reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
dziewczyny w końcu po 4 latach Olek ma proste stopy...miał krzywiznę koło 35 stopni, na ostatniej wizycie 10 stopnia a teraz zero! Buty ortopedyczne mamy nosic jeszcze pół roku i profilaktycznie ćwiczyc....to też na kręgosłup się przyda. Jupiiiiiiiiii:-)
Dziękuję, że trzymałyście kciuki. Pomogło. Ale najwięcej dało systematyczne ćwiczenie przez Olka codziennie 15 minut.

Teraz uciekam piec chleb!!! Mam przepis od koleżanki. Jak mi wyjdzie przestanę kupowac.

Magdziarko, to super :-D kamień z serca, prawda?
I napisz jak chlebuś :tak:sama bym upiekła :zawstydzona/y:... Powodzenia!

reklama
witam po weekendzie:-)
u nas dzis nocka straszna :-(bruno spal od 19-23 a pozniej to najdluzej ciagiem przespal 1,5 godz...nie placze tylko poplakuje kreci sie przewraca z boku na bok chcialby zasnac ale nie moze...wszystko zwalam ciagle na te zeby ale ich nie widac:-(juz nie wiem co sie dzieje:-(
gratulacje dla Dobrusi Oli i Dominika:-)
magdziarko fajnie ze Olka cwiczenia daly taki efekt chyba go to jeszcze bardziej zmobilizuje:-)
asiowo ja tez sie ciesze jak m w domu bo moge troche dluzej pospac:-)
bbkania ciesz sie ze nie musialas jesc angielskiego chleba:-p
darunia ale masz pracowity ranek:-)
julia zdrowka dla maluszka:-)fajnei masz z ta herbatka moj maluch niestety nie daje sie nia oszukac:-(
aniknulka zycze zeby Jas chociaz na chwile przestal szalec i troche pospal:-)
marlena u nas tez rano padalo a teraz zaczyna swiecic ale chyba nie na dlugo bo sporo chmurek....ciekawe czy sie uda pojsc na spacer..
milego dnia wszystkim:-)

Dzień dobry!
Wszyskie BB Mamy znane mi i te nowe pozdrawiam serdecznie!
Gorące życzenia 7 miesięczniekom ślę. :-)
Maajka zainspirowała mnie do zajrzenia na forum, choć wiem, że wszystkiego nie przeczytam, łezka sentymentalna mi się w oku kręci, ach to były czasy wyczekiwanie wspólnego i dzielenia się troskami i radościami, pamiętacie?:-D
U nas wszystko się ładnie (tfu tfu!) toczy, Zośka pełza, bezzębnymi dziąsłami uśmiecha się radośnie, lubi ludzi, nikogo i niczego się nie boi, gada dużo, je mnóstwo (od 4. miesiąca słoiki, w nocy i rano cycek). Ja drobnymi krokami wracam do pracy w czym wspomaga mnie tesciowa, kt chętnie z wnuczką zostaje. ;-)
Baardzo mi sie podoba to nowe życie!

Mam nadzieję, że i Wy nie macie co narzekać, jasne, są takie dni, że jesteśmy padnięte, wściekłe, a nasi faceci nic nie rozumieją, ale wierzę, że i Wam bilans wychodzi na plus.

Całuję wszystkie czerwcówko gorąco, niech nas juz wiosna ogarnie!!!!

magdziarko: teutonia jest genialna!!!!

Behemott witaj :-) bardzo się cieszę, że u Was wszystko dobrze i mam nadzieję, że będziesz juz czasem zaglądać :tak:

Przepraszam czerwcówki, że nie odpisuję każdej, normalnie padam... Joaś ukłony jeszcze raz w Twoją stronę, jak Ty przy czwórce funkcjonujesz :eek:

Magdziarko chlebek na penwo będzie smaczny :tak: teściówce sprawiliśmy w zeszłym roku automat do pieczenia chleba, to z pół roku piekła 3-4 bochenki dziennie :szok: i mozna kupić tez specjalna mąkę z zakwasem i drożdżami (bez chemii:tak:) nawet w tesco ją widziałam ;-)
bardzo się cieszę, że Olek już nie będzie musiał nosić tych butów ortopedycznych, no i że w końcu noga jest tak jak powinna :tak:

Wilmek może Bruno rzeczywiście zęby tak dokuczają :confused:

Darunia aleś zaganiana dzisiaj :shocked2: zdrówka dla mężulka :tak: wygrzej go w nocy ;-)

joasiek ale Olę w nocy suszy ;-):-D dobrze niech pije i da wyspać się mamie :tak:

BBakania to super spędziliście weekend, no i Natka grzeczniutka była :tak: tylko pozazdrościć ;-) P.S. a odbiór domku miala Milkaaa ;-)

Mi mała znów jazdy odstawia a ja jeszcze trochę zapomnę jak się nazywam... teraz to nie ząbki, tylko humorki... musiałam aż ją do wypłakania zostawić w łóżeczku,bo nie było już sposobu na nią, dopiero wtedy usnęła... ciekawe ile pośpi, jak od rana miała 2 drzemki jedną godzinną a potem niecałe 10 min... ja w końcu od rana coś zjadłam... dobrze, że coś tam w zachomikowałam w zamrażarce, to m z głodu nie padnie...

Dziękujemy za zyczonka :tak: i o mnie jedynie pociesza, że jeszcze trochę i powinno być jepiej, mała będzie bardziej kumata i mniej marudząca ;-) no i będzie w końcu wiosna :-)

Dzień dobry!
Wszyskie BB Mamy znane mi i te nowe pozdrawiam serdecznie!
Witaj kochana i czesciej zagladaj.
Magdziarko ja tez skorzystam z przepisu na chlebek. W ciazy pieklam sobie taki na zakwasie z mnostwem ziaren byl super Nietsety nie mam zakwasu teraz .
Odspalam troszke . Moj syn teraz lezy i patrzy co robi Kinga.

Behemott Witaj!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

Mata to Dobrusia ci daje popalić. Spróbuj ja przetrzymać, u mnie było tak samo. Kwękał non stop i cyc co godzina. A teraz co 3-4 godziny posiłek i jest spokojniejszy. Normalnie jak nie moje dziecko, jestem w szoku że po przejściu na butle może dziecko sie tak uspokoić. Czasem mi jeszcze brakuje tego przytulenia do cyca, ale kiedys i tak by się to musiałao skończyć.

reklama
Behemott witaj:tak: Jak miło, ze do nas zajrzałas:tak:

Mi tez czasem przechodzi przez mysl, zeby juz dac małej modyfikowane mleczko, ale jednak jeszcze ja troszke pokarmie, szczerze mowiac to głownie ze wzgledów ekonomicznych:zawstydzona/y: z reszta mała i tak zadko ciagnie... wiec mi juz to tak nie doskwiera:tak:

My własnie wróciłysmy ze spacerku, 2 godz mnie mała męczyła, bo słodko spała, a ja nie miałam serca jej budzic czyli wracac do domu:tak: ciemno i zimno, a ja dalej z mała na spacerze...:-p

Ja moze tez skusze sie na chlebek własnej roboty...:tak:

Do góry