reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Wilmek mam nadzieję,że małemu jak najszybciej wyjdą te ząbki i będzie spokojniejszy:tak:

Mata Ty to masz meksyk strasznie Ci współczuje,jeszcze jessteś sama, oby Dobrusia się przestawiła,a swoją drogą to jej te ząbki wychodzą jak grzybki po deszczu:shocked2:

Witaj kocie Behemocie:-)

Darunia ale Ci się porobiło:dry: Zdrowka!

BBakania wszystkiego naj dla męża:tak:

Magdzia bardzo dobre wieści:-) Ja nie wiem jak Ty to robisz,że z wszystkim się wyrabiasz:confused: nawet chleb pieczesz:shocked2:

reklama
Nie chcę krakać ale mój m dostał grypy żołądkowej :wściekła/y: qurczę w tym dniu rzeczywiście coś musi być.
A co do śmieci to u mnie jest podobnie jak u Magdziarki ale my to mamy 20 km do hipermarketu więc niestety ale nie segregujemy :-( bo miałabym śmietnisko pod domem :zawstydzona/y: cóż może wymyślą jeszcze u nas cosik takiego może się doczekam :tak:
Zdrówka dla chorujących kochane i spokojnej nocy :-)

Aniknulko zdrowia dla męża i oby Jaś się nie zaraził

Ja segreguję śmieci bo u nas segregowane w odpowiednich workach wywożą za darmo a za zmieszane trzeba płacić

Witajcie!
Ja jak zwykle ostatnio późnym wieczorem. Ale już tak mam, że najpierw ogarniam dom itp...lubię usiąśc na spokojnie do komputera i nie myśleć, co mi jeszcze zostało do zrobienia.
Gratulacje dla Dobrusi, Oli i Dominika z okazji 7 miesięcy.

Magdziara, bardzo się cieszę, że ćwiczenia przyniosły efekty i Olek ma proste stopy:tak:. Mam nadzieję ,że u mojego małego ćwiczenia też pomogą. Czasami tylko przychodzą chwile zwątpienia, kiedy jest już lepiej i nagle wszystko wraca...dwa kroki w przód, krok w tył:-(

Mata, Wilmek...trzymam kciuki, żeby Wasze dzieciaczki jak najszybciej dały Wam odpocząć. Krzyś jak ząbkował, też potrafił być nieznośny. A jak ząbek się pokazywał, to od razu był innym dzieckiem:tak:
Daruunia, mam nadzieję, że mąż szybko wróci do zdrowia.
Oleńka wali klockami o podłogę :-D zastanawiam się kiedy sąsiedzi przyjdą z pretensjami ;-)
Do mnie póki co sąsiedzi nie przychodzą, ale mojego M zaczepił dziś dozorca z pretensjami, że wózek zostawia ślady na klatce:szok:. Mokro jest, błoto..to chyba nic dziwnego:wściekła/y: Zawsze wycieram koła na dworze przed klatką, ale jak jest mokro to siłą rzeczy zostają mokre ślady. I jeszcze dodał, ze nie będzie codziennie latał do nas na 8 piętro, żeby myć podłogę. Ja go o to nie proszę, sama sobie myję:dry:. Ale nasz dozorca ogólnie taki czepialski jest. Z drugiej strony nie można na niego narzekać...pilnuje porządku:tak:.

Spokojnej nocy.

Aniknulko zdrowia dla męża i oby Jaś się nie zaraził

Ja segreguję śmieci bo u nas segregowane w odpowiednich workach wywożą za darmo a za zmieszane trzeba płacić
I to jest super. J niestety segrguje tylko czesciwo. Tzn obierki , skorupki daje sasiadowi bo on robi kompost, butelki szklo tylko wtedy gdy wychodze na spacer ito zabieram ze soba zeby wrzucic do pojemnika. Latem to nie ma problemu bo chodilismy codzinnie natomiast teraz roznie z tym bywa . ja nie mam gdzie tego w domu trzymac a czekac pr4zez tydzien jak maz przyjedzie to troszke za dlugo.
Joanna ale macie czepialskiego dozorce. U nas natomieat nie w ogole wiec ci tydziuen sprzat inna osoba Ogolnie jest ok. A ze wozek na brudzi to trudno ja kolo siebie sprzatm po wozku Nie mowie zezawsze ale staram sie.
Witam U nas nocka w miare . ja dzisiaj mam zebranie w szkole juz semestralne. Do Wojtkama przyjksc meza siostra zebym nie musiala go ze soba ciagnac. Niby daleko nie ma ale po co mam go brac i sie z nim meczyc.

U mnie też sąsiedzi są ogólnie zbyt mocno zainteresowani wszystkim bo to prawie 90 procent emerytów.
Ja już miałam zebranie i Wercia sie dobrze uczy na szczęscie więc nie ma problemu jak na razie.
U nas Pani jest niepocieszona jak się przyjdzie na zebranie z dzieckiem a przecież wiadomo że nie raz niema wyjścia.
Miłego dnia :-)laseczki :-)

Kasiu u nas pani zna sytuacjie i wie ze nie zawsze mam z kim zostawic malego Nie robi problemow. Ostatnio nawet byla zdziwiona ze on taki grzeczny.
Co do nauki to mysle ze nie ma zadnych problemow. Co miesiac dostajemy karrteczki z opisem postepow w nauce naszych dzieci. dzisiaj to tylko taka formalnosc ze trzeba sie pokazac. U nas niby niebo niebieskie ale sa gdzie nie gdzie male chmurki "baranki " rozowe od słonka.,

Witam z rana:-D
Jestem wyspana tylko jeszcze kawki nie skonczylam i ziewa mi sie przed kompem;-)Marynia w lezaczku gada sobie jak najeta:tak:
dzisiaj dzien szczepienia idziemy na 15:tak:
Zycze Wam Cioteczki milusiego dnia:-D

Magdalenkakol jak ja lubie rozowe chmurki od sloneczka jejku lato mi sie przypomnialo:-D
Daruunia mam nadzieje,ze L juz lepiej
Joan-na jaki dozorca przejety swoja praca;-)
Aniknulko zdrowka dla M

reklama
Do góry