reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Chciałabym tak wyglądać w 9 miesiącu :tak:
yes2.gif
Równa kulka :-) Słodka!

reklama
Lorcia gratulacje,u mnie zupełnie odwrotnie bo same baby w domu; ja,córka,teściowa,babcia i moja mamuśka,z facetów to tylko dziadek staruszek i moj M. No i w końcu będzie następny mały mężczyzna:-D

Miła jestes ale chciałbyś ważyć - 96 kg? :-D:-D Nie sądzę że chciałbyś tak wyglądać.;-);-) byłam wielka, gruba i napuchnięta. No kulka moze i równa ale ja bym raczej powiedziała ze piłka i to lekarska albo arbuz hihi. Wiem że po mnie moich kg nie widać ale kręgosłup musi je dźwigać dlatego marzę żeby wreszcie wróćić do mojej ukochanej wagi 65 kg- gdzie była szczupluteńka i wyglądąłam raczej na 60. Teraz większośc mi daje (zawsze zreszta tak było) z 5 kg mniej niż mam - mam chyba takie cieżkie kości. To jest np. moja mama jest chuda wręcz a wazy 68 kg (ale jest wyższa ode mie bo ma 172)

ja to ta od tyłu - jeszcze czarnulka a moja mama to ta ruda :)

Wczoraj wieczorem, bylo u mnie zbiorowe przytulanki do brzusia. Po prawej coreczka po lewej synek. I tak sie dzidzia rozbawila ze wieczorem nie dala spac. Oczywiscie bylo spiewanie do brzusia i przynoszenie grajacych zabawech. Niesamowite, tyle radosci z takiego malenstwa. Niewidoczne a juz cieszy.

U nas w domu do niedawna babiniec nawet zwierzeta to babki hehe.
Kubus to jedyny rodzynek u nas. Ale teraz sie to zmieni. Wraca tata z moim mezem a i siostra w marcu bierze slub wiec nastepny chlop i Krystianek w czerwcu sie urodzi wiec w tym roku u nas urodzaj na chlopow.

Widac "taka Twoja uroda" Gluszku. Ja tyje na przelomie 4/5 mies w 4 tygodnie 5kg! Czyli mam to w innym czasie niz Ty, a jednak tez "dobrze koncze" - 18kg

reklama
Szczawik ta Twoja mama, Gluszku. Kulke mialas ladna, kilogramow nie bylo widac w calej sylwetce, naprawde.
Jeszcze nie mam zdjec aktualnych z brzuszkiem - coz za zaniedbanie, prawda?Ale mam zdjecie z brzuchem Bartulkowym rowno w 40 tygodni....

Do góry