reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Lilianko straszne to co piszesz o swojej kolezance. Co do podrzucenia Fabianka babci to zrob tak. Tobie tez sie cos nalezyZawsze to jedenej marudy w domku mniej.
Ja Wojtkowi stosuje ziajke Jest taka fajna tlusta. Na noc emolium.
Ja dzisiaj tez mialam troszke gosci ale bylo fajnie zawsze to jest do kogo gebe otworzyc,

reklama
I ja witam wieczorową porą :-)

u nas marudzenie do potęgi, kiedy te zębicha wyjdą :angry::angry::angry: czeka nas kolejna ciekawa noc, więc niedługo zmykam do łóżka...
u nas -25 :szok::baffled: brrrrrrrrr
a na mróz stosujemy krem ochronny hippa, fajnie się go rozprowadza, ładnie pachnie i mała ma ladną skórkę :tak:

Lilianko przykro mi z powodu koleżanki... strata kogoś bliskiego zawsze boli :-(

Majka na pewno dacie radę :tak::-) i koniecznie zdaj relację ;-)

Dziewczyny mam pytanie odbiegając nieco od obecnego tematu na forum, czy któraś z Waszych pociech przechodziła już tą cholerną trzydniówkę? Ile to pasudztwo trwa! W necie znalazłam kilka "fachowych" inf a mi chodzi o rzeczywisty obraz nie książkową definicje. Normalnie nie wim czy Zuzia jeszcze marudna z powodu choroby czy też terrorystka wykorzystuje moją słabość ze jest/była chora!:angry::angry::angry:

Teściówka pilnuje dziewczynki o 2 miesiące starszej od Dobrusi i ta mała miała trzydniówkę. Gorączkowała i marudziła chyba 3-4 dni z tego co pamiętam :tak:
A dzieci łatwo się przyzwyczajają do dobrego (jak każdy:-p) i możliwe, że Zuzia teraz wykorzystuje sytuację :sorry2:

Niech tylko zejdzie jej ta wyspka :dry:, swoją drogą ciekawe czy ona swędzi:confused:

Mata dziekuje za informacje, o to właśnie mi chodziło. Swoją drogą mój nerwus to drze sie za każdym razem jak jej coś nie wychodzi albo nie może sobie z czymś poradzić, np. stoi na czworaka ale nie umie "zrobić kroku" , i już krzyk , nerwy i się kładzie na brzuch i kopie nogami!

wITAJCIE drogie Panie :-D
u nas dzień normalnie do du..... nie dość że dwa auta mamy u mechanika to jeszcze przez te mrozicho nie poszłam z Mikołajem na szczepienie :angry: jedynie z czego sie cieszę to z tego juz mam wodę :tak:
Musze się pochwalić Darunia robiłam dziś te twoje rogaliki i wyszły mi są przepyszne paluszki lizać :-)

Lilianko współczuje :-(

Zauważyłam, że nie tylko moja Nadusia taka maruda dzisiaj :-D
Zasnęła - śpi - juppiiii
Fabian juz w łóżku ale włączylam mu bajke na dobranoc - nie ma ojca to mnie wykorzystuje - uległam mu....

Ula - bidna i Ty jestes - współczuje - Nadia też chce teraz tylko na rączki - o matko jakie te dzieciaki mądrale ...

Lilianko bardzo Ci współczuje....
Majka trzymam za Was kciuki! Napewno sobie poradzicie! ;-)
Ula mam nadzieje że córcia szybko pozbędzie się tej wysypki :tak:

Bart już spi, Ł coś ogląda, ja się wykąpałam,glądnęłam standardowo m jak miłosc :-) no i bb
Aaa! Przyszła mi ta niania i bardzo jestem z niej zadowolona!!!:-)

Miłego wieczorku!

reklama
Ola miała 3 dniówkę i po 3 dniach jej przeszło jak ręką odjął. Krostek nie miała tylko temp. i kaszelek ale głównie temp.

Do góry