reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Mam nadzijejze ja juz przystopuje bo inaczej nie wiem na jakim poziomie skoncze..
milkaaa
Czerwcowa mama'08
gluszek - ja tyje podobnie - na samej koncowce
moja teoria jest taka ze ja puchne - gromadze wode...
i zaraz po porodzie wiekszosc trace - np na wyjscie ze szpitala 12 kg w stosunku do waga przed samym porodem....tluszczu i masy ciala sie tak szybko nie traci...wiec to musi byc woad i wszystkie te plyny ustrojowe itp - lacznie z malenstwem ktore malenstwem nie jest , woadmi lodowymi, lozyskiem ityp
moja teoria jest taka ze ja puchne - gromadze wode...
i zaraz po porodzie wiekszosc trace - np na wyjscie ze szpitala 12 kg w stosunku do waga przed samym porodem....tluszczu i masy ciala sie tak szybko nie traci...wiec to musi byc woad i wszystkie te plyny ustrojowe itp - lacznie z malenstwem ktore malenstwem nie jest , woadmi lodowymi, lozyskiem ityp
no no moje drogie brzuszki jak piłeczki. Zupełnie nie wiem od czego zależy wielkość brzuszka bo jak juz widac nie zawsze od wielkości dziecka. Dzisiaj słyszłam w Radio, że w Pile urodziło się dziecko cos ponad 6 kg nieźle...co? nikomu nie życze takiego kolosa
Wczoraj mój mąż siedział razem ze mną na BB i koniecznie chciał pooglądać Wasze brzuszki i musiałam Mówić to jest marta...będzie miała pierwsze dziecko jest studentką itp...to jest milkaaa będzie miała 3-ą córkę....Powiem wam , że bardzo był zainteresowany...i pytał a macie wątek dla mężów. ???
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ładne brzuszki rosną (i rosły ;-))
milkaaa nie chcę się licytować, ale coś mi się wydaje, że mam duże szanse na pobicie Twojego rekordu Termin mam na 30 czerwca, a brzuch rośnie jak oszalały. Nawet teściowa jest przerażona tym tempem
milkaaa nie chcę się licytować, ale coś mi się wydaje, że mam duże szanse na pobicie Twojego rekordu Termin mam na 30 czerwca, a brzuch rośnie jak oszalały. Nawet teściowa jest przerażona tym tempem
popatrz Milka miałaś 12 kg mniej niz ja a przebiłaś mnie bezkonkurencyjnie. Ja nie wiem gdzie mi sie kilogramy chowają. Wiem ze chuda nie jestem ale kurcze mi się wydaje że 12 kg to jest bardzo duża różnica. No piłkę miałaś ogromnistą !!!! Ale widzę ze ci się rozezszło tez po rekach i biuście i pupie a nic po nogach!!!! Ciekawa jestem jak wyglądałaś po porodzie.
reklama
Jotemka
Fanka BB :)
No wlasnie, dziewczyny, to jest zaskakujace - jak rozne sa brzuchy, jak rozne wielkosci, prawda? to chyba zalezy od budowy nie tylko kostnej ale i od miesni brzucha (u mnie to juz raczej w zaniku), moze tez od calej fizjologii....
Podziel się: