reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzisiaj mialam sporo spraw na miescie do załatwienia i ten ból jakoś przeszedł, ale wcześniej musialam wziac garsc proszków przeciw bólowych:-(
Fabian pojechal do taty, ja byłam dzisiaj na rozmowie w sprawie pracy w Straży Miejskiej, hihi przyjmują ludzi i tak poszłam zapytać :-D
Później poszłam do m do sklepu i razem poszlismy odebrać auto z przeglądu i pozniej pojechalismy do domu.
M z Nadią zasnęli po obiedzie, zaraz ma przyjechac do mnie moja młodsza siostra i mam jej pomóc robic jakis plakat do szkoły :-D:tak:

Mata no gratuluje Dobrusi kochanej ząbków ufff

Daruniuu napewno następnym razem jak pójdziecie bedzie juz lepiej

Majka dla Majubni najlepszego
Joasiek 1977 udanego wieczoru życzę ...:tak::-D
Kasiau ojejka i ja bym sie do Ikea wybrala mam ochotę kupic mase swieczek i dywaniki fioletowe te okrągłe do salonu

Hmm a na jutro plany mamy takie : 8 rano basen a później kulig!!!

reklama
Hej ;-)

I znów tu pustki :sorry2:
daruuunia - a jaką temperaturę ma woda w basenie? może jest za chłodna a Bart nieprzyzwyczajony i mu przeszkadza...
mata - gratulujemy ząbków :tak:
liliana80 - kulig... marzenie :-D

Ja dziś odsypiałam :zawstydzona/y: moja córeczka chyba też ;-) Dobrze, że miałam zupkę z wczoraj, bo cały dzień ogromne lenistwo... chyba za stara jestem na takie nocne wyjścia :-p

Ostatnia edycja:
Ja już wróciłam, kupiłam pierdy i mała była grzeczna i się rozglądała
Kupiłam pojemnik na zabawki, fartuszki do karmienia , kilka talerzy , pacynki dla starszej i stówa poszła :-)

Hello

Zaczelam tu wchodzic i pisac i od razu mam zapchana skrzynke spamem. Macie tez tak? 14 wiadomosci - zadna do mnie

Ja dzis jestem sama. Sama z Olga. Przemek z Agatka pojechal po Jagode. Wymiotlam cala chate tak ze mucha nie siada - powinnam isc jeszcze poukladac pranie - ale co tam..

I jeszcze sie pochwale - dostalam pismo dot odbioru budynku. Oficjalnie zakonczylismy budowe. Wreszcie moge wystapid o nadania nam numeru domu a potem sie meldowac, podpisac umowe o smieci i takie tam. Strasznie sie ciesze!!!

A do Ikei uwielbiam jezdzic. Akurat musze jechac do Poznania - spod domu pod Ikee mam 150 km. Bylismy ostatnio tydzien temu po posciele. kupilam dwie i koldre i mase innych ******* - zapalcilismy prawie 700 zl...
Olga byla grzeczna. Jak bylismy z nia w lipcu - miala zaledwie 3 tyg - kupowalismy meble - cala kuchnie, z jadalnia, sypialnia itp...caly dzien tam siedzielismy - Olga - aniolek - bez kaprysow

Ostatnia edycja:
Mata gratulacje ząbków!!!!!!!!!
Milka super ze możesz się meldować . Nareszcie w pełni będziecie mieszkać.
A ja dziś ostatni raz karmiłam małego piersia. Cycyki pełne a mały nie chce jeść, a za butelka sie trzęsie. No cóż facet poszedł na łatwizne :-):-):-).

Alize nie smuć się widać i na niego pora.
Ja się też tak zastanawiam że wolałabym aby to samo dziecko za mnie zdecydowało. Ola mnie coraz boleśniej łapie jedząc jednego ściska że hej.

Dobrusia wielkie gratulacje:-D
Lilianko gratuluje udanego dnia;-)
Kasiu ciesze sie,ze zakupki udane:-)
Majeczko gratulacje z okazji 7mcy:-D
Milkaaa super,ze juz wszystko jasne w zwiazku z Waszym domkiem:tak:
u nas dzionek ok,pogoda straszna wiec spacerku nie bylo Marysia w dzien spala tylko dwa razy po 30min,zycze milego wieczorku!

Ja sie tylko zamelduje, ze wróciłam... w całosci:-D Było super, jak miło było w koncu pojezdzic na nartach, po 3 zjazdach miałam juz dosc:-p co ta ciaza ze mna zrobiła;-) Mała z tata była grzeczniutka, a ja wróciłam na nocne karmienie wiec cycusia mi zdązyła wypróznic:tak: ehh... tego mi było trzeba!

reklama
Mojej picie z butli nie wychodzi. I dobrze. Pewnie tez by sie zaraz odzwyczaila. Tak to juz jest.
Ja to przechodzilam z pierwszym dzieckiem - karmienie butelka w szpitalu i dmucham od tej pory na zimne. Butelek w domu nawet nie mam - poza jedna od laktatora

Asiowo - zazdroszcze wypadu na narty...sama bym posmigala i pokulala sie

Do góry