reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata,film?:-D:-D:-D:-D:-D(nie ogladalam,pewnie to jakis z tych horrowatych)
Kasiau u Ciebie pewnie tez jeszcze ciemno,a ty bidulko w pracusi:blink:
Ja narazie pracy mowie NIE!!!hihi

reklama
Dzień dobry mamusie:-)

ja już zaprowadziłam Karola do przedszkola,Mikoś lata po łóżku jak oszalały:-D a ja przy kawce na bb:tak:
Kasiu miłego dzionka w pracy:tak: ja mam dziś na 15:sorry: i zanim pójdę do pracy mam masę rzeczy do zrobienia:szok: i lekarza na 13:eek: mam nadzieję że wyrobię się do pracy:sorry:
Nockę Mikoś ładnie przespał wstał dopiero o 7.00 więc i ja i Karol wyspaliśmy się:-) ząbki idą pełną parą widać już kła górnego i powoli wybijają się dwie górne jedynki:szok:

Darunia gratulację dla Bartusia:tak:
Marlenko kurczę przypomniałaś mi o fryzjerze:sorry: ja zwlekam z wizytą już od miesiąca:dry: heh chyba czas pomyśleć o jakiejś zmianie.
Magdziarko chude też jest piękne:tak: a jak chcesz troszku kg to może kolejna fasolka co:-D;-)
Mamoot z Wojciaszkiem to kiepska sprawa co? mam nadzieję że mu przejdzie:tak: a imprezki zazdroszczę:tak:
Aniknulko dobrze że Jasio ma się dobrze i macie to za sobą:tak:

Jejku ja normalnie gratuluje Wam mamusie tym,ktore pracuja ja mam zawsze tyle do zrobienia,ze dnia mi braknie a Wy musicie jeszcze do pracy:blink:Jestescie Wielkie,ciekawe jak to bedzie u mnie kiedy mi sie znudzi bycie w domku
Trzymam kciuki za Mikosia zeby nie bolalo bardzo:tak:
Lorcia ja tylko koncowki nic narazie nie zmieniam,odrost juz mam na jakies 2-3cm:zawstydzona/y:
Uciekam pod prysznic

Oj wy o fryzjerze ja bylam zaraz po porodzie i jakos od tamtej pory niemialam kiedy sie wybrac.W tygodniu nie mam z Kim Wojtka zostawic a w soboty niestety trzeba sie zapistywac ja nigdy nie wiem czy maz wroci na sobote dodomu czy nie wiec nie moge sie zapisac. Odrosty mam takie ze juc ich nie widac a dlugosc tez jest juz nieprzyzwoita. mam problemy zeby je ulozyc na szczotce. Najczesicj prostowinica idzie w ruch cobym wygldala jak człowiek.

witam z rana, ja juz pranie nastawilam, od wczoraj posprzatane wiec zrobilam sobie herbatki i zasiadlam do bb:-)

komu herbatki
ChomikImage.aspx

albo kawy
ChomikImage.aspx

to prosze sie czestowac:tak:

Mata Krzys wie ze nie moze czekolady wiec jak uda mu sie znalezc to zjada na zapas:tak::-D

Lorcia ja nawet w ciazy to przybywalam 8-9 kg tyle co brzuch i po porodzie szybko spadalo...taki typ:cool2:

Marlenko ja tez sie wybieram do fryzjera ale jutro bo Mama przyjezdza to zostanie z dziecmi. Chce sie podciac i zrobic czerwony balejaz:happy2:

Witajcie!
U nas noc z 8 pobudkami :baffled: ledwo żyję :eek: a na nogach od 7.11 mały tak uderzał rączkami o moją buzię, że już nie dało rady przymknąć oczu :tak:
Śniadanko i kawka no i teraz odpoczywamy mały na podłodze a najlepiej mu przy oknie balkonowym wygląda gada do ptaków :-D komiczne
a ja na BB :-)
Miłego dnia mamusie :cool2:

reklama
Do góry