bb.
Niewyspanym i zapracowanym życzę odpoczynku :-)
Chorym zdrówka :-)
Co do opiekunek to się nie wypowiadam bo za 15-20 zł za godzinę to mogę sama zostać w domu i opiekowac się dzieckiem przecież nie ma przy tym tyle roboty co rzy sprzątaniu co to za stawki :angry:
sorrki może niektóre mamy się obrażą lub te panie ale to moje zdanie :tak:
Dobra zmykam bo Jasio płacze wpadnę później :-) miłego dnia

Dzien Doberek

U nas nocka cudowna, do 8 sobie pospalismy, Nadunia własnie drzemakuje :-D a mama oczywiscie serfuje po BB
Mojej Naduni pojawiła sie kreseczka jedynkowa i myslę, ze niebawem bedziemy miec kolejnego ząbala....
A tak dla przypomnienia to ja mojej pani opiekunce płacę 4 zł za godzinę :-D i dla niej to jest bardzo duzo .... no ale czesto dostaje więcej niz zarobiła bo kobitka naprawdę potrzebuje pieniążków.
No dobra biorę sie za porządki - Miłego Dnia - !!!!

Magda pisze o szkole a u nas ferie jeszcze tydzień :-)
:-)
A u nas ferie od poniedziałku. Pierwszy tydzień Olek bedzie w domu pochodzimy na łyżwy jak spadnie śnieg to też na narty , wyspimy się a w drugim tygodniu Olek chyba odwiedzi babcię a my jedziemy do Szczecina .

witam i ja.... choć u was już pełnia ranka.. u mnie jeszcze noc...
.
Która jest teraz u Ciebie godzina?

Ostatnia edycja:
reklama
Lilianko zgadzam się stawka 4-5 zł za godzine jest ok i tak licząc 8 godz dziennie 5 dni w tyg daje 800 zł miesięcznie dla mnie to dużo :tak: ale na tyle byłabym w stanie się zgodzić
u nas niestety ciężko o nianię
ale Magdziarko dziękuję za linka może z którąś się jednak dogadam co do ceny :)

Ostatnia edycja:
Do góry