reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dziękuje dziewczynki! Właśnie wstałam- teściowa ze szwagierką są u mnie i jedna się Bartkiem zajmuje a druga rosół ugotowała ;-) teraz do tego wszystkiego strasznie rozbolała mnie głowa:baffled::dry:

Bartuś dziękuje za gratulacje;-)

reklama
Napisałam jednego posta i mi wcięło wrrrr...

Magdziarko ja swojego tasiemca też oddam w dobre ręce:-D:tak: może jakąś aukcję ogłosimy.:-D:-D:-D:rofl2:

Co do warunków i noclegów to koło nas są dwa miejsca Kosarzyska i Wierchomla. Wyciągi wypożyczalnia sprzętu hotele szkółki narciarskie itd. Co do noclegów to taniej jest wynająć prywatne kwatery bo to koszt 30 zł za osobę za noc, dzieci połowa a Antoś za darmo...tyle że to bez jedzenia. Koszt pełnego posiłku ( knajpa koło mnie) zupa i drugie to 10 zł. W samych stacjach narciarskich drożej. Ja ze swojej strony zapraszam a szczegóły i cenniki poniżej

SUCHA DOLINA

http://www.wierchomla.com.pl/cennik_skipassow.html,259

:-)Aniknulko no to mialas przezycia kochana tez pewnie zachowalabym sie tak jak Ty,ale sie tam naczekaliscie jednak dobrze,ze juz po wszystkim i za Jasiu nie cierpial ciesze sie,ze juz po wszystkim:tak:

Dziękujemy kochane :-D
Ja już obiadek zrobiłam i zjadłam dziś grzybowa i kopytka z sosem a jak Jasio uśnie to zamierzam poćwiczyć :tak:
Zuzkus ja byłam dwa razy na wyjeździe (jeszcze jak chodziłam do liceum) właśnie na Wierchomli zjeżdżało się super tylko wtedy jak byłam był wyciąg orczykowy i trochę tyłek bolał :tak:

Aniknulka bardzo się cieszymy, że jestescie juz po zabiegu. Szczególnie, że miałas takie przeżycia -
ale tak jak już koleżanki podsumowały wczesniej - nie ma to jak polska słuzba zdrowia. Tylko czy to sie kiedys w końcu zmieni na lepsze - kieposko to widze :no:

Chorowitkom życzymy zdrowiai jeszcze raz zdrowia:-D

Darunia szczególnie Ty sie trzymaj. Dobrze, że pomoc nadeszła!!! Kuruj sie i szybko dochodź do siebie a Twojej dziecince gratulujemy ząbka :-)

Ostatnia edycja:
Aniknulka masakra ta słuzba zdrowia :crazy: oby tylko zrobili jak trzeba en zabieg i żeby nie okazało się, że trzeba powtarzać :dry:

My w tym tygodniu mieliśmy mieć szczepienie, ale przełożono wszystkie szczepienia na przyszły tydzień, bo u nas epidemia grypy :baffled:

Ole Magdziarko :-D

Bbakania u nas też jak się kończy to wszystko, ale to mąż robi zakupy (i on chodzi jak tragarz :-p;-):-D), a ja ja mi czegos potzeba na już lub mam zachcianki:-p

Zuskus Magdziarko jak chcecie kilka kg, to nie ma sprawy, tylko powiedzcie jakje Wam przesłać :rofl2:

Darunia ma nadzieje, że już lepeij :tak: a pomocy Ci zazdroszczę, bo ja w razie W to zdana byłabym i tak tylko na siebie :-( no chyba że mąż by się z pracy wyrwał, ale u niego to graniczy z cudem :crazy:

Małej chyba ząbki nieco odpuściły i na noc dostała tylko vibrucol, zobaczymy jak będzie spała :dry: coś mi sie wydaje, że ząbki szykują zmutowany atak, bo jedna jedynka już na wyjściu, a chyba czeka na drugą :baffled:

Dziękuje Wam jeszcze raz!!!!

Już się lepiej czuje jesli chodzi o tą grypę, kregosłup po leach też odpuścił, ale głowa:no: booooooli bardzo, pomoc już pojechała do domu, Bart mi zasnął
No i tak,tak Magdziarko idę na tasiemca, zanużę się w wyrku bo jestem umęczona!!!
Dzisiaj nie cwiczyłam i przez ten kręgosłup mam zakaz cwiczenia przez tydzień :dry::wściekła/y::crazy: mam nadzieje, że jednak bede w stanie co nie co porobic :sorry2: ale to napewno nie dzisiaj :baffled:

Miłego wieczorku moje kochane!!!!

reklama
Do góry