reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja z kilogramami jestem mocno do przodu. Wyjściowo 57 kg, a teraz już 65 kg, czyli +8 kg. W poprzedniej ciąży przytyłam 18 kg (na szczęście wszystko zgubiłam), więc mam szansę na tyle samo teraz :-p. Ale wagę mam taką, jak poprzednio w tym "wieku" ciąży.

reklama
Dziewczyny czy ktoras z was leczyla sie moze kremem dalcin dopochwowo. Ja to mam pierwszy raz i cos mi sie nie wydaje zeby starczylo to na 7 dni kuracji. Albo ja to kurcze zle robie. Juz sama nie wiem.

zobaczymy co wasi powiedzą jak bedzieci tu siedzieć 2,5 roku jak ja :) - pewnie teraz traktują to jako nieszkodliwe zboczenie a po kilku tysiącach postów stwierdzą ze ..... a zreszta nie chce krakać. moze wasi są inni niż mój chłop.........:-(

wiecie co - zastanawia się czemu ja tak przytyłam wtedy na końcówce? 10 kg przez 2 miesiące to strasznie dużo. A widze ze jednak większość ma przyrost wiekszy teraz niż ja a pewnie potem wam stanie a ja przywalę.... Tylko czemu? Wie ktoś. Nobla za taką wiedzę!!!!!!!!!!!!!!

reklama
dzielny że hej :-D:-D:-D

Agacinko nie zauważyłam twojej pięknej kuleczki!!!!! Ślcizny jest brzuszeczek - wyskoczy jescze zobaczysz.
I uwaga prosze sie przygotować na szok psychiczny - nie wiem jak to zniesiecie - mój korbolek z Marysią - 39 tydzień - czyli jeszcze rósł 3 tygodnie hihi

Do góry