reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Asiowa moj Wojtek tez sie przez te zebole budzi w nocy posmaruje i idzie spac Do tego przekreca sie na brzuch i nie zawsze chce spac w tej pozycji. I tesz budzi sie z nerwami zeby go przekrecic a jak go przekrece chwila moment i znowu na brzuchu.
Mnie dzisiaj głowa boli to chyba przez ta pogode. U nas szaro buro i wszystko sie topi . Na dworze chlapa slizgawica Bo z tego ubitego sniegu zrobil sie lod.
Głuszku super ze wpadlas.

reklama
Paulinke tylko cyc umie uspokoic... pociamka troszke i idzie dalej spac, a po godzinie to samo:zawstydzona/y: a bez cyca sie nie uspokoi... choc go prawie w ogole nie ciagnie...:zawstydzona/y:

Unas tez tak szaro i buro... ale mam nadzieje, ze sie nie rozpada i wyjdziemy na spacerek przed wizyta u dziadków Paulinki:tak: Takie spacery na mnie tez jakos fajnie dzałaja...

Ula cieszę się, że powoli wracasz do zdrowia :tak:
Mata życzę w końcu wyspania się ;-)
Lilianko oby wszystko jakoś się ułożyło :-)
Magdziarko bardzo fane te podpaski i jakie śmieszne wzorki :laugh2::rofl2::laugh2:
Asiowo to się zapowiada wyjazdowy tydzień :-)
Marlenko współczuję tych szczepień teraz musisz uważać na małą bo po tych meningokokach i pneumokokach może dostać silnej gorączki :tak:

Moja koleżanka jeździ z córeczką do profesora do Wwy (często choruje - urodziła się 1,5 m-ca wcześniej) i on powiedział, że na pneumokoki są teraz (dawek 3) (choć szczepionka chroni przed szczepem innych bakterii i odradzał) a na meningokoki szczepi się w wieku przedszkolnym a ja już sama zgłupiałam :rofl2:

Magdalenkakol cieszę się, że na zebraniu oki i życzę odpoczynku i spokojnej nocy
Darunia mała bateryjko Duracel :-) :szok: jestem w szoku, że ogarnęłaś to wszystko w jeden dzień :tak:
Zuzkus zdróweczka dla Maciusia
Tak Aniknulko 3 dawki i po poprzedniej nic nie miala

Witam kochanienkie:-)
u nas nocka jak zwykle ok balam sie usnac i balam sie jak zareaguje Marysia po tym szczepieniu,ale nawet goraczki nie miala musze ja jeszcze dzisiaj poobserwowac bo czasami moze cos sie pojawic na druga dobe
Ja juz dopijam kawke na BB,Marysia w lezaczku meczy zabaweczki:-D

Magdalenkakol zeby glowa przestala bolec to napewno przez pogode i to cisnienie pewnie niskie
Asiowo ja tez lubie spacerki i tez fajnie na mnie dzialaja dobrze,ze sobie odwiedzisz dzisiaj tesciow moze zajma sie troszke Paulinka,a ty odpoczniesz

Milego dzionka kobietki:-)

Ostatnia edycja:
Ja nie szczepiłam na meingokoki i pneumo bo u nas to spora kasa a z resztą starszej nie szczepiłam to i tej nie chciałam - tzw. sprawiedliwość

witam :-)
dzisiaj u nas tylko dwie pobudki na jedzenie i bruno wstal o 6:15 ;-)chociaz zapowiadala sie ciezka noc bo miedzy a 19 a 21 obudzil sie 3 razy z wielkim krzykiem ale pozniej udawalo mu sie nawet szybko po jedzeniu zasnac:-)
mam nadzieje ze pogoda bedzie dzis spacerowa bo musze pojsc do biblioteki i poplacic r-ki...
Asiowo wspolczuje tych zabkow niech juz wyjda :tak:my tez sie z tego powodu meczymy:-(
magdalenkakol bruno tez tak robi, nienawidzi lezec na brzuszku a w nocy sie przekreca i musze wstawac i odkrecac bo jest za chwile krzyk:tak:
kasia milego dnia w pracy zeby szybko zlecial:-)u nas pneumo i meingokoki w zestawie tzw "obowiazkowe" :tak:
marlena dobrze ze Marysia tak fajnie znosi szczepionki zeby tak juz zostalo:tak:

Ostatnia edycja:
Witajcie!
My jeszcze w domku :tak: wyjeżdżamy ok 12 bo pierwsza wizyta o 13.
Noc do przeżycia Jasio wstawał ok 4 razy (24, 1.30, 3.20, 4.45) ale dziś pobudkę zrobił o 7.45 więc powiedzmy, że się wyspałam. :-)
@ nadal mnie męczy ale bez proszków więc też do wytrzymania ;-)
mimo wszystko zaczęłam ćwiczyć i czuję się rewelacyjnie :-) poza tym dziś zrobiłam makijaż, fryzurkę a niestety rzadko mi się to zdarza bo Jasio jest baaardzo absorbujący :tak:

Darunia obyś wszystko dziś załatwiła :tak:
Asiowo udanej wizyty u dziadków :-)
Głuszku witaj kochana i nie zniakaj już na tak długo tęskniłyśmy :-)

miłego dnia mamusie :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie Kochane :-)

To dziś mam coś do nadrobienia ;-) ale to lubię :-D
Trochę się porobiło z październikowymi mamusiami :sorry: Szkoda tylko, że odebrały wszystko jako atak... :no: Moja mama i teściówka też mówią, że kiedyś się szybciej dzieciom podawało kaszki(1miesiąc)i zupki(2miesiące) ale zdają sobie sprawę, że "trochę" się zmieniło od tamtych lat :tak:... no i rozwój cywilizacyjny zrobił swoje :zawstydzona/y:
Asiowo - moja mała też krzyczy w nocy :-( i też mniej więcej od 2 miesięcy, a zębów jak nie ma tak nie ma... nawet dziąsła nie napuchnięte :-(
marlena_nad, wilmek - no niestety... :-( polska rzeczywistość, chcesz szczepić dziecko - płać :-(
Aniknulko - udanych i sprawnych wizyt :tak:
magdalenkakol - moja Ola ostatnio w łóżeczku hop i na brzuszku :tak: (na szczęście tylko w dzień) niestety tak nie zaśnie, więc mama musi z kilka razy odwiedzać małą... ;-)

U nas dziś pochmurno i deszczowo:-( taka pogoda zawsze źle wpływa na moje samopoczucie i humorek :-( w dodatku pewnie spacerek też nie wyjdzie :baffled: ehhh
W dodatku mam jakieś dziwne plamienia, może to @ ? Bo czekam i czekam...
Może w domu poszaleje jak Ola pójdzie spać to się lepiej poczuje... praca dobrze na mnie działa :tak:
Miłego dnia bb-maniaczki :-D

Do góry