Dzisiaj mialam sporo spraw na miescie do załatwienia i ten ból jakoś przeszedł, ale wcześniej musialam wziac garsc proszków przeciw bólowych:-(
Fabian pojechal do taty, ja byłam dzisiaj na rozmowie w sprawie pracy w Straży Miejskiej, hihi przyjmują ludzi i tak poszłam zapytać
Później poszłam do m do sklepu i razem poszlismy odebrać auto z przeglądu i pozniej pojechalismy do domu.
M z Nadią zasnęli po obiedzie, zaraz ma przyjechac do mnie moja młodsza siostra i mam jej pomóc robic jakis plakat do szkoły
Mata no gratuluje Dobrusi kochanej ząbków ufff
Daruniuu napewno następnym razem jak pójdziecie bedzie juz lepiej
Majka dla Majubni najlepszego
Joasiek 1977 udanego wieczoru życzę ...
Kasiau ojejka i ja bym sie do Ikea wybrala mam ochotę kupic mase swieczek i dywaniki fioletowe te okrągłe do salonu
Hmm a na jutro plany mamy takie : 8 rano basen a później kulig!!!
Fabian pojechal do taty, ja byłam dzisiaj na rozmowie w sprawie pracy w Straży Miejskiej, hihi przyjmują ludzi i tak poszłam zapytać
Później poszłam do m do sklepu i razem poszlismy odebrać auto z przeglądu i pozniej pojechalismy do domu.
M z Nadią zasnęli po obiedzie, zaraz ma przyjechac do mnie moja młodsza siostra i mam jej pomóc robic jakis plakat do szkoły
Mata no gratuluje Dobrusi kochanej ząbków ufff
Daruniuu napewno następnym razem jak pójdziecie bedzie juz lepiej
Majka dla Majubni najlepszego
Joasiek 1977 udanego wieczoru życzę ...
Kasiau ojejka i ja bym sie do Ikea wybrala mam ochotę kupic mase swieczek i dywaniki fioletowe te okrągłe do salonu
Hmm a na jutro plany mamy takie : 8 rano basen a później kulig!!!