reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata jak szkoda Dobrusi,jejku oby te zabki szybciej wyszly i zeby mala w koncu odpoczela i Ty oczywiscie tez:tak:
Joasiek1977 horror,brrrr...ja nie moge ogladac takich filmow bo sie strasznie potem boje,podziwiam naprawde;-)

reklama
Behemot witaj kochana i cieszę się, że u Ciebie i Zosieńki wszystko w porządku i że ukłąda się po Twojej myśli. :-D
Magdziarko smaczka narobiłaś na ten chlebek jutro wypróbuję :tak:
Mata mam nadzieję, że ząbki szybko wyjdą i nie będą dręczyć Dobrusi :tak:
Darunia życzę zdrówka Twojemu m :-)
BbakAnia udanej imprezy i wszystkiego naj dla mężusia :tak:
Marlenko super, że masz z kim się spotkać i pospacerować :-)
Joasiek ja też mam zamiar kupić Jasiowi klocki on uwielbia rzucać wszystkim o parkiet i najlepiej żeby był duuuży hałas ;-)

My dzisiaj mieliśmy ciężki dzień. Moja @ nabrała tempa i pół opakowania podpasek już zużyłam :eek: cóż chyba wszystko wraca do normy. Jasiek nie spał do 14 tylko jęczał i gryzł co popadło :dry: potem dałam mu już ibufen i ululałam :tak:sama też usnęłam i spaliśmy do 16 :szok: i od rtazu miałam lepszy humor ;-) potem zrobiłam obiadek, wzięłam prysznic i teraz odpoczywam na bb jednym okiem a drugim tasiemiec :-D Jasio znów śpi :happy2: chyba zmęczyło go to marudzenie :tak:

witam wieczorem :-)
ale mnie zmeczyl ten dzien..maly marudny strasznie...niech juz wyjdzie jakis zab albo co..ilez tak mozna:zawstydzona/y:
maly spi ale czekam az sie obudzi zeby dojesc bo zasnal w trakcie jedzenia po 80ml :-)powinnam tez korzystac i spac ale musze chociaz chwile poleniuchowac ;-)
behemott witam:-)
bbkania udanego swietowania:-)
marlena no nieudalo sie pojsc na spacer bo padalo i wialo..sama poszlam po mleko dla malego to zmarzlam strasznie...
magdalenkakol ooo ja tez lubie kielki szczegolnie rzodkiewke:-)w akademiku zawsze hodowalysmy:-)
magdziara ziolka fajna rzecz tez mam kilka na parapecie :-)
darunia zdrowka dla m bo chory facet w domu to gorzej niz dziecko;-)
mata Dobrusia to jest niezla zawodniczka tak mame wykanczac ale zobaczysz ze teraz sie wyszaleje a potem bedzie aniolek:tak:
asiowo ja nie wytrzymalabym tyle na spacerze straszny zmarzluch ze mnie:zawstydzona/y:
joasiek tylko czekaj jak policja zapuka do drzwi bo sasiedzi doniosa na Ole:-D:-p
azile fajnie ze maly spokojnieszy na butli:-)

mata Dobrusia to jest niezla zawodniczka tak mame wykanczac ale zobaczysz ze teraz sie wyszaleje a potem bedzie aniolek:tak:
trzymam za słowo, a jak nie to przyjadę z reklamacją ;-):-p:-D

Wilmek Brunia to zębicha męczą jak nic, a że nie widć... Dobrusia cyrki odstawiała ze 2 miesiące :eek: zanim cos sie pojawiło, ale mam nadzieje, że Jemu szybciej wyjdą i juz będzie ok :tak:

Aniknulka u Jasia też sie chyba ząbek jakis czai ;-) i widzę, że złośnik z Jasia jak z Dobrusi

Dobrusia ostatnio jak się złości, to zaciska ząbki i trze nimi, aż ciarki po plecach przechodzą :baffled:

Hej Dziewyczny!
Jestem, ale znów na chwilę... mój Ł tu leży w tym pokoju- wyniosłam go z naszego bo tam Bart śpi i nie chce za długo tu siedziec, bo jeszcze tego by brakowało, żebym i ja się rozłożyła... :zawstydzona/y:
Wybaczcie że znów nie odpisuje każdej osobno, ehhh normalnie, jakaś załamana jestem, a czytałam na onecie że dzień 19 styczeń to najgorszy dzień w roku, coś w tym jest :sorry:
Miłej nocy!!!

Daruunia jaki by nie był to się właśnie kończy, idź szybko spać to szybciej ci zleci i miłych snów :-)tulaski

reklama
Do góry