reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Chciałabym tak wyglądać w 9 miesiącu :tak:
yes2.gif
Równa kulka :-) Słodka!

reklama
Lorcia gratulacje,u mnie zupełnie odwrotnie bo same baby w domu; ja,córka,teściowa,babcia i moja mamuśka,z facetów to tylko dziadek staruszek i moj M. No i w końcu będzie następny mały mężczyzna:-D

Miła jestes ale chciałbyś ważyć - 96 kg? :-D:-D Nie sądzę że chciałbyś tak wyglądać.;-);-) byłam wielka, gruba i napuchnięta. No kulka moze i równa ale ja bym raczej powiedziała ze piłka i to lekarska albo arbuz hihi. Wiem że po mnie moich kg nie widać ale kręgosłup musi je dźwigać dlatego marzę żeby wreszcie wróćić do mojej ukochanej wagi 65 kg- gdzie była szczupluteńka i wyglądąłam raczej na 60. Teraz większośc mi daje (zawsze zreszta tak było) z 5 kg mniej niż mam - mam chyba takie cieżkie kości. To jest np. moja mama jest chuda wręcz a wazy 68 kg (ale jest wyższa ode mie bo ma 172)

ja to ta od tyłu - jeszcze czarnulka a moja mama to ta ruda :)

Wczoraj wieczorem, bylo u mnie zbiorowe przytulanki do brzusia. Po prawej coreczka po lewej synek. I tak sie dzidzia rozbawila ze wieczorem nie dala spac. Oczywiscie bylo spiewanie do brzusia i przynoszenie grajacych zabawech. Niesamowite, tyle radosci z takiego malenstwa. Niewidoczne a juz cieszy.

U nas w domu do niedawna babiniec nawet zwierzeta to babki hehe.
Kubus to jedyny rodzynek u nas. Ale teraz sie to zmieni. Wraca tata z moim mezem a i siostra w marcu bierze slub wiec nastepny chlop i Krystianek w czerwcu sie urodzi wiec w tym roku u nas urodzaj na chlopow.

Widac "taka Twoja uroda" Gluszku. Ja tyje na przelomie 4/5 mies w 4 tygodnie 5kg! Czyli mam to w innym czasie niz Ty, a jednak tez "dobrze koncze" - 18kg

reklama
Szczawik ta Twoja mama, Gluszku. Kulke mialas ladna, kilogramow nie bylo widac w calej sylwetce, naprawde.
Jeszcze nie mam zdjec aktualnych z brzuszkiem - coz za zaniedbanie, prawda?Ale mam zdjecie z brzuchem Bartulkowym rowno w 40 tygodni....

Do góry