reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
zamówiłam wizytę domową do Maćka...będzie koło 21.00 bo tyle ma wezwań:szok: może panikuję ale ten świszczący kaszel mi się nie podoba a jeszcze mnie mama przez telefon nastraszyła że jakieś straszne zapalenie płuc panuje i jest przeładowanie w szpitalach tfuuu tfuuu...

dzisiaj byłam z Mikosiem u lekarza i okazuje się że nadal ma zmiany ale tym razem na oskrzelach:-( ja już powoli zaczynam wymiękać:eek: na razie bez antybiotyku same wziewy:-(

witam z wieczora:tak:
ja po pracy wykończona choć pracy dużo nie było:sorry: chłopaki z M śpią a ja mam chwile dla siebie czyli czyt. bb:-D

Głuszku ale masz pomysłową córkę:-D:-D:-D
Bbkania Natalka jest śliczna:tak:
Magdalenkol ale Wojtuś jest duży:szok::-)
Darunia super że masz mame przy sobie:tak:

reklama
Pragnę oznajmić że Maćko osłuchowo czysty, tylko gardło mocno zaczerwienione i katar który mu spływa...narazie bez antybiotyków, dostał tylko eurespal. I pani doktor nie chciała kasy:szok::szok::szok:

Uffff...ulżyło mi!

Dobry wieczór:-) Nie można ostatnio zostawić Was na BB, Tyle piszecie:szok:
U mnie dzisiaj trochę spokojniejszy dzień. Kacprowi zaczyna schodzić to uczulenie, dzisiaj odebrałam jedą maść bo była robiona na zamówienie i odstawiłam tą cowczoraj ku[iliśmy bo jest na sterydach. Mam nadzieję, że ta robiona tez pomoże. W piątek Kacper ma bal karnawałowy połączony z Mikołajem. A w sobotę najprawdopodobniej przyjedzie teściowa na kilka dni.

Daruunia super, że mama już przyjechała. Zawsze będziesz się miała do kogo odezwać, a i pewnie pomoże Ci troszkę.

po popołudniowej drzemce za to dała mi popalić, nic jej nie pasowało, siedzenie-ryk, leżenie-ryk, ręce-ryk, cyc-ryk... normalnie wychodziłam z siebie, żeby ją zabawić... no i teraz czuje sie jakbym wróciła z siłowni... padam....
Marta u mnie było to samo dzisiaj. Po drzemce Kuba był nie do wytrzymania

Joasiek zdróweczka życze. Uważaj na siebie, żeby Cię choróbsko paskudne nie rozłożyło:tak:

Bbakania Natalcia śliczna. Jaka wesolutka. Ajęcia jak śpi cudne. Słodziutka Natalusia:-)

Głuszku fajnie, że się odezwałaś. Ale Marysia to agentka. Czego to dzieci nie wymyślą. A Michał malutki grubasek;-). I niech to świństwo z policzków szybko zniknie.

I ja się witam wieczorem!

Bbakania, śliczną masz córeczkę!. I jak prościutko siedzi...szok:szok:. Mój mąż też już planuje, jak to Krzyś będzie się uczył szusować po śniegu:-D. Tylko jeszcze nie ustaliliśmy na czym...bo ja jeżdzę na nartach, mój M na desce...i jakoś nie możemy się dogadać;-)
Głuszek, mam nadzieję, że dojdziecie co to za zmiany na policzkach Michałka. Mój mały ostatnio cały czas ma zaczerwienione policzki (poza tym skóra jest ok). Nie ma podwyższonej temperatury, raczej ich nie przemroził. Nie wiem o co chodzi, ale uroczo wygląda z takimi kolorkami:tak:
Daruunia, Twoja mama to podobna do mojej. Zamiast odpocząć po podróży, od razu za pracę w kuchni się bierze:tak:.

