reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
witam:-)
u nas nocka nawet nawet po tym co bylo ostatnio to dwie pobudki niestraszne:-Dtylko nie wiem jak moje dziecko to robi ze za kazdym razem jak mnie budzil to lezal na brzuchu...zazwyczaj troche mu zajmuje przewrocenie sie bo spiworek go hamuje i troche sie przy tym wkurza a dzis cichaczem zeby mama nie slyszala;-)
joanna gratulacje dla Krzysia:-)
asiowo czego zyczy sie narciarzowi? polamania nog?:sorry2:dobrej zabawy w kazym razie:-)
lilianko duzo zdrowka dla Ciebie :-)
marlena jak narazie pogoda u nas swietna sloneczko i nie za zimno wiec pojdziemy na spacer:-)

Kasaiu z Twoją figurką bedziesz wyglądała rewelacyjnie! Ja mam spódnicę z wysokim stanem i wyglądam nawet ok, a jedna brzuch mam :dry: i też marzą mi się te spodnie- fajnie wyglądają te spodnie razem z jakąkolwiek koszulą!!!! Bomba!!!!

Asiowo!!!! Nie przejmuj się, masz się zrelaksowac, a m napewno sobie poradzi!!!!:tak:

Lilianko... biedactwo moje... zdrówka!

Ja zmykam na ten basen ;-)

Witam i ja z rana ;-)

Joan-na gratuluję ząbka :-) i zazdroszczę wypadu na zakupy, bo ja mogę sobie jedynie pomarzyć :-(

Ula zdrówka kochana, żeby szybko te zatoki odpuściły :tak:

Asiowo udanego wypadu na narty :tak:

Darunia mam nadzieje, że Bartuś lepiej będzie sie bawił dzisiaj na basenie :tak:

Lilianko zdrówka Tobie. Jeszcze Ci tylko choroby teraz brakuje :dry: mam nadzieję, że szybko przejdzie ból i będziesz mogła normalnie funkcjonować :tak:

U nas nocka taka sobie, strasznie bolą mnie nogi, biodra... cała jestem połamana od pasa w dół i to od kilku dni już :eek: Wczoraj spacerek kiepski, bo małej syrena się włączyła, a byłyśmy ze 3 km od domu... posadziłam ją i jakoś dojechałyśmy... no i nie mogła już usnąć, bo minęła jej godzina do spania... mąż jeszcze wczoraj późno wrócił, a ja myślałam, że padnę. Małej już się odwidziało zasypianie w łóżeczku, znów musi byc cyc :sorry: ale tego można było się spodziewać, bo minęły magiczzne 3 dni :dry: także u nas raczej kiepski dzionek wczoraj...
Martwi mnie to, że jak po całym dniu położę małą do spania, to jestem taka wypmpowana, że nie mam na nic siły... a muszę zabierać się za pisanie pracy i nie wiem kiedy to zrobię. W dzień nie da rady (chyba, że z 15 min. na każdej drzemce, bo mała śpi z 30 min. ale ja musze jeszcze do pieca dołożyć, obiad sklecić, bo jak mała bryka to nie mam jak), a wieczorami to marzę żeby do łóżka się położyc jaknjaszybciej... no nic, muszę jakoś zebrać siły i napisać, im szybciej tym lepiej :sorry:

miłego dnia, bo nie wiem czy będę miała czas dzisiaj jeszcze coś napisać :-)

Wkurzam się na M bo pojechał i zginął i nie wiem czy planów nie zmienię bo mam chę ć jechać do IKEI - ach te moje dylematy - wiem wiem :-) mała pełza po podłogach , po przedpokoju i do kuchni i jak jest się samemu w domu to ciężko cokolwiek zrobić , zazwyczaj o tej porze jak mnie nie ma śpi 2 godziny a jak ja jestem to jej się nie chce

Kasiu Ola chce sie mama nacieszyć ;-):-D to Ci cwaniara :sorry:

A my się jeszcze meldujemy, bo chcemy ogłosić, że mamy ząbka, a nawet 2 :szok: od jakiegos czasu było widać plamki, ale nie stukały, a ja dzisiaj biorę łyżeczkę i co? Stuk stuk :-D no to wiem, czemu mała ostatnio była taka nieznośna :tak: jeszcze pewnie pomarudzi, bo nie wylazły całe, tylko z pół, ale już powinno byc lepeij :tak:

Witajcie Mamuśki :-)

U mnie nocka krótka ;-) wróciliśmy z imprezki po 1, o 7 Ola wstała, więc potem tylko dosypiałam do 9 :tak: Jestem umęczona ale szczęśliwa :-D nie pamiętam kiedy ostatnio tak dobrze się bawiłam :zawstydzona/y: rozmowy przy piwku ze znajomymi i małe tany tany :blink: no i romantyczny powrót z mężem do domku :-) Mmmm...miodzio :-p
Miłego dnia babeczki :tak:

Mata-gratuluje zabkow u Dobrusi!!!!:-)

A ja zapomnialam sie wczoraj pochwalic,ze Maja skonczyla juz 7 miesiecy:-)

Syropek zoladkowy dziala super,bo Maja od wczoraj po poludniu jeszcze ani razu nie zwymiotowala:-)Pojawila sie za to jakby biegunka,tzn.woda tryska jej z pupci,z kawalkami kupki,takiej noworodkowej,jak musztarda.Wiec M dzis pojedzie do apteki wykupic druga recepte na syropek przeciw biegunce (to sa glownie jakies dobre bakterie jelitowe).

A Maja wslasnie pelza sobie juz prawie po calym pokoju:-) I wklada paluszki do kontaktu-trzeba kupic zabezpieczenia (choc M mowi,ze one maja tam jakas blonke zabezpieczajaca).

Mata gratulacje ząbków - może się w końcu skończą twoje Dobrusiowe problemy :-)
Wszystkim nowym ząbkom gratulacje - u nas cisza i buzia jeszcze bez ząbków:-)
Gratulacje udanych imprezek - fajnie się czasem oderwać od codzienności

reklama
Hej...
Wróciliśmy z basenu :dry: Bart wytrzymał w wodzie tylko 10 minut i koniec- płacz itp. qrcze nie wiem dlaczego, może on sie boi???
Za tydzień ja z nim wejdę, bo Ł wkurzony mówi, że nie potrafi go uspokoic... a jak za mną też bedzie płakał, to chyba narazie sobie odpuścimy :confused: tak chyba bedzie najlepiej...

Gratulacje kolejnych ząbków!!!

Majka najlepszego dla Mai z okzaji 7 miesięcy!!!!

Spadam robic obiad, bo na 17-stą do znajomych jedziemy. Buziaki babeczki ;-)

Do góry