reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
agacina masz bardzo ladny brzuszek:tak: okraglutki jak pileczka:-D

a ja w piatek odbieram dopiero prawko:-D jak narazie pasy zapinam( jako pasazer) i jest mi wygodnie.brzucho troszku sie uspokoilo i trzyma sie na tym samym poziomie welkosci jaki zapodalam wam na zdjeciu:tak:

reklama
ja juz mam 8 kg do przodu:szok: ale jak ja to zrobilam to sama nie wiem:szok: w ciagu ostatnich 20 dni przybylo mi az 4 kg a naprawde nie jadlam za dwoje.natomiast pojawiaja mi sie juz obrzeki na nogach i moja gin podejrzewa ze moj orgaizm za duzo wody kumuluje... w 14.02 mam kolejna wizyte i jak dalej tak bedzie to dostane juz leki:-(
na razie opycham sie namietnie waflami ryzowymi:-)

lorciu;
u mnie też chyba zaczęło się gromadzić trochę wody - dzisiaj ledwo buty dopięłam... a tak w ogóle to pewnie znowu moja wina ponieważ uwielbiam wszystko dosalać i ciągle mi mało tej soli...

reklama
dzielny ten nasz głuszek :-D
agacina;
spoko, nic się nie martw - przecież już troszeczkę wyskoczył - mój też do olbrzymich nie należy ale gin mówi, że wszystko oki, i że się powoli zaokrąglam :-)

Do góry