reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Joasiek1977 jak tez tak mam,ze kiedy ide do pracy odwiedzic wszystkich lub kolezanki przychodza do mnie mam chec wrocic,tylko jak juz sobie ida to ja o pracy nawet nie pomysle:-DMania wydaje mi sie taka mala;-)
Lilianko trzymam kciuki i juz nic nie pisze zeby nie zapeszyc;-)
Aniknulko no to sobie troszke pospacerowaliscie dobrze,ze sloneczko bylo to juz plus:-)
Kasiau,Mania juz chyba zapomniala bawi sie ladnie na kocyku:tak:
Milego wieczorku zycze dziewczynki:-)

reklama
Marlenka;
co to za szczepienie? 3 zastrzyki?
ja Mateusza szczepiłam infarix hexa - zero bólu, zero płaczu, zero gorączki ... 3 dawki - mamy to już dawno za sobą

witam:tak:

Majeczko... Sto lat!!!

My dzis wybrałysmy sie do kuzynki i małego adasia i pierwszy raz mała jechała autobusem:-) Grzeczna jak nie ona... siedziała i rozgladała sie wszedzie...
Padła wykonczona:tak:
Jutro jedziemy do jednych dziadków, a w czwartek do drugich i trzecich:zawstydzona/y: Czasem to se mysle, ze dobrze, ze dzien babci i dziadka jest raz w roku:zawstydzona/y:
Jutro sie odezwe, bo mąż wygania mnie sprzed kompa...

Dobranoc mamusie!

Witam wieczorkiem :-)

Mała śpi w koncu, mąż też juz pochrapuje (ostatnio wstaje o 4 :eek: i w pracy do 16-17:sorry:) a ja nareszcie spokojnie mogę usiąść na BB:-)

Maajka wszystkiego NAJ :tak:

zdrówka chorym dzieciaczkom, niech te wszystkie choróbska w koncu się odczepią :-)

Darunia szalona kobito ;-):-D:szok: ogłaszam Ciebie i Panią Prezes Pierwszymi Mróweczkami Czerwcówkolandu :rofl2::rofl2::rofl2:

Magdziarko fajne te podpaski :tak: ale ja jakos samej bawełnie nie ufam :sorry: no i mam wrażenie, że szybko przecieka.... ale komfort noszenia na pewno ogromny :tak:
my też mamy akumulatorki, do tego świetlówki energooszczędne, segregacja śmieci (pojemniki blisko, ze 100m od domu ;-)) tylko piec co na węgiel mamy :sorry::zawstydzona/y: dopóki nie docieplimy sobie ścian i nie wymienimy instalacji grzewczej, to inny rodzaj ogrzewania nie wchodzi w grę, bo rachunki by nas zjadły :baffled:
ja jakis czas temu byłam świr jeśli chodzi o ochronę środowiska, ale życie trochę spojrzenie na świat zweryfikowało :sorry:

Lilianko :-)

Aniknulka ale Jasio sobie fajnie pospał :tak:

Marlenko no to super, że Marysia juz o szczpieniu zapomniała :tak: oby nocka była spokojna ;-)

Ula bardzo się cieszę, że już Ci lepiej :-) mam nadzieje, że juz Ciebie zatoki nie będą męczyć :tak: i tego wyspania to Ci zazdroszczę :sorry:

Jak kogos pominęłam, to przepraszam :zawstydzona/y: jakas zakręcona jestem... choruję na ciągły brak czasu :baffled: staram się na bierząco Was czytać, ale żeby cos napisać, to ledwo myśli zbiorę, to mój stworek-potworek odciąga mnie od kompa :sorry: mała pewnie niedługo się na jedzenie obudzi, bo przed snem malutko zjadła, bo aż taka była śpiąca... chyba że najadła się 30 ml sinlacu z gruszką (z trudem w nią wcisnęłam:baffled:).

ze spankiem u nas daalej różnie, ale wygląda na to, że zmierza ku lepszemu, bo mała dzisiaj znów sama zasnęła raz, a 2 razy trzeba było sie nakombinować... i coś mi sie wydaje, że jakby jadła normalnie, to i ze spaniem było juz lepiej...

mam nadzieje, że dzisiejsza nocka bedzie juz lepsza, bo wczoraj mała strasznie sie wierciła, często budziła, a ja rano byłam padnięta... coś mi sie zdaje, że lewa dwójka sie szykuje, bo dziąsełko lekko zczerwienione:eek:

ciekawe jaka będzie jutro pogoda, bo dzisiaj cały dzień padało, a ja juro znów musze iść na pocztę i na sama myśl, że mała może mi świrowac jak wczoraj dostaje gęsiej skórki... szkoda, że nie ma kto mi z nią zostac te 20 min... bo ja pocztę z okna widzę :sorry:

Mata szkoda,ze nie mieszkam blisko bo chetnie zostalabym z Dobrusia,albo poszlybysmy razem:-Dzawsze w czworke razniej ja tez jutro na poczte lece i z kolezanka jestem umowiona i zawsze robimy tak,ze np jak ja ide do srodka to ona z wozkami zostaje i odwrotnie;-)

Lilianko trzymam kciuki.
Mata oby Dobrusia jutro byla grzeczniutka jak aniolek.
Magda fajne te podpaski ale chyba na pierwszy dzien balabym sie je zalozyc moze w domu ok ale na wyjscie nie
Ja poz ebraniu wsyztsko ok pnai z dzieci zadowolona
teraz ide spac Syn mnie wykonczyl ale juz spi

reklama
Ula cieszę się, że powoli wracasz do zdrowia :tak:
Mata życzę w końcu wyspania się ;-)
Lilianko oby wszystko jakoś się ułożyło :-)
Magdziarko bardzo fane te podpaski i jakie śmieszne wzorki :laugh2::rofl2::laugh2:
Asiowo to się zapowiada wyjazdowy tydzień :-)
Marlenko współczuję tych szczepień teraz musisz uważać na małą bo po tych meningokokach i pneumokokach może dostać silnej gorączki :tak:

Moja koleżanka jeździ z córeczką do profesora do Wwy (często choruje - urodziła się 1,5 m-ca wcześniej) i on powiedział, że na pneumokoki są teraz (dawek 3) (choć szczepionka chroni przed szczepem innych bakterii i odradzał) a na meningokoki szczepi się w wieku przedszkolnym a ja już sama zgłupiałam :rofl2:

Magdalenkakol cieszę się, że na zebraniu oki i życzę odpoczynku i spokojnej nocy
Darunia mała bateryjko Duracel :-) :szok: jestem w szoku, że ogarnęłaś to wszystko w jeden dzień :tak:
Zuzkus zdróweczka dla Maciusia

Ostatnia edycja:
Do góry