reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Matoociku ciii.....,hihi napewno juz mu tak zostanie;-)
Magdalenkakol oby glowa przestala bolec,a moze kawka?:tak:
Aniknulka mialam o to samo zapytac Daruuunie jestem bardzo ciekawa jaka to firma?ja mam,,Good-bye cellulite,,(Nivea) i tez jestem zadowplona
Joan-na,Marysi tez tak sie przydazylo ostatnim razem(z tym kichnieciem):-D
Agacinko spacerek nad morzen mmmm... supcio:-)
u nas nocka ok,mam bardzo zajety dzien dzisiaj tzn musze zalatwic sobie dwie sprawy na miescie,a potem idziemy z moja kolezanka i jej coreczka na bilans9mcy i badanie sluchu,lubie takie dni kiedy cos sie dzieje no i mozna do tego spatkac sie i pogadac,teraz popijam sobie kawke,Marysia bawi sie na podlodze,,RANNY PTASZEK,,

Ostatnia edycja:
reklama
Witam rano :-)

zobaczymy ile da mi mały potworek napisać ;-)

Zuzkus super, że u Maćka na razie nic poważnego nie jest, żeby tylko pozbyc sie kataku i bolącego gardła :tak: a lekarka fajna :-)

Agusia mam nadzieję, że Kacprowi przejdzie to uczulenie:tak:

Joan-na moja też w nocy sie objada i np. zje o 5 i je dopiero koło 9-10 :sorry:

Zdrówka maluszkom i mamusiom :tak:
miłego dnia, potworek wzywa ;-):-D

Darunia a jakiej firmy to masło? Może sobie kupię na razie mam z Avonu taki 3 w 1 na cellulit, spadek tłuszczu i ujędrniający wczoraj tak mnie wygrzał, że hoho

Aniknulka i Marlenka te masło to Ziaja- czarne opakowanie ''Ukierunkowane ujędrnianie uda, pośladki, biodra, brzuch'' - rebuild, Mata poleciła (dzięki Mata;-)) i dopiero 2 razy się smarowałam, ale jakie ono jest fajowe- fajna konsystencja, zapch i skóra po tym bardzo fajna :tak:

Zuskus dobrze, że z Maciekiem ok!
Aguisa zdrówka dla Kacpra!
Joanna, Magdziarka to Wy macie nocna pasibrzuchy :sorry: może niedługo zaczną przesypiac całe nocki???
Marlena jak zwykle zalatana- fajnie :tak:
Magdalenkakol mam nadzieję, że głowa przestanie bolec- może filiżanka gorącej kawy?

Witajcie!
U nas nocka ok, Bart pobudkę zrobił już o 7, teraz ucina sobie drzemkę, my z mamą już po porannej kawce, Ł jeszcze spi, ja szybciutko na bb i zaraz wracam do kuchni, dzisiaj bedziemy lepic pierogi ruskie- mniam, mniam- coś mi się wydaje, że te wszystkie cwiczenia jakie robiłam pojda na marne przez pichcenie mojej mamy :sorry::-D

Witajcie Kochane:-) Ja już popijam kawkę i zaglądam co tam u Was:-) U mnie nocka z jedną pobudką tak więc wyspałąm się po raz kolejny. Uff jak miło:-D

Magda dobrze, że poblokowałaś dziewczyny. dawno ich nie było. Więc poco mają mieć dostęp do zamkniętego. Jak kiedyś powrócą to się pomyśli o odblokowaniu;-)

Mamoot fajnie, że Staś tak ładnie śpi teraz. Żebyś tylko nie zapeszyła. Widać wyrzynające ząbki przeszkadzały mu w spaniu.

Witam z rana:tak:

U nas noc nie najlepsza:-( małego ostro wzięło i znów charczy jak lokomotywa:-( z nosa fridą wyciągam mu taki jakiś dziwny śluz(stary) i mam podejrzenie że jest jeszcze niedoleczony po zapaleniu płuc i stąd ten kaszel...do piątku ma być na wziewach a później zobaczymy....
Karol już w przedszkolu a młody rozrabia na łóżku:tak: u nas na razie tylko pupa w górze i pełzanie do tyłu:-D
a ja na nartach jeszcze nie jeździłam:zawstydzona/y: w górach byłam za dzieciaka a tak to morze i jeziora Mazury i Pojezierze Brodnickie:tak: zdecydowanie wolę żagle, pływanie niż wspinaczkę:-D ale na pewno kiedyś z chłopakami wybierzemy się:tak:
Ja dzisiaj znów na 15 do pracy buuu a tak mi się nie chce:sorry:

Lorcia zdrówka dla Was!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mam pytanko zawiązane ze zbilżającym się Dniem Babci i Dziadka... co dajecie w prezencie od wnucząt?;-)

Daruuunia dzieki za info,zaraz wysle mame to mi kupi;-)wiesz,ze ja nigdy nie jadlam pierogow ruskich:szok:
Magdziarko trzymam kciuki za wizyte u neurologa i obys za dlugo nie musiala czekac na tego pana z Cyfry(jak ja nie lubie czekac na takich fachowcow):-D

Witam.
U nas noc ok. Mały budził się o 22.30, 1.40 i 4.40 i wstał o 7.00. Tatę do pracy budzi  Pojechalibyśmy do lekarza z tą chrypką i katarkiem (zalega w nosku),ale boję się że znowu coś dodatkowo przywlecze z tej przychodni.

Darunia fajnie że masz mamę przy sobie.

Marta wczoraj Artur miał to samo co Dobrusia. Strasznie marudził.

Głuszku supernowo, że jesteś znowu na bb. Mam nadzieję, że Michasiowi zlezie to świństwo z polików. Mój Artur ma podobne krosty. Jak zjem coś ze śmietaną to na jednym Poliku zlewają się w taką plamę i są błyszczące i wściekle czerwone (wygląda to jak oparzenie). Ach ta Marysia. Pomysłowa panna.

Zuskus dobrze, że Maciek nic poważnego nie dolega.

Lorcia zdrówka dla Mikosia. Kochana inhalujesz Mikosia pulmicortem?? Jeżeli tak to jaka dawka w mg?

Ja Artura wczoraj uczyłam pełzać. Mój leniuszek prędzej będzie chodził niż raczkował. Ja go biorę za ręce do siadania, a on skubaniec staje i stoi sztywno ciort jeden. Wczoraj w łóżeczku sam stał, tylko patrzeć jak zakuma że to trzeba samemu się podciągnąć za szczebelki.

reklama
Magdziarko trzymam kciuki za wizytę u neurologa!!!
Mój M pochodzi z tamtych rejonów:tak: tzn Brodnica, Jabłonowo okolica cudna:tak: a ile tam jezior:szok:

ja już po kawce,młody śpi więc biorę się za obiad:sorry:

Patyczku nie pulmicortem; nie mam inhalatora ale lekarka nie kazała mi go kupować...
stosuję komorę inhalacyjną babyhaler a leki to flixotide i ventolin co 8 godzin.

Ostatnia edycja:
Do góry