reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witajcie, tym razem z ranka :-p

U nas nocka średnia, Ola obudziła się po 4 i postanowiła trochę porządzić :zawstydzona/y: no i zeszło jej ponad godzinę na tym rządzeniu :sorry: A mama teraz niewyspana... Ale już piję kawkę i jest mi lepiej :tak: Jestem pełna pozytywnej energii bo wreszcie dziś wpadną koleżanki z mojej byłej pracy :-D ale się cieszę :-D
Z tym stresem przed sąsiadami to ja żartowałam...:zawstydzona/y: mam w klatce większość emerytów i są Oleńką zachwyceni :-) a w szczególności sąsiadka z dołu :tak: - jak się spotkamy to opowiada jaką to mamy spokojną córeczkę ;-) i praktycznie jej nie słyszą :szok:
My też śmieci segregujemy, ale niestety tylko mamy pojemniki na butelki i plastik :-( I ta produkcja pampersów... czy któraś z Was używa wielorazowych, ekologicznych(nie tetrówek)? Zuzkus - macie świetnie rozwiązany problem segregacji :tak:
marlena_nad - bezbolesnego szczepienia :tak:
daruuunia, aniknulka - zdrówka dla połówek ;-)
I miłego dnia wszystkim mamusiom :-)

Witajcie!
Ale się popłakałam :-( na pożegnaniach z 18/19 stycznia zmarła po długiej wlace z chorobą serca Majeczka :-( Boże to straszne :no: nie da sie słowami opisać co teraz przeżywaja rodzice :no:
a ja czasem narzekam na Jasia bo nie mam już siły :zawstydzona/y:
a po co ja jestem po to żeby być przy nim nawet jak mi ciężko :-( ... cała sie lepię od łez :-(

Nocka z 4 pobudkami o 5.30 chciał się bawić ale zasłoniłam rolety, dałam cyca i pospał do 7.30 :tak:

Miłego dnia kochane :-)

Oj,baaardzo dziekuje za zyczenia!:-)
Nie sadzilam,ze bedziecie wiedzialy:-):-)Baaardzo mi milo:-)
A jutro urodziny ma moja siostra i nasz Tata :)-()

Magdziarko-to super,ze jestes taka ekologiczna:-)My tez segregujemy smieci,ale tutaj zawsze po nie przyjezdzaja,tylko odpowiednie worki trzeba kupowac.Ale o praniu w orzechu przyznaje,ze pierwszy raz slysze,i o tym,ze plyn do plukania tak szkodzi srodowisku.....
Behemottku-super,ze zajrzalas:-)

A ja caly czas z chrypa,bolacym gardlem itp.

Wczoraj w zlobku bylo calkiem dobrze-no,ale 4 godzinki to wiadomo,ze lepiej niz 9:-)

Teraz Majunia,chociaz bardzo spiaca,to buntuje sie w lozeczku-mam nadzieje,ze zaraz zasnie.

Milego dzionka wszystkim!:-)

Witajcie!
Ale się popłakałam :-( na pożegnaniach z 18/19 stycznia zmarła po długiej wlace z chorobą serca Majeczka :-( Boże to straszne :no: nie da sie słowami opisać co teraz przeżywaja rodzice :no:

Właśnie miałam się do Was odezwac.

Człowiek zaczyna się w takich chwilach zastanawiac nad sensem wielu rzeczy ale i cieszyc się z tego co ma.

Ostatnia edycja:
witam :-)
maajka duzo zdrowka i milosci !!!
aniknulka kazda smierc dotyka ale takiego maluszka szczegolnie:-(niestety takie zycie ze myslimy zawsze ze "dlaczego nie mamy lepiej" a nie "dobrze ze nie jest gorzej":-( zycze zeby maz szybko wyzdrowial a Jas i Ty sie nie zarazili:-)
joasiek milego spotkania z kolezankami:-)
marlenko bezbolesnego szczepienia i slonecznego dnia:-)
magdalenkakol dobrze ze ta Pani taka wyrozumiala...wszystkie takie powinny byc nie tak jak u kasi:-)
joanna najgorzej jak czlowiek chce dobrze i wyciera ten wozek a tu sie jeszcze czepiaja ze nie tak:no:
ja sie dzis wyspalam:-)maly dwie pobudki na jedzenie ale na jedna wstal m wiec super:-)tylko nie chce jesc za duzo wiec chyba dziasla bardziej dokuczaja....coz czekamy na zabka:tak:
co do segregacji smieci to my mamy 4 kosze na plastiki smieci gazety i ogrodowe...tylko szklo i puszki po mleku wyrzucamy kolo supermarketu :-)
milego dnia mamusie:-)

Ostatnia edycja:
Witam czerwcowe Mamy!!
Mój Skarb niedawno skończył 7mies... i tu pojawił sie problem-mysle ,ze moze przez zabki- z usmiechnietego bobaska stał sie marudka,której ciagle cos nie pasuje..
Budzi sie w nocy w ciagu dnia jest niecierpliwy..Ma dwa zabki 1-nki i powoli wyrasta mu 2-ka na dole..
Czasami jestem bardzo zmeczona..:-(
Pozdrawiam Mamy CZERWCOWYCH SKARBÓW!!:-):-D:-)
:laugh2::laugh2:

Aha Kochane Mamusie jak dokładnie wstawic suwaczek??;-);-):-)
Zupelnie sie na tym nie znam...:zawstydzona/y:
Pozdrawiam!!:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bardzo Was przepraszam :zawstydzona/y: nie chciałam wprowadzić smutnego nastroju ale nie mogłam pozostać obojętna na tę wiadomość :no:
Kochane mamusie życzę wam pięknego dnia, dużo słoneczka na dworze i w serduszkach :-)

Maajka dużo radości, miłości, spełnienia marzeń, samych sukcesów na polu zawodowym i osobistym :)

reklama
Witam kochanieńkie
Ja wreszcie jakoś dochodze do siebie. Areszt pokojowy został mi zdjęty. Ale za to jak odespałam. M zają sie wszystkim, mialam zakaz zblizania sie do małej, i prawie jak wakacje;-)
Majeczkowa mamciu wszytkiego najlepszego kochana, spełnienia marzeń!

a ogolnie zdrówka wszystkim!

Do góry