reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
gluszek - szoku nie przezylam bo pamietam jak ja wtgladalam w 9 mies z jagodka
UWAGA!!
Wrzesien 2005 - tydzien przed porodem:-D:-D:-D
jestem przekonana ze NIKT mnie nie pobije:tak:

takie tam sobie 84 kilo ;)))

gluszek - ja tyje podobnie - na samej koncowce
moja teoria jest taka ze ja puchne - gromadze wode...
i zaraz po porodzie wiekszosc trace - np na wyjscie ze szpitala 12 kg w stosunku do waga przed samym porodem....tluszczu i masy ciala sie tak szybko nie traci...wiec to musi byc woad i wszystkie te plyny ustrojowe itp - lacznie z malenstwem ktore malenstwem nie jest :-D, woadmi lodowymi, lozyskiem ityp

no no moje drogie brzuszki jak piłeczki. Zupełnie nie wiem od czego zależy wielkość brzuszka bo jak juz widac nie zawsze od wielkości dziecka. Dzisiaj słyszłam w Radio, że w Pile urodziło się dziecko cos ponad 6 kg nieźle...co? nikomu nie życze takiego kolosa

Wczoraj mój mąż siedział razem ze mną na BB i koniecznie chciał pooglądać Wasze brzuszki i musiałam Mówić to jest marta...będzie miała pierwsze dziecko jest studentką itp...to jest milkaaa będzie miała 3-ą córkę....Powiem wam , że bardzo był zainteresowany...i pytał a macie wątek dla mężów. ???

Ładne brzuszki rosną (i rosły ;-)) :tak::tak::tak:
milkaaa nie chcę się licytować, ale coś mi się wydaje, że mam duże szanse na pobicie Twojego rekordu :-D:-D:-D Termin mam na 30 czerwca, a brzuch rośnie jak oszalały. Nawet teściowa jest przerażona tym tempem :-D:-D:-D

popatrz Milka miałaś 12 kg mniej niz ja a przebiłaś mnie bezkonkurencyjnie. Ja nie wiem gdzie mi sie kilogramy chowają. Wiem ze chuda nie jestem ale kurcze mi się wydaje że 12 kg to jest bardzo duża różnica. No piłkę miałaś ogromnistą !!!! Ale widzę ze ci się rozezszło tez po rekach i biuście i pupie a nic po nogach!!!! Ciekawa jestem jak wyglądałaś po porodzie.

reklama
No wlasnie, dziewczyny, to jest zaskakujace - jak rozne sa brzuchy, jak rozne wielkosci, prawda? to chyba zalezy od budowy nie tylko kostnej ale i od miesni brzucha (u mnie to juz raczej w zaniku), moze tez od calej fizjologii....

Do góry