reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
My juz jesteśmy po kapieli, po kolacji...ale Natalka nie chce mi spac.
Ja w każdym bądź razie żegnam sie na dzisiaj kochane moje.
Miłego wieczoru i spokojnej nocki życze.

Ostatnia edycja:
reklama
witam wieczorem :-)
darunia szybkiego wyzdrowienia zycze :-)
mata oby te zabki juz wyszly:tak:u nas tez juz tak wychodza od jakiegos czasu i wyjsc nie moga:-(
magdziara ale Ci zazdroszcze tego tanca tez pochodzilabym moze niekoniecznie na flamenco ale...:-)
bbakania ja tez chodze na zakupy z wozkiem zeby przy okazji pospacerowac raz na jakis czas tylko przy duzych wyciagam meza samochodem :-)
aniknulka zycze zeby zabieg sie udal :-) oj ta sluzba zdrowia..tutaj tez nie lepiej:no:
zuskus ja tez chetnie wezme jakis kilogramy..nieduzo ze 3-4:-D
moje dziecko cos nie chce spac w dzien...chyba szkoda mu czasu:-D dzis byla tylko jedna drzemka godzinna...zeby to znaczylo ze nocka bedzie spokojna to nie mialabym nic przeciwko temu ale watpie...skora wyglada niby lepiej ale w niektorych miejscach na ramionkach cos sie saczy i pewnie to go budzi w nocy i swedzenie:-(straszne taka bezsilnosc jak chcialoby sie pomoc dziecku a nie mozna:-(
milego wieczoru :-)

Dziewczyny oby szybko wyszły te zębole bo wy niedługo to jak zombi będziecie chodzić :rofl2: nie wspomnę o sobie. Mama kupiła mi dziś cienki oliwkowy golf (choć nie lubię golfów ale jeden na zimę się przyda) i podkoszulek z kr. rękawem tez oliwkowy ;-) cóż siedzę w domu a u nas nie ma takich sklepów z ciuchami jak w stolicy :-(
Ja też oglądałam tasiemca :tak: widzę, że nie tylko BB jest naszym nałogiem :-D
BBakANia współczuję dźwigania :-( ja dałam swojemu m liste jutro ma skoczyć do Selgrosu i kupi co trzeba (dużo taniej niż w sklepie) a co do spacerków to jeśli jutro będzie ładna pogoda też się z Jasiem wybierzemy :-)

Aniknulka chyba taniej w biedronce , przynajmniej jeśli chodzi o jedzenie dla dzieci - słoiczki droższe niż w biedronce - tylko chemia tańsza - kwestia gustu i przyzwyczajenia , ja już po tasiemcu , byłam z Weroniką u dentysty i czeka nas jeszcze jedna wizyta i będzie ok.Miłej nocki i poduchowych igraszek :-)

Kasiau my zupek nie kupujemy (sama robię) tylko chemię i środki czystości a ostatni wypad do Selgrosu zrobili dziadkowie i nakupowali zupek :tak: ale dzięki za info Biedronę też ma po drodze w L-owie wracając :-D

hej kochane!
starszaki juz zaspione, tylko Maciek trzyma straż:-D ale chyba tez niedlugo polegnie...mam nadzieje:-)

bbakania witam na bb!

wilimek ja moge przyjac nawet 10 kg:rofl2:

aniknulka teraz w wierchomli jest full wypas krzeselka, gondola i nawet hotel spa:tak:

I ja po tasiemcu, myślałam, że usnę, ale za bardzo mnie głowa boli :crazy: wzięłam właśnie kolejną tabletkę - moze pomoze:dry:
Co do kilogramów to niby waże tyle co przed ciążą (przypominam że w ciąży przytyłam 30kg:rofl2:) ale mogłabym z 6 oddac- kto chętny ;-):-)

Moja mama juto przyjeżdża!!!!!!!!!!!!!!!Jupiiiiiiiiiiiii!!!!!:-)

reklama
Dobry wieczór:-) U mnie chłopcy śpią. Kubie zajmuje zasypianie ostatnio baaaardzo dużo czasu. Ale o dziwo od wczoraj M sie zmobilizował i robi to za mnie:szok: Ciekawe jak długo. Dostałam się z Kacprem do dermatologa dzisiaj z tym uczuleniem. Mam odstawić nabiał, cytrusy. czekoladę i orzechy dopóki wzystko nie zejdzie i próbować stopniowo wprowadzać z powrotem. Przepisała dwie maści jedna gotową a druga do zrobienia i będzie na jutro, Zyrtec kropeli i wapno . Ile teorii miała na temat tego skąd to moze być że w głowie się nie mieści. Nic zobaczę czy po tych maściach poschodzi a jak nie to kontrola z tydzień. Biedne to moje dziecko. Wygląda to okropnie a do tego swędzi. I tak cały dzień ganiałam jak opętana. Dobrze, że Kubę mogłam podrzucić do sąsiadki to uwinęłam się dwa razy szybciej niż jakbym musiała go brać wszędzie.
Ja poczytam co u Was i biorę się za ćwiczenia. Oby to nie był tylko jednodniowy zapał;-)

Daruunia szybkiego powrotu do zdrowia Ci życzę. Kuruj się odpoczywaj. Dobrze, że miałaś pomoc:tak::-) A i gratulację dla Bartusia:-)

Aniknulka super, że już po zabiegu. a nasza służba zdrowia niestety pozostawia dużo do życzenia. Mam nadzeję, że zabieg się udał i będziecie mieli to już za sobą:-)

Do góry