reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Obiadek zrobiony. Dzisiaj sie nie wysilałam, zupa serowo-cebulowa z grzankami- 10 minut i po sprawie :-p a teraz jak mam blender to juz całkiem ekspres :-D
Czy ja mogę prosić o przepis na odpowiednim wątku? :confused: Tak mnie coś naszła ochota... :-p Ostatnio ciągle mam jakieś smaki :zawstydzona/y:

No i mija mi taki standardowy dzionek w tygodniu... Mąż wrócił z pracy, teraz lenimy się po obiadku :tak:, Oleńka wali klockami o podłogę :-D zastanawiam się kiedy sąsiedzi przyjdą z pretensjami ;-) Za godzinkę kąpiel, jedzonko i spanko, a ja z mężem może jakiś filmik? :-)

bbakania - zawsze możesz edytować swoją wypowiedź i w ten sposób ją poprawić lub coś dopisać :tak: dobrze piszę dziewczyny? :zawstydzona/y:

reklama
Tak tak - oczywiście, że masz racje.
Ale wydaje mi się, że edytowac moge chyba tylko jak już coś napisze i zorientuje sie dosyc szybko.
Ale jak już zorientowałam sie po 2 stronach Waszego pisania to jak wróciłam na swoją wypowiedź to już była tylko aktywna opcja "cytuj". Nie było "edytuj".
Chyba, że ja o czyms nie wiem...? Pomóżcie!

A może nie byłaś już zalogowana? :-p

Dziewczynki przepraszam, że nie odpisuje każdej osobno, ale mam dwójkę dzieci na głowie (mąż z pracy wrócił po 2 godzinach- naczelnik go zwolnił taaaaki chory :dry: ):eek:

Magdziarko cieszę się, że Olka noga już jest ok!!!! No i życzę smacznego chllebka!
Behemott witaj kochana i zaglądaj częsciej!!!!!!

Właśnie Bart wstał i mi jęczy w łóżeczku, musze się isc z nim pobawic, nie mam dosłownie na nic czasu.... Postaram się zajrzec pozniej1!!!!

To ja Mata chyba też zrobię tę zupę. Jutro na obiad. Teraz lecę na flamenco.
I wiecie co wymysliłam.będę hodowała kiełki i zioła.:-)
noo super pomysl ziola jak ziola ale na kielki tez mam ochote tak do salatki dodac takie chrupiace, albo nawet na kanapeczke Pysznosci.
Madziu dobrze ze z Olka nozka juz wszytsko ok.
Mam teraz pytanie kiedy trzeba isc z dzieckiem do okulisty jak mu ucieka oczko?

Darunia niestety chory chłop to gorzej niz dziecko Wielkie wspoczucia

Witam mamusie wieczorowa pora:-)
Marysie juz spi,:-)ja jestem bardzo zmeczona poszlysmy na spacer z kolezanka i dziewczynkami naszymi bylo bardzo fajnie,potem u mnie kawusia i bawilysmy sie razem,ale fajnie dziewczyny sie poznawaly potem zaczely marudzic wiec odprowadzilam kolezanke i mialysmy spacer nr 2,jutro idziemy na szczepienia,brrr...juz teraz zaczynam sie przejmowac,zycze milego wieczorku:tak:
Magdziarka OLE!!!!!
Daruuunia szkoda,ze L sie rozchorowal:-(
Behenottku Witaj:-)
Joasiek1977 ja tez chce Mani kupic klocki:tak:
Asiowo widze,ze tez sobie pospacerowalyscie,super:-)
Wilmek udalo mi sie pospacerowc,a Wy?

Ostatnia edycja:
Darunia oj to współczucia, oby szybko przeszło Twojemu mężowi :tak:

Bbakania to wszystkiegoo naj dla męża :-)

Marlenko a Ty jak zawesze aktywny towarzysko dzień :-D

hi hi to jutro cebulowy dzień będzie :-D:-D

Magdziarko Ty rzeczywi,ście ekologicznie staraz sie żyć :tak: ja to jedynie śmieci segreguję... no i proszku mniej sypię, bo nie trzeba yle co miarka, a producenci zawsze daja duże miarki, żeby szybciej proszek zuzyc i nowy kupić :dry:

Asiowo ale Paulinka polubiła spacerki, a że ciemno... lepiej sie spi ;-):-D

Mała w końcu odpadła. Marudna była po drzemce... ale co się dziwić jak tak mało spała... mam nadzieję, że nocka będzie lepsza ;-) najgorsze, że jedne zęby jeszcze dobrze nie wyszły (na górze ma strasznie grube dziąsło :dry:) a chyba górne dwójki sie szykują, bo dziąsło robi się lekko czerwone :eek: mała ślini sie niemiłosiernie i znów wszystko pożera (oczywiście nic co związane z jedzeniem;-))

reklama
:-) Bry wieczór

Ja też na chwilkę ;-) uzależniłam się od bb już dokumentnie :-p
Oleńka już śpi, padła przed 20 ;-), ja też już po kąpieli, czekam na męża żeby filmik obejrzeć :tak: jakiegoś horrora... :sorry2:
Wam również koleżanki życzę miłego wieczoru i spokojnej nocki :-)

daruuunia - to masz teraz dwoje dzieci w domu :-D
bbakania - romantycznego wieczorku :tak:
marlena_nad - podziwiam z tymi spacerkami :-p u mnie wyjście z małą, to cała wyprawa (mieszkam na 5 piętrze:eek:)
magdziara - Ty to chyba nie lubisz się nudzić ;-) co chwilę jakiś fajny nowy pomysł :tak: a kiełki mniam :-)
Do juterka z pewnością! :tak:

Do góry