reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Joan-na gratuluję ząbka i 7 m-cy :-D
przed chwilą dałam Jasiowi cyca pociągnął i odłożyłam do łóżeczka ciekawe czy uśnie sam :confused: ogólnie to dziś już nie mam siły jakas poddenerwowana jestem może @ się zbliża (spóźnione)

zmykam kochane muszę spuścić trochę powietrza bo zaraz pęknę :)
kolorowych i spokojnej nocy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Magdziarko, mam nadzieję, ze ta wysypka szybko zniknie.
Krzysiu - ja tez gratuluję.
Zdrówka wszystkich chorujacym!
Agusiu, spiderman bombowy!

Ach te nasze chłopaki coś lepiej śpią. Wojciaszek dziś grzeczny (na jeden dzień zluzował z tym buntem dwulatka), Stas ładnie jadł. To jest życie!:-)

Ach te nasze chłopaki coś lepiej śpią. Wojciaszek dziś grzeczny (na jeden dzień zluzował z tym buntem dwulatka), Stas ładnie jadł. To jest życie!:-)
Są takie dni, kiedy wszystko się udaje i jakoś tak łatwiej się żyje:tak: (ja też miałam dziś jeden z takich dni:-)). Oby takich dni jak najwięcej :tak:.
Idę spać...chyba zmęczyłam się zakupami...normalnie padam.
Spokojnej nocki mamusiom i naszym szkrabikom:tak:.

Joanna gratulacje dla Bąbla!!!!
Majka zdrówka dla Mai!!!!!!!!!!!!!!!!! Ula i dla Ciebie!!!!!

Bart już spi i ja też zmykam do łóżka aaaaaaaaaa jeszcze muszę pranie powiesic :dry:
Spokojnej nocy.......

Witam coiteczki:-);-)
Marysia pospala do 7,ale ja jakos nie wyspalam sie wczoraj posiedzielismy z R dluzej,zaraz tylko niech sasiedzi sie obudza:-Dzaczne sprzatac musze dokladnie podkurzac i wyszorowac schody:sorry2:narazie nie pada wiec moze dzisiaj wybiore sie na spacerek,zycze milego dnia dziewczynki:cool2:

Wilmek tak to prawda spaceruje z Marysia i osobno dwa razy dziennie z Wika(pies) czasami spacerujemy wszystkie:cool:a Ty jaka masz pogode?
Bbakania,Natalka pieknie szykuje sie do raczkowania,brawo Nati:-D

Dzień dobry!!!!
U nas nocka w mierę ok, Bart obudził się po 7, teraz bawi się z tatą na łóżku, a ja kawka i bb ;-)
Dzisiaj jedziemy na basen, zobaczymy jak Bart bedzie reagował, bo ostatnio coś marudził...
Ładna pogoda też się zapowiada i u nas, ale ze spacerku nici, bo dzisiaj jeszcze jedziemy w trójeczkę do znajomych posiedziec, pewnie długo nie bedziemy siedziec bo Bart ma kąpiel o 20-stej :blink::-)

Miłego dnia!!!

Witajcie cioteczki
Ola wstała o 6.40 , jestem przed śniadaniem ale po kawce ,wczoraj robiłam z Weroniką wycinanki z którejś ze stron które poleciłyście
Chyba się przejdę na miasto po sklepach bo nigdy nie mam czasu , zawsze sprzątam ,a potem już zamknięte. Marzą mi się spodnie z wysokim stanem ale nie wiem jak będę w nich wyglądać

Ostatnia edycja:
Witajcie cioteczki
Ola wstała o 6.40 , jestem przed śniadaniem ale po kawce ,wczoraj robiłam z Weroniką wycinanki z którejś ze stron które poleciłyście
Chyba się przejdę na miasto po sklepach bo nigdy nie mam czasu , zawsze sprzątam ,a potem już zamknięte. Marzą mi się spodnie z wysokim stanem ale nie wiem jak będę w nich wyglądać
No jak to jak super,z taka figurka Kasiu co to za pytanie?ja tez o takich myslalam,ale po pierwsze byly bardzo drogie po drugie nie wiedzialam jaki top do tego a po trzecie moje uda,katastrofa:sorry2:
Daruuunia my tez bedziemy chodzic na basen tylko najpierw szczepienie we wtorek po nim odczekamy troszke i siup do wody:-D

Dzien Dobry
U nas nocka taka sobie, Nadia przespała do 7 ale Fabian obudził sie o 24 i nie zasnął dopiero o 2 - coś dziecko nie może spać w nocy - chyba znam powód jego niepokoju...:-(
Ja dzisiaj czuje się okropnie, znow mam ataki mojej przepukliny przełykowej, boli mnie do tego wątroba i zwijam się z bólu...

Zyczę zdrówka dzieciaszkom i ich mamom
Miłego Dnia...

reklama
witam
Zdrówka chorujacym:tak:

U nas nocka taka sobie, mała obudziła sie o 1 i 2 i 5 na dobre wstała o 7:zawstydzona/y:
Zaraz ide ja ułozyc do 1 drzemki:tak:
po obiadku mykam na narty... zobaczymy jak to zniose, jak to zniesie mała i moje... cycusie:zawstydzona/y:tyle czasu bez karmienia... mam nadzieje, zie bede dobrze bawic, a nie zamartwiac sie co u małej...:zawstydzona/y:mąż zabronił mi nawet dzwonic i pisac..., koszmarne jest takie wyjscie, pierwsze od prawie 7 miesiecy...:zawstydzona/y: ale chyba dobrze mi to zrobi i paulince tez...:tak:

Do góry