Behemott witaj :-) bardzo się cieszę, że u Was wszystko dobrze i mam nadzieję, że będziesz juz czasem zaglądać
Przepraszam czerwcówki, że nie odpisuję każdej, normalnie padam... Joaś ukłony jeszcze raz w Twoją stronę, jak Ty przy czwórce funkcjonujesz
Magdziarko chlebek na penwo będzie smaczny
teściówce sprawiliśmy w zeszłym roku automat do pieczenia chleba, to z pół roku piekła 3-4 bochenki dziennie
i mozna kupić tez specjalna mąkę z zakwasem i drożdżami (bez chemii
) nawet w tesco ją widziałam ;-)
bardzo się cieszę, że Olek już nie będzie musiał nosić tych butów ortopedycznych, no i że w końcu noga jest tak jak powinna
Wilmek może Bruno rzeczywiście zęby tak dokuczają
Darunia aleś zaganiana dzisiaj
zdrówka dla mężulka
wygrzej go w nocy ;-)
joasiek ale Olę w nocy suszy ;-)
dobrze niech pije i da wyspać się mamie
BBakania to super spędziliście weekend, no i Natka grzeczniutka była
tylko pozazdrościć ;-) P.S. a odbiór domku miala Milkaaa ;-)
Mi mała znów jazdy odstawia a ja jeszcze trochę zapomnę jak się nazywam... teraz to nie ząbki, tylko humorki... musiałam aż ją do wypłakania zostawić w łóżeczku,bo nie było już sposobu na nią, dopiero wtedy usnęła... ciekawe ile pośpi, jak od rana miała 2 drzemki jedną godzinną a potem niecałe 10 min... ja w końcu od rana coś zjadłam... dobrze, że coś tam w zachomikowałam w zamrażarce, to m z głodu nie padnie...
Dziękujemy za zyczonka
i o mnie jedynie pociesza, że jeszcze trochę i powinno być jepiej, mała będzie bardziej kumata i mniej marudząca ;-) no i będzie w końcu wiosna :-)