reklama
witam wieczorem :-)
darunia szybkiego wyzdrowienia zycze :-)
mata oby te zabki juz wyszlyu nas tez juz tak wychodza od jakiegos czasu i wyjsc nie moga:-(
magdziara ale Ci zazdroszcze tego tanca tez pochodzilabym moze niekoniecznie na flamenco ale...:-)
bbakania ja tez chodze na zakupy z wozkiem zeby przy okazji pospacerowac raz na jakis czas tylko przy duzych wyciagam meza samochodem :-)
aniknulka zycze zeby zabieg sie udal :-) oj ta sluzba zdrowia..tutaj tez nie lepiej
zuskus ja tez chetnie wezme jakis kilogramy..nieduzo ze 3-4
moje dziecko cos nie chce spac w dzien...chyba szkoda mu czasu dzis byla tylko jedna drzemka godzinna...zeby to znaczylo ze nocka bedzie spokojna to nie mialabym nic przeciwko temu ale watpie...skora wyglada niby lepiej ale w niektorych miejscach na ramionkach cos sie saczy i pewnie to go budzi w nocy i swedzenie:-(straszne taka bezsilnosc jak chcialoby sie pomoc dziecku a nie mozna:-(
milego wieczoru :-)
darunia szybkiego wyzdrowienia zycze :-)
mata oby te zabki juz wyszlyu nas tez juz tak wychodza od jakiegos czasu i wyjsc nie moga:-(
magdziara ale Ci zazdroszcze tego tanca tez pochodzilabym moze niekoniecznie na flamenco ale...:-)
bbakania ja tez chodze na zakupy z wozkiem zeby przy okazji pospacerowac raz na jakis czas tylko przy duzych wyciagam meza samochodem :-)
aniknulka zycze zeby zabieg sie udal :-) oj ta sluzba zdrowia..tutaj tez nie lepiej
zuskus ja tez chetnie wezme jakis kilogramy..nieduzo ze 3-4
moje dziecko cos nie chce spac w dzien...chyba szkoda mu czasu dzis byla tylko jedna drzemka godzinna...zeby to znaczylo ze nocka bedzie spokojna to nie mialabym nic przeciwko temu ale watpie...skora wyglada niby lepiej ale w niektorych miejscach na ramionkach cos sie saczy i pewnie to go budzi w nocy i swedzenie:-(straszne taka bezsilnosc jak chcialoby sie pomoc dziecku a nie mozna:-(
milego wieczoru :-)
Dziewczyny oby szybko wyszły te zębole bo wy niedługo to jak zombi będziecie chodzić nie wspomnę o sobie. Mama kupiła mi dziś cienki oliwkowy golf (choć nie lubię golfów ale jeden na zimę się przyda) i podkoszulek z kr. rękawem tez oliwkowy ;-) cóż siedzę w domu a u nas nie ma takich sklepów z ciuchami jak w stolicy :-(
Ja też oglądałam tasiemca widzę, że nie tylko BB jest naszym nałogiem
BBakANia współczuję dźwigania :-( ja dałam swojemu m liste jutro ma skoczyć do Selgrosu i kupi co trzeba (dużo taniej niż w sklepie) a co do spacerków to jeśli jutro będzie ładna pogoda też się z Jasiem wybierzemy :-)
Ja też oglądałam tasiemca widzę, że nie tylko BB jest naszym nałogiem
BBakANia współczuję dźwigania :-( ja dałam swojemu m liste jutro ma skoczyć do Selgrosu i kupi co trzeba (dużo taniej niż w sklepie) a co do spacerków to jeśli jutro będzie ładna pogoda też się z Jasiem wybierzemy :-)
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Aniknulka chyba taniej w biedronce , przynajmniej jeśli chodzi o jedzenie dla dzieci - słoiczki droższe niż w biedronce - tylko chemia tańsza - kwestia gustu i przyzwyczajenia , ja już po tasiemcu , byłam z Weroniką u dentysty i czeka nas jeszcze jedna wizyta i będzie ok.Miłej nocki i poduchowych igraszek :-)
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
hej kochane!