Dziś mój mały narobil mi bałaganu przy obiadku- kichnął w pełną łyżeczkę:-D. Mój M stwierdził, że to wyglądało jak masakra marchewkowo-buraczkowa:-D. Myłam ścianę, podłogę, musiałam przebrać siebie i Krzysia.
Mam problem z tym mim szkrabem. Dwa razy w nocy chce jeść...i nie uspokoi się, dopóki nie dostanie cysia. Tylko że po nocy jest tak najedzony, że rano nie je. Dzis na przykład jadł o 1 i o 4, wstał o 8 a zjadł dopiero o 11 :szok: (wcześniej próbowaam go nakarmić i nie chciał). Czyli robi sobie długą przerwę w jedzeniu, tylko szkoda, że nie w nocy. I niestety na razie podawanie w nocy wody zamiast mleka odpada, bo mały nadal nie pije z butelki. Strasznie mi zależy, żeby oduczyć go tego nocnego jedzenia.

joan-na moj tez jeszcze je w nocy choc w dzien juz prawie wogole ale pocieszam sie ze nocne mleko jest tlusciejsze, bardziej wartosciowe i warto sie poswiecic:tak:

Cześć :-)

Ja dzisiaj na przymusowych wakacjach - Jacek musiał iść od rana do pracy, więc mam wolne:tak: Miałam nadzieję, że się wreszcie wyśpię, ale Lenka postanowiła zakończyć spanie o 8 - szok - bo chyba pierwszy raz w życiu wstała przed 10 :szok: Potem o 10 udała się na dwugodzinną drzemkę, a później ją nakarmiłam i pojechałyśmy sobie nad morze na resztę dnia :-)
W porcie i w okolicach molo mnóstwo ludzi - w 90% emeryci z sanatoriów :-D

to może my poprostu zrobimy zlot czerwcówek nad morzem :-DAgacina i Agusia nocleg zorganizują...tylko zgrać się w czasie trochę trudniej:tak:

Doskonały pomysł!!!! Jestem ZA :-):-):-):-):-):-)
Mogę spróbować załatwić miejsca dla wszystkich w pensjonacie, mam trochę znajomych w branży ;-) Planów wakacyjnych na czerwiec, lipiec i sierpień nie mamy, pewnie pojedziemy gdzieś dopiero we wrześniu.

Wczoraj byliśmy na szczepieniu (pneumokoki) i przy okazji oczywiście na ważeniu i mierzeniu - ale to już wyżalę się w odpowiednim wątku;-)

Dobrej nocy!

Darunia a jakiej firmy to masło? Może sobie kupię na razie mam z Avonu taki 3 w 1 na cellulit, spadek tłuszczu i ujędrniający wczoraj tak mnie wygrzał, że hoho
Lorcia zdrówka maluszkowi :)
zmykam kolorowych i do jutra

Ostatnia edycja:

Mamoot z Wojciaszkiem to kiepska sprawa co? mam nadzieję że mu przejdzie:tak:

Ja też. :tak:

Jejku ja normalnie gratuluje Wam mamusie tym,ktore pracuja ja mam zawsze tyle do zrobienia,ze dnia mi braknie a Wy musicie jeszcze do pracy:blink:Jestescie Wielkie,ciekawe jak to bedzie u mnie kiedy mi sie znudzi bycie w domku

Marlenko
, łatwo jest się przyzwyczaić. Tylko człowiek jeszcze bardziej zaganiany.

Bbakania, śliczny uśmiech ślicznej Natalki.

Głuszku
, a aj dziś właśnie o Tobie myślałam, że jakoś Cię ostatnio nie ma.

Nad morze chętnie. Choć ja jestem Mazurski ludek :tak:

Staś mi ostatnio jakoś lepiej śpi. Ale ciiii... bo usłyszy i przestanie spać. Może to kwestia tych dwóch ząbków, co mu się wyrżnęły. No i cudnie zasuwa po podłodze. A jak zobaczy jakąś zabawkę (najlepiej Wojciaszka), to już 6 bieg włącza.

reklama
Witajcie U nas noc normalna o 4 jedznie i spi jeszcze chociaz juz sie wierci. Mnie za to leb napindala . Pewnie cisnienie spada.
Zuzkus dobrze ze maly czysto ma na oskrzelach a apni doktor zachowala sie super. My tez taka mamy ze jak kaze przyjsc za 2dni z dzieckiem to kasy nie bierze.
Agacinko super musi byc o tej porze nad morzem. Nigdy zima nie bylam,
Joan-na moj Wojtek tez lubi sobie kichnac przty obiedzie i tez najczesciej jest wszystjko to zmiany i pol mieszkania do sparzatania
LOrcia mam nadzieje ze po tych wziewach Mikosiowi przejdzie oby jak najszybciej.

Do góry