reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
agacina masz bardzo ladny brzuszek:tak: okraglutki jak pileczka:-D

a ja w piatek odbieram dopiero prawko:-D jak narazie pasy zapinam( jako pasazer) i jest mi wygodnie.brzucho troszku sie uspokoilo i trzyma sie na tym samym poziomie welkosci jaki zapodalam wam na zdjeciu:tak:

reklama
ja juz mam 8 kg do przodu:szok: ale jak ja to zrobilam to sama nie wiem:szok: w ciagu ostatnich 20 dni przybylo mi az 4 kg a naprawde nie jadlam za dwoje.natomiast pojawiaja mi sie juz obrzeki na nogach i moja gin podejrzewa ze moj orgaizm za duzo wody kumuluje... w 14.02 mam kolejna wizyte i jak dalej tak bedzie to dostane juz leki:-(
na razie opycham sie namietnie waflami ryzowymi:-)

lorciu;
u mnie też chyba zaczęło się gromadzić trochę wody - dzisiaj ledwo buty dopięłam... a tak w ogóle to pewnie znowu moja wina ponieważ uwielbiam wszystko dosalać i ciągle mi mało tej soli...

reklama
dzielny ten nasz głuszek :-D
agacina;
spoko, nic się nie martw - przecież już troszeczkę wyskoczył - mój też do olbrzymich nie należy ale gin mówi, że wszystko oki, i że się powoli zaokrąglam :-)

Do góry