Witajcie wieczorkiem!
Ostatnio mało mam czasu w ciągu dnia i dopiero wieczorem jak mały śpi, mogę posiedzieć przy komputerze.
Głuszku, najlepsze życzenia urodzinowe
.
Agusia, gratuluję awansu:-).
Gratulacje dla 7-miesięczniaków
Liliana, biedna ta Twoja córeczka. Swędzi ją pewnie okropnie ale nie powinna się drapać. Jeżeli nadkazi ranki, mogą jej potem zostać ślady. Próbowałaś zakładać niedrapki? Bardzo współczuję z powodu śmierci koleżanki.
Daruuunia, super że zobaczysz się z mamą. Moja mieszka 100km od nas, ale rzadko się widujemy. Ona nadal pracuje a my nie chcemy za często ciągnąć małego w taką podróż, bo nie lubi jeździć samochodem. Szkoda...gadamy przez telefon, ale to nie to samo. No i mama ma niedosyt wnuka.
Maajka, trzymamy kciuki. Na pewno będzie dobrze. Taka praca to marzenie...Ty będziesz razem z córeczką, a mała jednocześnie oswoi się z "wielkim światem" i będzie miała kontakt z dziećmi. Za jakiś czas mała będzie śmigała z innymi szkrabami a do mamy przychodziła tylko po jeść, pić albo chusteczkę do nosa
Mata, a czemu nie dajecie Dobrusi leków w postaci czopków, tylko podajecie w syropku? Ja Krzysiowi jeszcze nie podawałam syropków, zawsze czopek...bez płaczu i szybciej działa.
Patyk, najlepsze życzenia z okazji rocznicy. Biedny Arturek, mam nadzieję, że już wszystko OK.
U nas dla odmiany mały w ciągu dnia całkiem znośny. Ładnie się sam bawił, a ja zrobiłam wielgachne prasowanie. Tylko nie chciał jeść i spać
. Ale przynajmniej nie nosiłam go na rękach. Wieczorem o 20 zasnął bez problemu i jeszcze śpi.
Miłego wieczoru.