reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
no wlasnie ta sol zamiast ja ograniczac to ja glupia ciagle wzytko przesalam:wściekła/y:
ale jakos tak nie wyobrazam sobie pomidora czy ogorka bez odrobiny soli:zawstydzona/y:

reklama
ja jak gdzieś coś jem, to nawet nie posmakuję tylko od razu sól w łapkę i dalej jazda :-D już kilka razy w ten oto sposób przesadziłam i przesoliłam

No cóż będe mieć SYNKA, czyli parka u mnie! :-)
Tak bardzo o tym marzyłam:tak:
Gratuluje mamoot!!
i jeszcze zdjątko wklejam,widać brzusio,no i klejnoty rodzinne:-D

Załączniki

• Obraz 007.jpg
    Obraz 007.jpg
    2,7 KB · Wyświetleń: 41
JoannA25 hihihiihih może faktycznie się przestraszył:-D
Ja mojego męża mam tylko w weekendy, więc przez tydzień tak za nim tęsknię, że zapominam o tym jak w sobotę chrapie:-D. Dopiero wtedy sobie przypominam jak nie mogę przez niego spać. Ostatnio się zastanawiałam nawet żeby sobie kupić korki do uszu:-D
A co do mojej małej to odkąd pierwszy raz ją poczułam to tak wariuje że każdego dnia czuje ją coraz więcej i dłużej i mocniej:tak: to takie niesamowite uczucie:biggrin2:

reklama
Do góry