Witajcie kochane!
U nas wszystko powoli wraca do normy. Byliśmy na obiedzie u babci (wszystko przygotowałam i tylko zawieźliśmy) ciśnienie spada ale musi uważać na siebie i brać proszki ucieszyła się jak zobaczyła Jasia a jak z nią rozmawiał mówię Wam kupa śmiechu jego aaaaaaaaa, eeeeeeeeeeeeeee zaczepne i krzyki poprawiły wszystkim humor
Julia cieszę się, że juz jesteście w domku mam nadzieję, że wszystko już wróci do normy
BBakAnia naciesz się m skoro tak rzadko bywa w domku ;-)
Joan-na super takie dobrodziejstwa z ogrodu posłużą maluszkowi
Mata
Poza tym mam nadzieję, że Dobrusi szybko wyjdą te ząbki i w końcu odpoczniesz ;-)
Marlena, Majeczko zdrowia dla maluszków
Mamoot mam nadzieję, że Wojciaszek zrozumie i przestanie być zazdrosny o brata ;-) życzę tego
U nas wszystko powoli wraca do normy. Byliśmy na obiedzie u babci (wszystko przygotowałam i tylko zawieźliśmy) ciśnienie spada ale musi uważać na siebie i brać proszki ucieszyła się jak zobaczyła Jasia a jak z nią rozmawiał mówię Wam kupa śmiechu jego aaaaaaaaa, eeeeeeeeeeeeeee zaczepne i krzyki poprawiły wszystkim humor
Julia cieszę się, że juz jesteście w domku mam nadzieję, że wszystko już wróci do normy
BBakAnia naciesz się m skoro tak rzadko bywa w domku ;-)
Joan-na super takie dobrodziejstwa z ogrodu posłużą maluszkowi
Mata
ja mam to samo :-( a te ćwiczenia skopiowałam sobie z innego wątku (wkleję w załączniku) muszę przestać gadac i wziąść się za siebieDariunia powiadasz że 6weidera działa? oj chyba musze się za siebie wziąść najgorsze jest to, że mam taaaaaaaaaaki apetyt chyba większy niż jak byłam w ciąży
Poza tym mam nadzieję, że Dobrusi szybko wyjdą te ząbki i w końcu odpoczniesz ;-)
Marlena, Majeczko zdrowia dla maluszków
Mamoot mam nadzieję, że Wojciaszek zrozumie i przestanie być zazdrosny o brata ;-) życzę tego