starszaki juz zaspione, tylko Maciek trzyma straż ale chyba tez niedlugo polegnie...mam nadzieje:-)
bbakania witam na bb!
wilimek ja moge przyjac nawet 10 kg
aniknulka teraz w wierchomli jest full wypas krzeselka, gondola i nawet hotel spa
starszaki juz zaspione, tylko Maciek trzyma straż ale chyba tez niedlugo polegnie...mam nadzieje:-)
bbakania witam na bb!
wilimek ja moge przyjac nawet 10 kg
aniknulka teraz w wierchomli jest full wypas krzeselka, gondola i nawet hotel spa
Wow! jak tylko będę w okolicy dam znać :-)aniknulka teraz w wierchomli jest full wypas krzeselka, gondola i nawet hotel spa
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
I ja po tasiemcu, myślałam, że usnę, ale za bardzo mnie głowa boli wzięłam właśnie kolejną tabletkę - moze pomoze
Co do kilogramów to niby waże tyle co przed ciążą (przypominam że w ciąży przytyłam 30kg) ale mogłabym z 6 oddac- kto chętny ;-):-)
Moja mama juto przyjeżdża!!!!!!!!!!!!!!!Jupiiiiiiiiiiiii!!!!!:-)
Co do kilogramów to niby waże tyle co przed ciążą (przypominam że w ciąży przytyłam 30kg) ale mogłabym z 6 oddac- kto chętny ;-):-)
Moja mama juto przyjeżdża!!!!!!!!!!!!!!!Jupiiiiiiiiiiiii!!!!!:-)
reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
Dobry wieczór:-) U mnie chłopcy śpią. Kubie zajmuje zasypianie ostatnio baaaardzo dużo czasu. Ale o dziwo od wczoraj M sie zmobilizował i robi to za mnie Ciekawe jak długo. Dostałam się z Kacprem do dermatologa dzisiaj z tym uczuleniem. Mam odstawić nabiał, cytrusy. czekoladę i orzechy dopóki wzystko nie zejdzie i próbować stopniowo wprowadzać z powrotem. Przepisała dwie maści jedna gotową a druga do zrobienia i będzie na jutro, Zyrtec kropeli i wapno . Ile teorii miała na temat tego skąd to moze być że w głowie się nie mieści. Nic zobaczę czy po tych maściach poschodzi a jak nie to kontrola z tydzień. Biedne to moje dziecko. Wygląda to okropnie a do tego swędzi. I tak cały dzień ganiałam jak opętana. Dobrze, że Kubę mogłam podrzucić do sąsiadki to uwinęłam się dwa razy szybciej niż jakbym musiała go brać wszędzie.
Ja poczytam co u Was i biorę się za ćwiczenia. Oby to nie był tylko jednodniowy zapał;-)
Daruunia szybkiego powrotu do zdrowia Ci życzę. Kuruj się odpoczywaj. Dobrze, że miałaś pomoc:-) A i gratulację dla Bartusia:-)
Aniknulka super, że już po zabiegu. a nasza służba zdrowia niestety pozostawia dużo do życzenia. Mam nadzeję, że zabieg się udał i będziecie mieli to już za sobą:-)
Ja poczytam co u Was i biorę się za ćwiczenia. Oby to nie był tylko jednodniowy zapał;-)
Daruunia szybkiego powrotu do zdrowia Ci życzę. Kuruj się odpoczywaj. Dobrze, że miałaś pomoc:-) A i gratulację dla Bartusia:-)
Aniknulka super, że już po zabiegu. a nasza służba zdrowia niestety pozostawia dużo do życzenia. Mam nadzeję, że zabieg się udał i będziecie mieli to już za sobą:-)
Podziel się: