reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej dziewczynki!
Bylysmy dzis u naszej pediatry i rzeczywiscie Maja ma grype zoladkowa-tylko,ze ciezko powiedziec czy to rota,czy inny wirus.
Na szczescie Maja nie jest odwodniona,tylko schudla troche od poniedzialku,o 200gr,wiec nie tak duzo.Dostalysmy syropek na zoladek,a drugi na biegunke,ale dopiero jakby sie pojawila.
Do tej pory jeszcze nie wymiotowala:-)

Milego wieczoru!

Ostatnia edycja:
reklama
MAAJKA zdrówka życzymy!!! Wracajcie jak najszybciej do formy. Mam nadzieje, że Twój maluszek już wiecej nie bedzie "leciał" z wagi...Miejmy nadzieje, że syropki pomogą :-)

JOASIEK gratuluje sukcesów w kuchni :-)
AGACINA zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka !!!
I znowu kłopot z tymi bioderkami.
Ale jak tu zakazac małemu brzdącowi siadania lub stania jesli on już tego zasmakował. Ciężka sprawa.....

Ostatnia edycja:
U nas ksiądz był wczoraj. Młody (nie proboszcz - i lepiej) porozmawiał tak na spokojnie w miłej atmosferze, spisał nową rodzinkę (czyli nas) i poszedł :tak:
Dziś mój mały urwis był na spacerze 1,5 godziny i spał przez cały czas :-D ja się zrelaksowałam i byłam z nim nad wodą powietrze super :-) dobre ćwiczenia na nogi :-D
Majka zdrówka dla Majeczki i mam nadzieję, że szybko przejdzie
BbakAnia u nas wodę kredę i zioła na kadzidło roznosi kościelna

Witam kochane. Ja tylko na momencik i znikam na kilka dni. Rozchorowałam się , zapalenie zatok, mam takie bóle głowy że ledwie żyje:-(wiec tylko zajrzalam co słychać i zmykam.
Zdrowia wszytkim małym i dużym!

A ty skarżepyto Magdziarko!!!!!!!!:-):-):-);-);-)
A u nas jutro ksiądz po kolędzie. I zaczyna o 14 a kończy o 21. U nas albo na sam początek albo na koniec. Więc czasem czekamy kilka godzin:-:)-:)-(
Zdrowia chorującym!!!!!!!

Witajcie wieczorkiem!

Mata, mam nadzieję, że Dobrusia zasmakowała w łóżeczkowym spaniu i już tylko tak będzie chciała:tak:
Magdziara, mam nadzieję, że wysypka szybko zniknie. U mojego małego już dwa razy pojawiała się wysypka na brzuszku, dermatolog mówił, że kontaktówka...ale ja do tej pory nie wiem od czego:no:.
Agusia, super masz Spider-mana:tak:.
Maajka, zdrówka dla córeczki. Mam nadzieję, że już nie będzie się męczyła.
Agacina, najważniejsze, że w badaniu z bioderkami wszystok ok. Ja mam o tyle dobrze, ze zawsze na rehabilitacji pytam fizjoterapeutkę co mogę robić z małym a czego nie. Też już kilka razy usłyszałam, żeby z różnymi rzeczami zaczekać:tak:.
Urszula, duzo zdrówka.

Miałam dziś całkiem przyjemny dzień. Rano szczepienie, mały właściwie nie płakał:tak:. Wróciliśmy na piechotę i w ten sposób zaliczyliśmy spacer. Mój M bardzo mnie zaskoczył. Urwał się wczesniej z pracy i sam zaproponował,że zostanie z Krzysiem, a ja mam jechać na zakupy pobuszować po wyprzedażach:szok:. No to pojechałam, nie było mnie 3 godziny:tak:. A moi mężczyźni super sobie poradzili. Krzys ślicznie sam zasnął w łóżeczku (kiedyś, jak mnie nie było, M musiał go uśpiać w wózku). Potem M dał mu kolację, Krzyś zjadł swoją porcję kleiku i jeszcze M musiał mu dorobić:szok:. Jak wróciłam, akurat szykowali się do kąpieli. Jestem z nich dumna. Wcześniej mały chcial być tylko ze mną...a tu taka niespodzianka-super:-). A oprócz tego pojawił się drugi ząbek:tak:

Jeszcze raz dziękuję za komplemenciki dla mojego Spidermana. Wrócił z przedszkola zadowolony. Dostali paczki same słodycze i na nieszczęście wszystko to co na razie nie może jeść. Nic poczeka w szafce na lepsze dla niego czasy;-)
Kuba ma się lepiej dzisiaj już tak nie marudził.
Może za częśto teraz nie jestem na BB ale od jutra będę jeszcze rzadziej bo przyjeżdża teściowa i same wiecie. No trzeba będzie z nią posiedzieć. Nie wiem ile zabawi ale postaram się choć na chwilkę wpaść do Was:-)

Magdziarko oby wysypka szybciutko zeszła Antosiowi:-)

Joan-na super, że M zostal z małym a Ty sobie wyskoczyłaś sama na zakupki. Zawsze to oderwanie od codzienności. A Krzyś jaki dzielny na szczepieniu był. Gratuluję równierz kolejnego ząbka.:-):-)

Ula jeszcze raz zdrówka Ci życzę:-)

Aniknulka ale Ci Jasio ładnie pospał dzisiaj. No pięknie:tak::tak::tak:

Dla Majeczki też zdrówka życzę

reklama
Krzyś bardzo dziękuje za gratulacje:tak:.
Fakt...miło oderwać się od codzienności, szczególnie jak się wraca z pełnymi torbami i za całkiem przyzwoite pieniądze;-):tak::-)

Do góry